Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Spitzné: Köszönöm !:)
Én is drukkolok neked ...mert még ebből lehet valaki ..attól hogy most leesett a hőd ...holnap megfordulhat !
Spitzné
2018-07-11 07:08:16
Sziasztok!
Köszönöm a fals görbe ovu belövésemhez kapcsolatos segítségeket.
Nem is gondoltam hogy a mensi idejében es azt követő napok mérései határozzák meg hogy az ovu valós ideje a helyén marad e vagy ha egy mérés kimarad már ennyire durván eltolja az ovu idejét.
Kijavítottam és pótoltam pár hiányos napot és sikerült a mensitol eltolnom az ovu idejét bár még a 30.ai ovum idejétől így is arrébb van de már mindegy.
Legközelebb jobban oda figyelek erre......mert sajnos úgy néz ki hogy lesz legközelebb is .... :(
Erikasz drukkolok neked !
erikasz
2018-07-11 06:59:35
Kira :Emlékszel Fbarára mikor beteg volt ....később volt az ovuja jóval !
erikasz
2018-07-11 06:56:40
Kira :Nézd nekem hányszor próbálkozott ...és megtörtént végül ...neked is megfog !
Beteg voltál és a szervezet védekezett a baktériumoktól ..ezért nem történt meg !
De most megfog !
Kira84
2018-07-11 06:45:58
Jó reggelt.
Hát erikasz ahogy én látom ettől már nem kell peteérést várnom.Remélem minél hamarabb megjön hogy letudjam zárni ezt a hullámvasutat.
erikasz
2018-07-11 06:27:03
Kira : Nem tudom mi lehet .....szerintem rossz alvás is ..idegeskedés !
Most mennyit mértél ...jól aludtál ?
Én is zuhanok és az értéket ki is vette a gép !:(
Többiek ?
Anitacool :Mennyit mértél...ha tudtál ?
Fbara : Merre vagy..jól vagy ?
Kira84
2018-07-10 14:43:18
Na lányok ez egy tipikus Pcos görbe. ahogy én látom már 3 alkalommal próbál peteérésem lenne ebben a hónapban, ez kész röhej..
Anitacool
2018-07-10 12:15:48
Semmi baj Kitty jót nevettem :-D
KittyCat
2018-07-10 11:41:41
Bocsánat olyna gyorsan írtam Anitacool :)
KittyCat
2018-07-10 11:41:02
Lion èn is vègig mèrnèm.
Margareta nem volt mèg, ciklus közepèn szokott lenni :)
Erikasz mikorakarsz tesztelni majd?
Anticool szurkolok, meg mindenkinek! :)
Én is drukkolok neked ...mert még ebből lehet valaki ..attól hogy most leesett a hőd ...holnap megfordulhat !