Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-07-11 19:04:09

Köszönöm Erikasz, remélem nem zuhanok pofára majd. :-) Hinni, hinni, hinni, egyebet sem tehetek :-)

Spitzné pont ezért ne hagyd abba! Minden esélybe kapaszkodni kell, a hőnérőzés pedig szuper lehetőség! Még simán jöhet a baba, meglásd, jönni is fog ;-)
Anitacool
2018-07-11 19:04:05

Köszönöm Erikasz, remélem nem zuhanok pofára majd. :-) Hinni, hinni, hinni, egyebet sem tehetek :-)

Spitzné pont ezért ne hagyd abba! Minden esélybe kapaszkodni kell, a hőnérőzés pedig szuper lehetőség! Még simán jöhet a baba, meglásd, jönni is fog ;-)
Spitzné
2018-07-11 18:56:06

Sziasztok !
Erikasz sajnos nem tudom vissza állítani mert mar nem tudom az értékeket, de ha elmész a 8. oldalig akkor lathatod minket görbémet
Köszönöm hogy biztatsz kedves vagy .
Igazából egyre inkabb kezdem feladni. Novemberbe leszek 41 ....
Lehet ha most megjön nem vezetek görbét többé..
Nektek viszont drukkolok.
erikasz
2018-07-11 16:24:14

Spitzné :Milyen értékek voltak.... hogy menszi után rögtön tette az ovut ?
Kérlek tedd be az értéket és tedd fel ide ,had nézzem meg !
erikasz
2018-07-11 16:19:54

Spitzné :Én a görbédben a ciklus 16 napját látom DPO 9. napján jársz ...ilyenkor van a nagy leesés ...holnap magasat mérsz majd !
Legyen igazam !!
erikasz
2018-07-11 16:16:49

Anitacool : Ezek ....biztosan azok a jelek 100% -ig !:)
Eddig te ilyeneket nem is tapasztaltál !
Én a kislányommal voltam igy ...mindent megéreztem amit más nem ..egyből hányingerem lett a mennyei kávétól amit mindig imádtam ,még a szagától is elhánytam magam ! :)
Undorodtam a hústól ...a fiukkal imádtam a húst a sonkát meg főleg hagymát ..csípős paprikát magába rágtam ...már a zöldségesnél ....csak néztek !
Nekem az kellett hogy égjen a szám a csípőstől ...imádtam !:)
Adja az Úr áldását rád ..!!!!

Anitacool
2018-07-11 12:33:01

Margaréta nagyon szép markáns az emelkedésed ovu után, szemernyi kétséget sem hagyott az idejét illetően :-)) Reméljük sikerült elcsípni és hamarosan elkezd majd beágyazódni :-)
Margaréta88
2018-07-11 08:46:07

Sziasztok!

Anitacool: amiket tapasztalsz, nagyon biztató jelek. Nem mintha én már valaha tapasztaltam volna ilyeneket... Nagyon drukkolok neked! :)
Spitzné: nem akarok vészjósló lenni, de lehet mensi lesz ebből.

Én semmit nem érzek, azon kívül, hogy néha szurkál itt-ott.
Anitacool
2018-07-11 08:20:26

Erikasz, Spitzné sajnálom a zuhanást :-(
Kira még jöhet ovu ne add fel :-)
Kitty megy a drukk :-)
Erikasz ma egy órával később 37-et mértem, ha levonok egy tizedet, akkor 36,9 lehetett “időben”. 2 napja lángolok, olyan érzés. Meg vadászkopó módjára kiszagolok mindent, ami büdi. Tegnap a hús szaga is zavart, amíg főtt. Elég bizakodó vagyok :-))) Még bízok a nászútban :-)) Bár ezt a 2naponkénti együttlétet nem sikerült tartani, elvileg a napi, vagy napi többre azt mondják csökkenti a katonák számát.. meglátjuk. :-)
KittyCat
2018-07-11 08:02:20

Ma már feljebb, lassan jön az izgis időszak... :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!