Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty, akkor lassan legytek résen :D
Anitacool, már alig várom, hogy eltejen ez a pár nap, alig férek a bőrömbe, nagyon várom a pozitív tesztet :)
Kira, amikor nincs ovud, akkor is meg szokott jönni? Mikor volt eddig legkésőbb?
Fbara, szorítok, írj ha végeztél a dokinál.
Margaréta, gyönyörű a görbéd! :)
Erikasz, merre vagy?
Christi, hogy állsz mostanában?
Amandeen, hogy vagy?
Anitaa28, Te hol tartasz most?
Margaréta88
2018-07-12 13:19:37
Sziasztok!
Fbara: szorítok, hogy minden rendben legyen, de biztos úgy is lesz. :) Feltétlen írj, mit mondott a doki!
Anitacool: menni fog felfelé tuti! :)
Kitty: akkor tényleg hamarosan jön az ovud. :)
Lion: biztos lesz, ez még nem olyan nagy ugrálás a hőben.
Erikasz: merre vagy? mit mértél?
Kira: szerintem is még lehet ovud, ne add fel ezt a hónapot.
Nálam is minden változatlan.
fbara90
2018-07-12 11:42:10
Sziasztok Lányok!
Ma este megyek nőgyógyászhoz, elmesélni neki az elmúlt egy évünket, mi mindent próbáltunk, és mennyire nem mentünk vele semmire. Viszem a hormonsorokat, meg a görbéimet, remélem az UH-n minden rendben lesz és nem talál semmi aggasztót. Majd gondoljatok rám... nem tudom mi lesz a folytatás...
Ovu után lévőknek drukkolok!
Kira84
2018-07-12 11:12:53
Na lányok kivettem az összes olyan magas értéket amit akkor mértem mikor megvoltam fázva,hiszen azok úgy sem mérvadók..De így sincs benne változás.
Anitacool
2018-07-12 10:11:14
Spitzné kíváncsi vagyok mi lesz, jelentkezz mindenképp!
Kira nem nagyok az ugrálások, ha leszámítjuk azt a pár értéket, amit akkoriban mértél, mikor gyengélkedtél. Még jöhet ovu.
Lion, naná hogy lesz! Drukkolok magyon!
Kitty reméljük ez a hullámvasút ezúttal 9 hónapig fent marad majd veled(veletek) ;-)
Erikasz?
Én ma 36,8-at mértem, ez lehet a 2. ösztrogéncsúcsom, mert a nyák is vizes lett tegnap egy napra. Ez alapján most vagyok a luteális felén. Remélem pár nap és feljebb megy a hőm. :-)
KittyCat
2018-07-12 09:50:32
Sziasztok,
Nálam kezdődik a hullámvasút.. :) a múlt hónap elejèn is ez volt ovu előtt.
Lion86
2018-07-12 08:52:37
Sziasztok!
Most így állok. Kíváncsian várom, lesz-e ebből valami.
Kira84
2018-07-12 06:45:32
Jó reggelt lányok.
Nálam nincs változás. remélem nemsokára megjön hogy letudjam zárni ezt a hónapot
Spitzné
2018-07-12 03:30:21
Sziasztok !
Koszonom csajok a vigasztalást!
Annyira aranyosak vagytok !
Erikasz köszönöm neked külön hogy megcsinaltad a görbém. Hihetetlen.
Ma 35.4re ment fel de ez még mindig nem a csillagos ég.
Azt giszem a középhőmérsékletem 36.2 amitől nincs túl messze a mai....
Koszonom mégegyszer.
erikasz
2018-07-11 22:18:23
Spitzné :Itt a görbéd megcsináltam ...remélem nekem lesz igazam ... holnap magasabb lesz a hőd megfordul !
Anitacool, már alig várom, hogy eltejen ez a pár nap, alig férek a bőrömbe, nagyon várom a pozitív tesztet :)
Kira, amikor nincs ovud, akkor is meg szokott jönni? Mikor volt eddig legkésőbb?
Fbara, szorítok, írj ha végeztél a dokinál.
Margaréta, gyönyörű a görbéd! :)
Erikasz, merre vagy?
Christi, hogy állsz mostanában?
Amandeen, hogy vagy?
Anitaa28, Te hol tartasz most?