Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-07-16 07:32:38

Sziasztok!

Kitty: most mar tuti + lesz az ovu teszt. :)
Anitacool: az jo, ha ma ennyit mertel, szerintem siman eleg ha tovabbra is ennyit mersz :) mikor is akarsz tesztelni? Hetvege fele, ugye?
Jashmine: sajnos en se tudok ebben segiteni, nem voltam meg igy.
Szandi: udv koztunk, azert majd valamikor mutasd meg a gorbed :)

Én így állok:
NANA2018
2018-07-16 07:19:43

Sziasztok teljesen uj vagyok az oldalon.de látom telis tele jo emberekkel,nagyon kedves mindenki biztatja a másikat:)remek érzés ilyet látni.Az elsö ciklusom vezetem itt.a görbém még nem rakom fel.azoritok mindenkinek.Örülnék a ha csatlakozhatnék hozzátok:)mindenkinek szép napot és sikerekben gazdag hónapt kívánok:)Szandi vagyok bocsi:)
Anitacool
2018-07-16 07:11:50

Nahát Kitty ki ne hűlj! :-)
Margaréta te ma is olyan magasan vagy?
Lion nem lősz el egy ovutesztet?
Sziszi remélem ma felszálló ágban vagy!
Jashmine még sosem jártam hasonlóan, mindem esetre lőj el egy tesztet, hátha! Ha nem mutat semmit, akkor a jelek szerint valamelyik hormonod borult meg, a mellfájdalom+pecsét kombinációból kiindulva. A hőd miatt nem fondolnék babára, de annyi furcsa görbét láttam már. Ha viszont +, azonnal hormonpótlás kéne.
Erikasz mizujs?
Sajnos én ma is “csak” 36,8-at mértem. Ugyan 1 tizeddel magasabb, mint tegnap, de nem reménykedem túlzottan.
KittyCat
2018-07-16 06:58:15

Jashmine sajnos ehhez èn nem tudok hozzászólni, de a többiek biztos tudnak aegîteni. Anitacool hogy vagy?
KittyCat
2018-07-16 06:57:22

Vàrom a többiek jelentkezését, izgulok értetek. :)
KittyCat
2018-07-16 06:52:26

Jó reggelt!
Talàn ilyen alacsonyat mèg nem is mértrm, mindegy nemis ez a lényeg szorgoskodunk apával. :) kíváncsi vagyok, hogy az ovuteszt ma már + mutat-e.
Jashmine
2018-07-15 21:17:56

Mult havi...
Jashmine
2018-07-15 21:17:29

Sziasztok! Teljesen tanácstalan vagyok.Remélem itt lesz valakinek valami ötlete , tapasztalata. :( Vezetem itt az oldalon a hőmet.Általában 26-28 napra pontosan megjön mindig.3-4 napig tart. Mult hónapban viszont 23. napon jött meg.Ez is alapból fura volt, de tavaly volt egy hasonló ilyen honapom,. A mostanival viszont 5 napig volt meg és azóta is pecsételgetek, hol barnasat hol pitosabbat.Ezt nem tudom hova rakni.A mellem ugyan ugy feszul mult ho peteérés óta.Máskor mensivek elmulik.Most nem.Az este egyutt voltunk a barátommal, és azután szintén véreztem. :( Pedig közben semmi fajdalmam nem volt.Belinkelem a mult havi görbém és a jelenlegit is.
Ha nem fog elmulni minden képpen elmegyek orvoshoz. Csak érdekelne valaki tapasztalt-e már hasonlót?
Grafikon: mostani.

Sziszi259
2018-07-15 19:40:30

KittyCat szép az a görbe! Mindent bele :D
Anitacool az a 36.7 még jó, a megfog jönni érzés meg azt mondják a 12. hétig lehetséges ;)
Erikasz neked is jó magas a hőd! :)
Margaréta88, ha lezuhan az nem jelent semmit, lesz egy szép trifázisos-babás görbéd ;)
Ez a várakozás a legrosszabb esküszöm... :/ bár, tudom, hogy tudjátok mit érzek.
Köszönöm, hogy itt tudok veletek beszélgetni. Aranyosak vagytok! :)
Sziszi259
2018-07-15 12:30:06

Lion folytatódik bizony... :D
Én is csak bekoszonok. Egesznapos vagyok ma. Este fele tudom átolvasni mi újság veletek.
Nem tudom mi lesz ebből. Feszül a mellem, mindjárt megjon érzésem van,mar jo par napja. Tegnap csináltam egy tesztet de negatív lett. Várok keddig mi sul ki belőle...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!