Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok! Kicsit eltűntem, de azért igyekeztem titeket olvasgatni. Nagyon örülök az újonnan csatlakozóknak is, nagyon szép a görbétek! :) Sajnos nálunk most üresjárat van, férjemnek el kellett utaznia két hétre, csak ma jön majd haza. Nagyon drukkolok a teszt előtt állóknak, Anitacool, erikasz!!! :)
Sziszi259
2018-07-16 11:11:53
De nem futok hozza sok reményt,mert az ovu napján, meg utána tudtunk együtt lenni... :/ de ha most nem sikerül akkor majd a kov ciklusban :)
Egyébként van kozuletek aki szed valamilyen vitamint, vagy vmi mast?
Jashmine
2018-07-16 11:04:58
Sziasztok.Köszönöm a válaszokat. Ha nem fog mulni, orvoshoz megyek.
Sziszi259
2018-07-16 11:03:16
Anitacool 4-5-en nem mertem, mert nem otthon voltam, es nem akartam anyam elott merni :D egy nappal később volt. Mert 2-an pozitív lett az ovu teszt, 3-an mar negatív.
Anitacool
2018-07-16 10:52:09
Szia Nana! Reméljük nem kell sok görbét vezetned, mert hamar babásodsz! :-) Most vágtatok bele, vagy csak mostantól hőmérőzöl?
Margaréta szuper vagy, olyan szép magasan vagy :-) Kb ma ágyazódik be a babád, ha sikerült megfogannia :-) Drukkolok!
Anitaa szerintem is most van az ovu, ha megemelkedik a hőd és nem teszi esetleg át, akkor szerintem nyugodtan szedd ki a 13-14-i értékeket. Hajrá!
KittyCat az ovutesztek meg a hőm alakulása alapján holnap vagy azután megjön. Ha nem, akkor szerdán ellövök egyet, hátha :-)
Sziszi 4-én a gép vette ki az értéket, vagy nem mértél? Szerinted jól jelöli az ovudat a gép? Mert a görbe alapján lehetett 1-2 nappal később is. Ha jól jelöli, akkor viszont szerintem holnap reggel már tesztelj! ;-)
Sziszi259
2018-07-16 09:49:23
KittyCat ez már tuti + lesz :)
Anitacool az még teljesen jó! :) igen, mutatom :)
Szandi Üdv köztünk! :)
Margaréta nagyon szép a görbéd, még mindig :)
Anita csináltál ovu tesztet?
Én ma így állok. A múlt ciklus végén már egy nappal leesett a hőm mensi elott. Most meg megint felment...
KittyCat
2018-07-16 08:55:59
Nana üdv köztünk!
Margarèta csodás a görbèd szerintem :)
KittyCat
2018-07-16 08:55:02
Tènyleg..Anitacool, Erikasz mikor akartok tesztelni? :)
NANA2018
2018-07-16 08:48:57
Jashmine:ebbe a hónapba nekem is 23 napra jött meg.a nagynéném szülésznö ö azt mondta hogy az nem baj.viszont az azota tartó pecsételés szerintem nem a legjobb.olvastam hogy egy évben 2-3 hónap is lehet amikor nincs peteérés.szerintem nekem se volt a mult hónapba.nekem egyértelmü jeleket küld a testem ovukor.de most sookal nagyobb fájdalmam volt.és egy hétig nagyon puffadtam is.5 nappal korábban jött meg de 4 nap mulva el is mult.szerintem keress egy dokit.jobb megelözni a dolgokat.
anitaa28
2018-07-16 08:13:09
Sziasztok!
Anitacool szerintem a hőd teljesen rendben van, ott van az a picike :)
Margaréta a te hőd is remekül fent van még.
Kitty jól lement a hőd,nagyon szuper,hogy rá dolgoztatok,szerintem sikerült is a kicsi manó :)
Erikasz,Lion veletek mizu?
Üdv az újaknak!(bár én se vagyok túl régi)
Nekem mind a két program odatesz egy ovut,viszont szerintem nem ott lesz,mert tegnap borzasztó mellfájdalmam lett,szinte alig bírok aludni hason. Ma ezt mértem: