Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool :Drukkolok neked nagyon ...de szerintem te babás vagy !
Lion :Végre ...vége a hosszú ciklusnak ,nagyon sajnáltalak!
Én kicsit lazítok ,tegnap is 12,45 kor feküdtem le ...nincs nagyon kedvem a gép elé ülni ,de kíváncsi voltam ki mit mért ...!
Nagyon fáradt vagyok ...az egyik húgom elakart költözni a férjétől kibukott ők voltak nálunk tegnap sokáig ....de jóra jöttek !
Lelkileg megviselt nagyon ....imádom a húgaimat mind a hármat !
Most pihizek kicsit munka után ....majd jelentkezem ,most észhez kell térnem erőt kell vennem magamon ne haragudjatok pár nap és jól leszek !!
Lion86
2018-07-16 16:50:52
Margaréta, én is gondoltam dokira, de eddig egyik doki sem tudott értelmes magyarázatot vagy gyógymódot erre. Minden nőgyógyásznál voltam már a városban és gyógykaparás, Norcolut, Ergam volt a megoldás szerintük ezekre a hosszú ciklusokra és barnázásokra, de egyik sem jött be. Endokrinológussal csak online konzultációban tudtam beszélni, de ő sem találta az okát a dolognak. Most százezrekbe kerül az ügyvéd, értékbecslő, CSOK, egyéb dolgok intézése, így nem tudok pénzt fordítani további vizsgálatokra, kezelésekre, Tb-s rendeléseken meg semmire sem jutok, vagy legalább fél évet kell várni. Siralmas. Ha lezajlik végre ez a ház ügy, akkor tudok majd ezzel is foglalkozni, de már megint jöttek közbe nehézségek, mivel GYED-en vagyok, kell még egy adóstárs, de ez nem könnyű eset... Rémálom már ez házvásárlás, mindig jön valami újabb sz@rság, szerintem addig nem is fog sikerülni, amíg ez van és lehet, hogy tényleg lelki okokból nincs normális ciklusom.
Margaréta88
2018-07-16 16:09:35
Lion: egyrészről ez jó, hogy végre le tudod zárni ezt a szörnyen hosszú ciklust. Másrészről én biztos kideríteném az okát, mi okozza ezt. Aztán lehet, ha tényleg nem mérsz és nem tesztelsz, az fogja meghozni a sikert. Kívánom hogy így legyen. :)
Zsuzska: de jó hír, gratulálok! Voltál dokinál is már?
Christi: jól néz ki a mostani görbéd, remélem most már pozitív irányba mennek tovább a dolgok. A reggeli 1 óránkénti hőmérséklet emelkedésre talán Anitacool tudna vmit, azt hiszem ő is levont 1-1 tizedet nem is olyan rég, mikor később mért.
Btiti: kár, hogy nem tudtatok együtt lenni, így is milyen szép a görbéd, jó magasan vagy. Majd legközelebb! :)
Sziszi: ránézésre kicsit hullámos a görbéd, de ha az értékeket, akkor a magas értékek között ugrál. Láttam már én is érdekes babás görbéket. Lehet tesztelhetnél! :)
Anitacool: köszi a drukkot! Ez már a 11. görbém itt, annyiszor reménykedtem feleslegesen. Csak már telnének a napok gyorsan. Remélem, szerdán jössz a + teszttel!!!! :)
Christi
2018-07-16 15:29:03
Csak kimaradt valami, reggel 5 utan orankent 1 tized fokkal emelkedik...
Christi
2018-07-16 15:27:39
Sziasztok lanyok! :)
Udv az ujaknak es a regieknek is!
Lion 86 nagyon sajnalom, nem is tudom mit irjak, probalj ne elszomorodni. Tudom nehez, mert hat na, nem konnyu!
Zsuzskam gratulalok a babahoz!
Erikasz nagyon szep a gorbed, szivbol kivanom, hogy baba legyen!
Bitti majd a kovetkezo honapban lesz alkalmas idopont, amugy a hod magasra ment
Sziszi259 jo hozzaallas! En szedek femibion 0-at, c vitamint es magneb6-ot
Margareta drukkolok, hogy beagyazodjon!
Ha kihagytam valakit, elnezest, mindenkinek sziritok!!! Megy a drukk!
En kerdeznek valamit, azt olvastam a neten, hogy reggel 5 utan 1 tized fokkal emelkedik az ebredesi homerseklet. Ha en 5 korul szoktam merni es egy napon elaludtam es 6-kor mertem, akkor abbol le kell vonni 1 tizedet es ugy realis?
Mult honapban nem jartunk sikerrel, de legalabb mar volt ovum, mutete ota eloszor, en mar ennek is orultem!
Most igy allunk:
Lion86
2018-07-16 14:51:44
Nahát Csajok, az agyam eldobom... Megjött. Igaz nem a szokásos mennyiség, de rendes piros vér. Így visszatettem az előző ciklusba ezt a 15 napot, amíg pecsételés is volt.
Mostantól nem mérek és nem tesztelek, de itt leszek Veletek. Októberben folytatom, ha addig nem jön össze és elkezdjük a meddőségi kivizsgálásokat. Hát teljesen meg vagyok rökönyödve ezen, hogy mégis mi történt. Remélem ehhez a barátcserjének nincs köze. Kb. 3 hete iszom.
Lion86
2018-07-16 13:53:28
Zsuzskam, nagyon örülök :) És minden rendben? Voltál már dokinál?
Lion86
2018-07-16 13:52:18
Sziasztok!
A mai mérést lehet, hogy holnap ki kell vennem, fél négykor fel kellett kelnem a kisfiamhoz, aztán nem nagyon akart elaludni, utána meg később mértem, hogy meglegyen legalább 3 óra alvás. Szerintem emiatt lett ilyen magas, mert nem sűrűn volt még 28 napos ciklusom. Holnap meglátjuk.
Anitacool, a mai is még szuper, nagyon bízom a zebrás tesztedben :) Most nem ovutesztelek, elfogyott és nem is akarok venni, mert az előző ciklusban 40-et használtam el, volt pozitív is, de valószínűleg mégsem volt ovu, úgyhogy hagyom most a tesztelést.
Erikasz, nagyon várom, hogy jelentkezz.
Margaréta, még mindig nagyon szép a görbéd :)
Többieknek is drukkolok :)
zsuzskam
2018-07-16 13:48:08
Na, a vége lemaradt.
Szóval: ma vagyok 7 hetes. Pedig már tampont is vettem, annyira lemondtam a babáról. És azért nem is vezettem tovább a görbémet sem.
zsuzskam
2018-07-16 13:45:38
Sziasztok!
Üdv az új tagoknak. Én már elég régi vagyok, csak ritkán tudok jönni.
Anitacool, nagyon drukkolok neked. A 36,8 nem rossz. Nézd csak az én görbéimet.
Sajnos reggel megjött :(
Anitacool :Drukkolok neked nagyon ...de szerintem te babás vagy !
Lion :Végre ...vége a hosszú ciklusnak ,nagyon sajnáltalak!
Én kicsit lazítok ,tegnap is 12,45 kor feküdtem le ...nincs nagyon kedvem a gép elé ülni ,de kíváncsi voltam ki mit mért ...!
Nagyon fáradt vagyok ...az egyik húgom elakart költözni a férjétől kibukott ők voltak nálunk tegnap sokáig ....de jóra jöttek !
Lelkileg megviselt nagyon ....imádom a húgaimat mind a hármat !
Most pihizek kicsit munka után ....majd jelentkezem ,most észhez kell térnem erőt kell vennem magamon ne haragudjatok pár nap és jól leszek !!