Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az első vérvétel megvolt nekem, jövő héten megyek a másodikra. Páromnak is jövő hétre van időpontja. Nagyon kíváncsian várom az eredményeket, h vajon minden rendben van-e velünk.
Andi198729
2021-06-02 07:15:25
Nekünk is teljesen mindegy volt, a férjem majd elolvadt mikor mondták, hogy kislányunk lesz :) Ő a mi csodababánk, minket is megváratott, ő biztosan jönni akart, csak kellett neki egy kis segítség, hogy megfoganhasson.
FBetti, mikor kezditek a kivizsgálásokat?
FBetti
2021-06-02 06:57:34
Sziasztok!
Mi mindketten kislányt szeretnénk. De ha fiú lesz, akkor is ugyanúgy fogjuk szeretni. A lényeg tényleg, h egészséges legyen. Páromnak van már egy lánya, mielőtt megszületett, fiút akart, de amióta lánya van, azt mondja, h még egy lányt szeretne. :-) Csajszi is lány tesót szeretne. Aztán majd meglátjuk. Remélem, h hozzánk is eljön egy kis lélek. Már nagyon várom, csak ne váratna ennyit.
Natus
2021-06-01 15:26:12
Andi:
Hihetetlen gyorsan telik az idő :-)
Első terhességemnél ilyenkor már megmondták, hogy kisfiúnk lesz, már akkor is imádta mutogatni magát a gyermek :-D
Nekem aztán mindegy milyen nemű lesz, csak egészséges legyen. Ettől fontosabb semmi sem lehet.
Férjem újabb kisfiút szeretne, sztem fél ha kislánya lenne szét aggódná az életét :-D de biztos imádná Őt is.
Dettuska
2021-06-01 08:05:24
Jajj még annyi, hogy az elotte levo magas hők a műtét után voltak! Szóval azt vegyetek ugy, hogy nem szamit! :)
Dettuska
2021-06-01 08:04:31
Sziasztok lányok! Olyan kérdéssel jövök, hogy volt-e olyan, hogy a doki azt mondta mostansag nem lesz peteeres és mégis lett? 27.-én voltam műtét utáni kontrollon, akkor azt mondta vékony a méhnyálkahártyám és bár lát tüszőket ebből még mostansàg nem lesz ovu… a papiromon meg mar az volt irva hogy polycisztas jellegu ovarium.. benezhette a dolgot?
Hőm fent, a nyák is stimmelt az előtte lévő napokban..
Annak mindenkepp orulok, hogy nem a rendes dokim, hanem a korhazi nezte be :D
Andi198729
2021-06-01 07:20:50
Natus, hogy telik az idő, ti is lassan a 14.hétbe léptek, én meg már a 21. héten vagyok. Bizony, az az apukának is egy csoda, mikor láthatja a picurt, az én férjem is elérzékenyült, amikor látta. Nem tudom, hogy ti esetleg megtudjátok-e a baba nemét, de a 14.héten már lehet, hogy látják. De gondolom nektek is teljesen mindegy, hogy újabb kisfiú, vagy egy kislány érkezik, a lényeg, hogy minden rendben legyen :) Nekünk is ez a fő.
Natus
2021-05-31 20:58:06
Andi:
10-én megyünk az Istenhegyibe genetikaira, aznap kezdem a 14. hetet. Már alig várom, hogy mehessünk mert eddig szegény férjem nem is láthatta a picit. Annyira izgul már :-)
Andi198729
2021-05-31 15:16:05
Nashua, akkor jó szívvel ajánlom Tűű dokit, ha valaki, akkor ő megoldja a problémát, a legkiválóbb endokrinológus. Nekem is ő segített, és a terhességem alatt is szoros felügyelet alatt tart. Az endocare honlapján nem kell megijedni, ha nincs nála szabad időpont elsőre, írj a központnak, ha van szabad hely, akkor szóljanak, van olyan, hogy lemondják, én is úgy kerültem be hozzá.
Pálmainiki, hasonlóan éreztem magam én is, egy selejtnek, aki nem volt képes élő babát szülni, és nem képes teherbeesni, úgy éreztem mi vagyunk a meddő házaspár, akiknek nem jön össze a gyerek, persze jöttek a vigasztalások, hogy akárhányszor valaki bejelentette a babahírt, hogy majd nekünk is lesz, meg biztosan hamarosan én is kismama leszek, hát ilyenkor ez baromira nem tudja érdekelni az embert, és baromira nem vigasz. Gondolj bele, mióta a tragédia megtörtént, és próbálkoztunk, az idő alatt szinte minden létező embernek sikerült, a családban, ismerősi körben, munkahelyen, mindenhol ezt hallottam, épp ki terhes, épp ki szült. Már nagyon untam, hogy folyton csak ezt hallom, a csapból is ez folyt már. Persze nem venné fel ennyire érzékenyen az ember, ha nem babaprojektben lenne, sikertelen próbálkozásokkal a háta mögött.