Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-07-17 07:07:55

Most a masodik mert erteket tettem be egyenlore.
KittyCat
2018-07-17 07:07:16

Sziasztok!
Nem tudom velem is mivan, 35,85ot mertem eloszor, aztan gyorsan visszatettem a homerot meg egy korre, akkor mertem ezt. Nem tudom melyiket hagyjam bent, de nem szoktam ilyen sokaig ennyire alacsonyat merni. Sot az eddigi ket mert ciklusban nem is mertem ilyen alacsonyat. Hat majd meglatjuk.Erikasz, Lion kivanom, hogy hamar megnyugodjatok, új ciklus új remények.. :)
Sziszi259
2018-07-17 06:28:35

A fél hozzászólásom meg eltűnt...
Szóval bár volt egy időszak amikor stresszesebb voltam, akkor volt 30-33 napos ciklusom is...
Margaréta amíg nem esik az alaphőd közelébe addig nincs baj :) szép magasan van ez még! ;)
Sziszi259
2018-07-17 06:25:40

Sziasztok Lányok!
Én így állok ma. Mensi még sehol. A hőm még nem esett a coverline közelébe se... Kíváncsi vagyok...
Margaréta88
2018-07-17 06:03:29

Jó reggelt!
Azt hiszem elindultam lefelé :(
zsuzskam
2018-07-16 22:08:52

Köszönöm szépen mindenkinek.
Igen, voltam dokinál. Már kétszer is. Először 6+0, akkor még nem látszott csak a szívcső pulzálása, így elmentem még egyszer. 6+4-en korának megfelelő embrió, csodás szívhanggal.
Erikasz sajnálom, hogy megjött. Nem gondolkodtál még egy kivizsgáláson? Egy hormonsor sok mindent meg tudna mondani.
Sziszi259
2018-07-16 21:54:27

Lion, Erikasz sajnálom :(
fbara90
2018-07-16 19:40:26

Zsuzskam szívből gratulálok! :)
Erikasz sajnálom h megjött,Anitacool neked még drukkolunk! :) és persze mindenki másnak is. :)
Lion teljesen megértem hogy abbahagyod. Egy ilyen hosszú ciklust nehéz lelkiekben feldolgozni. Én sem mérek már. Mivel kezdődnek a kivizsgálásaink kicsit talán rólam is lement a teher, felszabadultabb vagyok. A ház is tudom mekkora stressz. .. Mi is ebben vagyunk csak csok nélkül.. Ha túl lesztek ezen us, biztos a ciklusod is rendeződik majd! Én ma kezdtem az inofolicot, párom meg intézi az urulógust. Remélem az eredmény az lesz h egészségesek vagyunk és tényleg csak a sok para hátráltatott.

Lányok egy technikai kérdés ,hátha vannak itt nálam okosabbak. A Douglasban meddig látszódik a folyadék tüszőrepedés után? Tudom gugli a barátom, de nagyon eltérő válaszokat találtam.... Előre is köszi!
NANA2018
2018-07-16 19:26:09

Sziasztok köszike a jo kivánsgokat.Erikasz uj vagyok még nagyon sajnálom a rossz hónapot.ugy látom most elég húzos körülötted is minden szerintem pihenj egy jó nagyot engedd el ezeket dolgokat.szivj fel egy nagy levegöt és ujjabb lehetöségek várnak:)nehéz pozitivnak maradni a sok negativ után.de szerintem lehett pont azért lesz a kövi a tiéd mert mindig akkor jön a pici amikor az ember minden mással van elfoglalva:)ez mindenkire igaz.sajnos én is tulságosan ráfeszülök.mi márciusba kezdtük el a hónap végén korházba kerültem a fogammal meg kellet müteni,ez jol megboritotta a ciklusom volt egy honapba kétszer is megvolt kellet két honap mire megint helyreálltam.na akkor nekifogtunk meggint.juniusba a páromat mütötték vakbéllel....valahogy mindig hátráltatva vagyunk.most ujra proba...aztán lássuk:)fel a fejjel mindenkinek
Margaréta88
2018-07-16 17:48:45

Erikasz: sajnálom, akkor pihenj sokat, hogy minél hamarabb visszatérhess közénk, szükség van a jó tanácsaidra. :)
Lion: így már érthető ez a hosszú, össze-vissza ciklus. Remélem hamar helyre jönnek a dolgok. Kitartást! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!