Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty ez szuper! Akkor szorgoskodjatok ma :D Sok sikert!
KittyCat
2018-07-17 19:27:04
Sziszi a számban mérem mindig.
Viszont pozitiv lett mára az ovuteszt, ugyhogy ennek örülök nagyon :)
Lion86
2018-07-17 18:56:31
Anitacool, még ne add fel. Lehet, hogy a mehszáj még nem igazodik a terhességhez, ahogy az is előfordulhat, hogy van egy kis pecsételés, mikor meg kellene jönnie. A 7-12. napig bármikor lehet a beágyazódás és ha nálad későn volt, még ideje sem volt észrevenni a szervezetednek. Szorítok, hogy ne mensi legyen.
Hát nálam meg eltűnt a vérzés, még barnázás sincs. Már nem tudom mit tegyek a görbémmel, egyelőre várok. Nem tudom miért szívat így a szervezetem. Tegnap délután rendes vér jött, aztán egy pisilésnél valami 2-3 centis véres valami, ma meg semmi. Ha így folytatódik mégis elmegyek dokihoz.
Anitacool
2018-07-17 18:09:10
Sziszi szerintem meg holnapra nem várod, ahogyan én. De nekem meg fog jönni, nyílik a méhszájam, ezért csökkent a hőm, mert sorvadt el szép lassan a sárgatest. Minden nem jöhet össze, álomesküvő, álomnászút. Egyelőre nem bővül a család. :-( A héten elkezdem inni az Inofolicot, és bízom. Ha a következő hónapban nem jön össze, akkor sajna 3éves korkülönbségen felül lesz a tesóval. Már ha lesz valaha még tesó... :-(
Sziszi259
2018-07-17 16:32:27
KittyCat: szájban méred a hőt? mert ott mindig alacsonyabb, mint a hüvelyben. ha viszont hüvelyben akkor nagyon alacsony... azt mondják az átlag hő 36.5-től kezdődik.
Anitacool: jajj ne is mondd! ez a várakozás kikészít... de sztem nem sikerült, mert már csináltam tesztet vas. és negatív lett. pedig ilyenkor már lehetne pozitív is, nem? :/ itt azt írta a táblázat, hogy ma kellett volna megjönnie, a ciklus.hu szerint meg 19-én kell, hogy megjöjjön, szóval nem tudom mit gondoljak... várok még 19-ig, és akkor tesztelek újra. Én is drukkolok Neked! De sztem te tuti babás vagy! :)
fbara90: sajna nem tudom én sem... :/
Anitacool
2018-07-17 11:58:41
Nekem sajnos fogalmam sincs róla, sosem követték még UH-gal a pémet.
Lion86
2018-07-17 10:25:08
Fbara, azt nem tudom én sem pontosan meddig látszik a folyadék, viszont, ha kevéssel ovu után voltál, akkor előfordulhat, hogy még nem látszott. Ezt találtam ezzel kapcsolatban "A folyadék az ovuláció utáni két napon belül megjelenik a Douglas térben és ebből megbízhatóan következtethetünk az ovuláció időpontjára. "
fbara90
2018-07-17 08:47:36
Anitacool köszönöm a bíztatást, próbálok belekapaszkodni mindenbe... azt mesélte a nőgyógyászom, hogy az első babára ők is 7 évet vártak, akkor még nem volt inofolic.. második baba tervezésénél már itatta az asszonnyal, 3 hónap múlva jött is a kisfia :) reményekkel teli álltam neki. :)
A folyadékos kérdésemre esetleg te nem tudod a választ? :) VAgy bármelyikőtök? :D fontos lenne :)
Anitacool
2018-07-17 07:16:17
Kitty reméljük szerencsét hoz a szokatlan! ;-)
Anitacool
2018-07-17 07:14:46
Erikasz sajnálom. Remélem a húgod élete is egyenesbe jön hamarosan! A család a legfontosabb a világon.
Lion legalább történt valami! Ilyen körülmények közt megértem, ha nem mérsz. Sok minden szakadt a nyakadba/nyakatokba. Kívánom, hogy hamar elmúljon most már, és meglásd rendeződik a ciklusod is majd.
Fbara az Inofolicról sok jót olvastam. Elkezdtem én is inni, hátha besegít. Azt mondta a dokim, hogy 3 hónap alatt hatnia kell, ha olyan jellegű volt a gond. Szóval szerintem hamarosan kismama leszel :-)
Sziszi holnap kiderül ;-) Drukkolok ;-)
Margaréta a 10 dpo-n nem hiszem, hogy ez már tendencia, ha a 12-14. napokon esik vissza, akkor gyanítható, hogy sorvad a sárgatest. Szóval még el ne kenődj itt nekem!
Zsuzskam! Annyira örülök, hogy jelentkeztél! El ne tűnj nekem! Szívből kívánok neked további problémamentes várandósságot és majd könnyű szülést :-) Szép, felfelé mutató tendencia volt a görbéd, kár hogy nem mértél tovább! Nekem fent volt 36,9-en, utána 36,7 36,8 és ma is 36,8. Meglátjuk mi lesz. :-)
Legyen szép napotok csajok!