Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát reggel még nem volt semmi, most meg már úgy néz ki, hogy megjött... :(
Amandeen
2018-07-18 09:19:00
Anitacool, mit mértél reggel? Teszteltél?
fbara90
2018-07-18 09:06:48
Amúgy most rávettem magam, hogy folytassam a D-vitamint meg a terhesvitamint is. Már 3 hónapja nem szedtem semmit. Kicsit feltöltöm magam újra. Hátha segít, a D-vitamint is csodaszernek tekintik sokan. Sosem lehet tudni mi használ az embernek.
fbara90
2018-07-18 08:43:32
Köszönöm a válaszokat lányok! :)
írtam az orvos válaszol rovatba is, igazából beljebb nem kerültem az ottani válasszal sem, mivel nemvolt rendszeres nyomonkövetés uh-val. :) Marad a várakozás. Ha nem csapott be az ovuteszt, elvileg a 8. dpo-n vagyok. jövő hét elején kiderül sikeres vagy sikertelen lesz -e a hónap. Kivételesen úgy néz ki tankönyvi hosszúságú ciklusom van jelenleg. Ma már a 3. inofolicot iszom :) valamit biztos nekiállt csinálni, mert határozottan érzem azóta a hasam alját. Állítólag a rendszertelen ciklust is rendberakja. Bízva bízunk.. :D :)
anitaa28
2018-07-18 07:55:27
Sziasztok!
Megint elmaradoztam kicsit,mert megyünk nyaralni és előkészületek vannak.
Anitacool,Sziszi teszteljetek,izgatottan várom az eredményt,szerintem meg lesz ott Nektek a + teszt :)
Margaréta holnapra meglásd feljebb meg és te is két csíkos tesztet fogsz látni :)
Lion sajnálom,hogy ilyen a ciklusod, nekem a leghosszabb több mint egy év volt a kezelések mellett(közben voltak pecsételések) mindenképpen ki kéne vizsgáltatni mi lehet a gond.
Erikasz nagyon sajnálom,hogy megjött.
Kitty nagyon drukkolok,hogy sikeresen elkapjátok a pillanatot ;)
Én most így nézek ki,de szerintem ez nem úgy van ahogy a gép gondolja.Tegnap volt ovus fájdalmam,elég kemény a mellem pedig 4 napja feszít. Minden esetre várom a vég kifejlettet. Ha ott volt az ovum ahova rakja akkor elsiettük illetve lecsúsztuk.
Margaréta88
2018-07-18 07:39:02
Sziasztok!
Kitty: most már akkor tuti meg tettetek mindent :D jöhet a várakozás, remélem sikerül!!!
Sziszi, Anitacool: várom a tesztek eredményét! Nagyon kíváncsi vagyok már! Remélem jó hírekkel jöttök.
Nálam semmi jó, elvileg ha most nem sikerült, lesz még egy Clostys hónapom.
KittyCat
2018-07-18 07:15:26
Jó reggelt! Tegnap odatettük magunkat apával igen.. :)
Ma már feljebb mentem, és a tegnapinak a masodik merest (magasabbat) hagytam bent.
Sziszi259
2018-07-18 06:41:00
Jó reggelt!
Én ma csak 36.4-t mértem. De aludtam kb 5 órát, meg egész éjjel nyitva volt az ablak. Viszont még nem jött meg, és amikor kimentem a mosdóba hányingerem lett...
Anitacool mi újság??? :) Tesztem nincs itthon, úgyhogy majd csak délelőtt tudok már valamit... :/
Anitacool
2018-07-17 23:09:35
Kitty remélem te ma odatetted magad :-))
Lion nem tudom, mi lehet veled. De gondolom ez a rengeteg stressz nem segít. Akkor mérsz? Vagy nem?
Sziszi holnap gyere + teszttel! ;-)
Nekem bezárt a méhszáj. Hmmm, ha nem ébredek Mikulásra, lehet ellövök egyet. Már ha magasat mérek persze. Hol vagy már reggel? :-)
Sziszi259
2018-07-17 20:19:30
Akkor izgulhatunk érted 2 het mulva Kitty :D
Anitacool Inofolicnak meg idő kell amíg hat.. :/ de még ne add fel :)