Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzskam
2018-07-18 13:45:43

Sziasztok!
Anitacool sajnálom. De ahol ennyire várják, ott jönni is fog a baba.
Fbara, az Inofolic nagyon sok párnak segített már, remélem nektek is fog. Nekem az első hónapban 28 napos ciklust csinált. Mondjuk én nem tudtam 4 hónapnál tovább inni a mellékhatás miatt.
Sziszi259
2018-07-18 13:15:21

Anitacool csodálom a türelmedet! Biztosan sikerülni fog! :)
Lion köszi, aranyos vagy! :) Most sikerülni fog! :D
Lion86
2018-07-18 12:14:55

Anitacool, erre korábban nem mondtak semmit, hogy miért van ilyen hosszú ciklusod?
Nálam nem találtak semmi kézzel fogható okot. 7 hónap alatt 3 peteérésem volt :/
Egyébként tegnap este simogattam a hasam és beszéltem a leendő babánkhoz, hogy most már nagyon várjuk és igazán beköltözhetne már :)
Lion86
2018-07-18 12:11:29

Én még mindig szerencsétlenkedek a görbémmel, most végül mégis külön vettem. Fél nap vérzés volt, úgyhogy a barnázás kezdetét veszem új ciklusnak. Most nincs pecsételés sem. Így ilyen.
Anitacool
2018-07-18 12:08:45

Egy év, 8 peteérés 8 hosszú ciklus alatt, LH-teszttel és hőgörbével követve, mindenféle időzítéssel tesztelve, de a termékeny napokat soha ki nem hagyva.
Méhpempő, E-vitamin, folsav, D-vitamin, néha 1-1 doboz terhesvitamin bevetve, hogy mindig álljon készleten elegendő a szervezetemben.
Hiszem, hogy ahol egy gyerek van, ott lehet több is. Az első sem jött könnyen. De ezúttal tovább tart. Próbára teszi anya türelmét ez a csepp gyermek. Szülőként a legfőbb erény a türelem, tudom jól. Nem adom fel. Legalább ezúttal nem volt megszakadt várandósságom, nem viselnék el több angyal-babát. Bízva-bízom, hogy hamarosan minket választ valaki családjának: anyának, apának és tesónak. Mi készen állunk, gyere bátran kicsi lélek!
Addig is anya megnézeti, hogy minden rendben van-e a babaházzal. :-) Ideje felkeresni a doktor bácsit.
Lion86
2018-07-18 12:08:35

Annyira sajnálom Lányok! Nagyon drukkoltam :(
Kitty, reméljük sikerrel jártatok :)
Margaréta, még ne veszítsd el a reményt, még mehet felfelé. De ha most nem sikerült, a következő hónap már biztos fog, hátha most használ a gyógyszer.
Anita, nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul a napokban a hőd. Nekem mellfeszülés csak ovu után szokott lenni, neked szokott előbb is?
Fbara, remélem az Infolic beváltja a hozzá fűzött reményeket :) Én már fél éve szedek többféle vitamint és néha mondom a férjemnek, hogy minek is szedem ezeket...?! :D De hát nem lehet tudni mikor jön :)
Amandeen, enyhült már kicsit a feszültség? Hogy álltok a vizsgálatokkal?
Erikasz, remélem jól vagy. Veled álmodtam :)
Kerie, hogy vagy? Rég jelentkeztél.
Christi, hogy állsz?
Kira, megjött már?
Sziszi259
2018-07-18 12:00:43

Margaréta88 nálad még bármi lehet! :)
Margaréta88
2018-07-18 11:50:23

Ajj csajok! Annyira bíztam benne hogy jó hírrel jöttök. :(
Sziszi259
2018-07-18 11:29:24

Anitacool b@sszus…. :(
kicsit csalódott vagyok. de rendeltem ovu tesztet. majd most sikerül! vettem vitamint is. meg minden nap mérem majd a hőmet ;)
Anitacool
2018-07-18 11:18:10

Csajok, reggel 36,5-öt mértem. Várom, hogy elkezdődjön... :-((((((

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!