Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-07-18 21:07:03

Kerie, örülök, hogy jelentkeztél :) Kitartást a vizsgálatokhoz! Kell néha egy kis kilengés, én is nagyon szeretem a gyümölcsöket (a zöldségeket viszont nagyon nem) :D Sajnálom, hogy lecsúsztatok róla, de következő hónapban még sikerülhet. Ősszel lesz a lombik ugye?
Lion86
2018-07-18 21:02:30

Hajrá Kitty! ;)
Lion86
2018-07-18 21:02:18

Spitzné, ha a vizes folyás közvetlenül ovu előtt szokott lenni, akkor azt javaslom kezdd el ma vagy holnap a tesztelést és ha nem lesz pozitív egyik sem, vegyél még egy csomaggal, de inkább rendelj innen és addigra tutira odaér, mire a másik elfogy :
https://fastest.hu/spl/252852/15-mIU-ml-magas-erzekenysegu
(De van itt gyengébb és erősebb érzékenységű is, most néztem, 20-as épp nincs készleten, de 25-öst ne rendelj, a kék az nem valami jó, a 15-öst vagy a 30-ast ajánlom)

KittyCat
2018-07-18 19:50:32

Szisztok, ma is mèg pozitív a teezt, szorkoskodtunk is.. :)
Spitzné
2018-07-18 17:41:19

Sziasztok lányok.
Érdeklődnek hogy kb mikor merjem LH teszttel az ovum ha a gorbem itt megint előrehozta az előjelzést? A csomagban 5db van ezert nem akarom tul koran merni mert csak elpocsekolom. nekem mundig a 13.14. napon van ovum. Ezt abbol tudom hogy elotte való nap görcsölök. Ma a 7. napon vagyok de már nagyon durva vízszerű folyasom van. Az elmult napokban nem mérek.. Tehat a gorben nem jo ovut mutat hanem kb 25.e korul kell lennie.
Köszönöm.
Kerie
2018-07-18 14:53:07

Sziasztok Lányok!
Lion, köszönöm az érdeklődést, tényleg rég írtam, de azért olvasgatlak Titeket ;)
Iszonyú sok dolgunk volt a gazdasággal, lezártunk egy pályázati projektet, beköltöztettük a nyulakat és a kecskéket :) persze a napi munkán túl.
Az IR-es diétámat nem nagyon tudom tartani, rengeteg gyümölcsöt eszem, de azzal vigasztalom magam, hogy a vitaminraktárat töltöm :)
Sajna ebben a ciklusban nem tudtunk jókor együtt lenni, a fáradtság győzött :( pedig annyit azért mértem, hogy az ovut tudjam.
Zsuzskam, szívből gratulálok, könnyű babavárást kívánok!
Lion, egyetértek, hogy mégiscsak ki kellene vizsgálni a hosszú ciklusokat, kell legyen valami oka. Teljesen megértem, hogy most ráhagyod, kell egy kis, pihi.
Mi gyúrunk a szükséges dokumentumokra, ilyen-olyan laborokra és
reménykedünk hogy szeptemberben mehet az IVF.
Drukkolok mindenkinek, remélem mindenki hamar babás lesz!
zsuzskam
2018-07-18 14:33:51

Anitacool, a szoptatás gátolhatja a peteérést. Az egyik barátnőmnek nem jött össze a kistesó, míg szoptatott. Miután befejezték a szopit, rögtön teherbe esett.
Az Inofolic nálam pecsételést okozott. A 2. És 3. Hónapban még csak egyszer-egyszer fordult elő, de a 4.-ben már háromszor. Ebből egy ráadásul olyan volt, mintha kicsit megjött volna. Ja, és napokig tartották ezek a pecsételések. A dokim azt mondta, hogy ez nem szokványos mellékhatás.
Én azóta normoxilt szedtem.
Anitacool
2018-07-18 14:20:44

Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok :-)
Gondolom legkésőbb holnap megjön.
Zsuzska milyen mellékhatása volt az Inofolicnak?
Anitacool
2018-07-18 14:19:42

Legutóbb, mikor meddőségi kivizsgálásba kezdtem, babával érkeztem a második konzultációra :-)) Pco és Ir gyanúval. Nem tudták egyértelműen kimutatni, de már nem is érdekelt :-) Most arra fogják, hogy még szoptatok. De sosem volt rendes ciklusom. Én hülye szedtem tiniként fogamzásgátlót... abbahagytam és egy évig nem is jött meg egyáltalán. Hosszú sztori. Nagy nehezen beállt 35 naposra magától. Mert a dokik elkezdtek gyógyszerekkel tömni, hogy megjöjjön, de egy nap azt mondtam eddig és ne tovább. Az első babákkal elsőre sikerült, de sajnos ők elmentek mielőtt megszülettek volna. Ikrek lettek volna. Utána 50-55 naponta jött meg, pedig alig vártam hogy legyen gyermekem. Egy évig voltam anya gyermek nélkül :-(( De a kis manócskám mindenért kárpótolt, őérte megérte várni :-)
fbara90
2018-07-18 14:15:57

zsuzskam milyen mellékhatása volt nálad? :-O

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!