Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon sajnálom Anitacool,pedig olyan bíztató volt a hőd!
Margaréta88
2018-07-19 08:37:08
Anitacool: annyira sajnálom!!!! :(
Anitacool
2018-07-19 08:32:59
:-(
Margaréta88
2018-07-19 08:32:14
Sziasztok!
Kitty: nagyon szépen emelkedik a hőd.
Anita28: az jó, ha egyezik a gép szerinti ovu és ahogy te érezted. Így meg az időzítés is meg volt, akkor ezután jön az izgis rész. :) Nekem is tankönyvi ovum volt. :D
Spitzné: én is elkezdeném a tesztelést.
Amandeen, Kerie biztos minden rendben lesz, jönni fog a baba. :)
Anitacool: mértél? Nem jött még meg ugye?
Én így állok, őszintén szólva meg is lepődtem, hogy nem ment lejjebb, de nem érzek semmit. De a remény hal meg utoljára!
anitaa28
2018-07-19 07:58:54
Sziasztok!
Kitty ez nagyon ígéretes!
Anitacool,Margaréta mi újság nálatok?
Sziszi neked megjött rendesen?
Zsuzskam nagy gratula neked!
Én ma magasabbat mértem és át is rakta az ovut oda ahol éreztem is a fájdalmat,így lehet jókor voltunk együtt ☺
Viszont így elég tankönyvi lenne ez a hónap,nem tudom mennyire releváns.
KittyCat
2018-07-19 05:43:15
Spitznè èn tuti elkezdenék tesztelni. :)
KittyCat
2018-07-19 05:40:09
Jó reggelt csajok, én ma így állok.
Amandeen
2018-07-19 00:31:43
Anitacool, szurkolok nagyon, és a többieknek is, természetesen.
Lion, Kerie, mi is intézzük a papírokat, nálunk is lombik lesz. A szükséges vizsgálatokon és minden adminisztrációs folyamaton átestünk. A konzultációkat és a hormonkezelést augusztusban vagy szeptemberben kezdjük, még nincs pontos időpont, de most úgyse mehetnénk, mert a doktornőm szabin van és csak augusztus közepétől lesz újra.
Amúgy kicsit tartok az egésztől, mert úgy érzem, most nem szerencsés az időzítés, még mindig tart ez a stresszes állapot és csak augusztusban fog még inkább kicsúcsosodni, pont nem jókor.
Anitacool
2018-07-18 22:00:07
Zsuzskam tudom, hogy a szopi miatt nem foglalkoznának velem. De nekem (egyelőre) ez az egy szem gyermekem van és az esti alváshoz még igényli. Nem venném el tőle, pláne hogy semmi nem garantálja, hogy ez akadályoz. Ha meg utána kiderül, hogy más, akkor bánnám hogy megvontam tőle. Szerintem hamarosan elhagyja, egyre gyakrabban ki-kimarad :-)
Kerie látom nálatok is zajlik az élet, kitartás!
Spitzné ugyanezt tudom javasolni, mint Lion!
Csajok! Egyelőre nem jött meg, hmmm... létezik? Á, nem ringatom magam hiú ábrándokba...