Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-07-19 11:39:51

Lion: én a munkahelyemen teljesen más ok miatt mutattam néhány dolgot egy olyan ismerősnek, aki másik településen fog dolgozni. Ebből is azt szűrték le páran, hogy a helyemre fog jönni mert jön a baba. Na én ilyenkor kínomban csak mosolygok az egészen, holott belül úgy érzem megszakad a szívem, hogy nincs igazuk. :(
Sziszi259
2018-07-19 11:28:48

Lion jah értem. :/ de nem kell velük törődni. :) magatokkal foglalkozzatok, ne másokkal :)
Lion86
2018-07-19 11:20:48

Sziszi, hát ez az, hogy én sem mondtam el, csak egy-két embernek, csak akik tudnak arról, hogy házat veszünk és 3 gyerekre veszünk fel támogatást, egyből elkezdtek kombinálni. Sajnos ezt elmondtam távolabbi ismerősnek is és gondolom terjednek a hírek.

Kira, még az is lehet, hogy késői peteérés lesz ebből.
Kira84
2018-07-19 10:30:08

Sziasztok lányok,eltűntem egy kicsit mert olyan mérges voltam magamra meg a világra, Olyan szépen indúlt ez a ciklus pont akkor lett volna pém mikor jött a megfázás. 3x próbálkozott a szervezetem de nem jött össze na ez az én formám pedig most a jó oldalon lett volna pém.

Lion86
Szia Sajnos most megbolondúlt a ciklusom de ez betudható a megfázásnak gondolom kitolódik,egyenlőre türelmesen várok.Minden mért értéket vissza beraktam, mivel lázas nem voltam . Remélem nem sokat tolódik .
Sziszi259
2018-07-19 10:22:18

Lion én pont ezért nem mondtam el csak pár embernek. Róluk tudom, hogy nem kérdezősködnek :D még anyámnak is csak annyit mondtam, hogy most már jöhetne a baby :D
Lion86
2018-07-19 10:13:18

Tegnap egy ismerősöm kérdezte, hogy halad a babaprojekt. Hát mondom sehogy :D Már várom, hogy mikor kezdenek el mások is kérdezősködni. :/
Lion86
2018-07-19 10:10:56

Sziasztok!
Amandeen, nagyon sajnálom, hogy ilyen sok stressz ér, de ez nem feltétlenül akadály. A kisfiam is rettenetesen stresszes időszakban fogant. Sikerülni fog és kész, nincs mese! :)

Kitty, Anitaa28, akkor kezdődhet a finish :)

Margaréta, de jó! Drukkolok, hogy még feljebb kússzon :)

Anitacool, sejthető volt a tegnapi mérés alapján, de azért még bíztam benne, hogy nem ez lesz a vége. Sajnálom :(

Nekem már 3 napja 36,4 volt, kezdtem reménykedni, de mára 36,3. Nem lesz itt ovu :(
Sziszi259
2018-07-19 10:06:16

Kitty megy szépen felfelé :)
anitaa28 igen... :( de majd most :D az jó ha tényleg átrakta. az enyémet hagyta ugyanott az előző ciklusban, holott tudom, hogy nem ott volt.
Margaréta nagyon szép! Már csak két nap! :)
Anitacool :(
KittyCat
2018-07-19 09:59:26

Anita28 akkor együtt izgulhatunk!:)
Margarète örülök, hog feljebb ment, így van bízni kell!
Anitacool sajnàlom, de nem azabad feladni új hónap új reményekc hamar eltelnek a piros napok és utána lehet megint koncentrálni a bébire.
Anitacool
2018-07-19 09:03:01

Köszönöm csajok!
Most rajtatok a sor! Tessék szép pozitívakat tesztelni! :-)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!