Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-07-20 06:38:27

Sziasztok!
Anitacool így kell hozzáàllni :)
Erikasz örülök, hogy îrtàl.
Én ma így állok, be is tette az ovut a rendszer.
erikasz
2018-07-20 06:05:56

Jó reggelt ! :)
Új erővel köztetek !
Anitacool :Rettenetesen sajnálom .............................................el sem tudom mondani !!!:(

Margaréta : Nagyon drukkolok neked ,hogy állsz most ?

Sziszi :Nagyon sajnálom hogy megjött !:(

Lion :Már a 36.4 nél vagy most jön az ovu ,érzel valamit ?

Anita28 :Gyönyörű avu ,szépen felugrott !!:)

Kira :Hogy állsz most ?

Amandeen :Örülök hogy itt vagy ismét köztünk drága !:D

Kitty :De gyönyörű emelkedés ,hajrá...!

Zsuszikám :Boldog baba várást drága ,a Jó Isten vigyázzon rád és leendő gyermekedre !

Fbara : Örülök hogy a vizsgálatok rendben voltak és az inofolicot babát hoz neked már ebben a hónapban !!:)

Anna2018: Üdvözöllek köztünk ...nagyon aranyos vagy !!:D

Crhisti :Nagyon szép ,kiegyensúlyozott a görbéd !
Meg volt az ovud ?

Betti :Nagyon sajnálom az üres járatot ,pedig nagyon szép a görbéd !!

Ne haragudjatok ha valakit kihagytam ,nagyon sokan vagyunk .......!!!

Én ma igy :)
menszeszem alig volt ...csak két nap .

Amandeen
2018-07-20 00:40:06

Lion, Csajok, igen csak pozitívan (mondom én, aki mindig pesszimistán áll a dolgokhoz), meg kell legyen az eredménye!

Anitacool, sajnálom, hogy megjött, de hajrá, a kövi ciklus lehet már befutó lesz!
Anitacool
2018-07-19 17:36:24

Nem vagyok ám elkeseredve, van már egy csodaszép gyermekem. :-) Belé tudok ilyenkor bújni és magamba szippantom az önzetlen, gyermeki szeretetet :-) Imádom.
A legoptimistább becslésem szerint is augusztus 16-a környékén lesz legközelebb ovum. :-O .... Addig is edzés ezerrel! :-)))
Kerie
2018-07-19 16:19:54

Sziasztok!
Anitacool annyira sajnálom, ne add fel!
Lion, szuper hogy el tudod engedni, most biztos sikerül majd.
Ami a kérdezősködést illeti, mindig úgy gondoltam hogy óriási tapintatlanság megkérdezni hogy jön-e a baba vagy mikor akarsz szülni! Ha várják a leendő szülők, akkor azért, ha meg még nem akarnak babát, akkor azért. Ha ideje van, úgyis elmondják vagy látható lesz. Nálunk csak a legszűkebb család tudja, ők viszont mindent. Mégsem kérdeznek soha, tudják hogy úgyis mondjuk a fejleményeket.
Sziszi259
2018-07-19 12:24:44

Lion az a jo hozzáállás :) nekem is azt mondja a párom h ne feszuljek, de nem erzem , h feszulnek. Csak figyelem a testem, szedem a vitaminokat. De nem akarom görcsösen. Ha akar úgyis jon :)
Köszönöm szépen! Aranyos vagy! :))
Lion86
2018-07-19 12:21:23

Sziszi, kívánom, hogy így legyen és sikerüljön az a névnapi Ajándék :)
Lion86
2018-07-19 12:20:22

Én már mindenféle akadályon elgondolkodtam. Az eddigi vizsgálatok nem vezettek semmire. Most már eljutottam odáig, hogy nem görcsölök, nem tudom mi történt, de sikerült elengedni a türelmetlenséget és az amiatti dühöt, hogy az elmúlt majdnem 8 hónapban csak 3 lehetőségünk volt, most valami béke szállt meg és csak reménykedem. Előbb utóbb jönni fog. Sajnos ez nem megy varázsütésre, hogy ne feszüljünk rá, de azt hiszem most itt tartok :)Most már addig nem hagyom abba a mérést, amíg nem lesz ovum, de már nem is idegeskedek rajta.
Sziszi259
2018-07-19 12:14:48

Anyukámnak aug.31-en lesz a névnapja. Szeretném az uh fotót adni neki ajándékba a kicsirol :) tudom, hogy kicsit bolondnak tunhetek, hogy minden ciklusnak azt hiszem, hogy sikerülni fog, de egyszer úgyis összejön! ;) jul vegen lesz újra ovum. Akkor újra kezdődik az izgulas
Sziszi259
2018-07-19 12:11:31

Margareta most sikerülni fog. ;) olyan szep a gorbed. Nem tudom lattad-e az enyémet, olyan volt mint egy hullámvasút :D a tied szep magasan van, es ott is marad! Hiszem, hogy mindenkinek sikerülni fog itt az oldalon. Mindenki annyira szeretne azt a babát, nem hiszem, hogy lenne akadály. Mind a testi, mind a pszichés problémára van megoldás! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!