Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-07-20 19:12:18

Kerie, sajnálom a negatív tapasztalatot. Nálunk csak ilyen dokik vannak, azért is nem akarok orvoshoz menni. A saját dokim rendes, de teljesen vele sem vagyok megelégedve. Mikor mentem volna akkor meg pont szabadságon volt ,így végül nem is mentem orvoshoz.
Most talán megjött tényleg, de még nem vagyok benne biztos, hogy ez most rendes lesz. Lehet megint elmúlik holnapra. Rendeltem egy készítményt, pontosan ugyanaz, mint az inofolic, csak olcsóbb, ha ez sem használ, akkor tényleg doki.
Kerie
2018-07-20 18:48:20

Sziasztok! Erikasz, jó, hogy újra itt vagy!
Elmesélem a mai tortúrámat. Elmentem a klinikára a 21.napi vérvételre, meg kenetvételre a lombikhoz szükséges leletek miatt. Egy félreértés miatt 2 órát vártam az orvosomra úgy, hogy nincs is bent :( a betegfelvételes átirányított egy másik dokihoz mivel mondtam, hogy hétfőn a vérvétel késő lesz. Na ez a doktorNŐ nagy kelletlenül behívott (senki nem várt rá rajtam kívül), kiakadt hogy miért nem várom meg az orvosomat. Neki is elregéltem, meg hogy a fél délelőttömet itt töltöttem, nem szeretnék mégegy kört, van más dolgom is.
Levette a kenetet, hát asszem minden eddigi tapasztalatomat sikerült bőven alulmúlnia :s
Kérdem a végén mi lesz a vérvétellel, aszongya ad egy beutalót. Mondom nemár, eddig is levették itt a vért, most is így jöttem, meg még mindig 21.napon vagyok. Válasz:hát jó, majd az asszisztens, mert ő megy ebédelni (11.15-kor).
Na hozzá soha többet, végtelenül taszító volt a stílusa!
Elgondolkodtam ha mondjuk egy idős néni vagy egy tini kerül a karmai közé...
KittyCat
2018-07-20 18:43:05

Én is szàjban mérek, de nem tűnik alacsonynak az enyém. A te értékeid tényleg alacsonyak.
Lion86
2018-07-20 18:10:37

Sziasztok!
Erikasz, örülök, hogy újra itt vagy, remélem jobban érzed magad :)
Kitty, szépen alakul a görbéd :)
Margaréta, ez annyira izgi, szorítok, hogy holnap tesztelhess :)
Kira, remélem most már túl leszel rajta végre.
Nana, én hüvelyben mérek, lehet, hogy te is nyitott szájjal alszol, azért alacsonyabb. Próbáld ki holnap, hogy először szájban megméred, aztán hüvelyben is ugyanazzal a hőmérővel (csak ne nagyon mozgolódj közben) és ha magasabb lesz, akkor a különbséget add hozzá az előző mért értékeidhez és írd át őket és folytasd hüvelyben a mérést, így nem fogja tévesen betenni az ovut, ha hirtelen magasabbakat mérsz.

NANA2018
2018-07-20 14:51:09

Sziasztok lányok.azt szeretném kérdezni hol a legérdemesebb mérni a hőt?Én szájban mérem de nagyi alacsonyakat mérek.
Margaréta88
2018-07-20 13:57:54

Erikasz: de jo hogy ujra koztunk :)
Anitacool: hat sok mindent olvastam, lehet csak 14 napos lutealist csinal a closty, akkor viszont lassan mensi ido. Ha holnap meg nem mernek kevesebbet akkor azert csinalnek egy tesztet.
Kira84
2018-07-20 09:13:03

Sziasztok lányok.
erikasz látom jobban vagy örülök neki.
Tegnap egész nap görcsölgettem mindjárt megjön érzésem volt, de még nem jött meg, bár szerintem már csak idő kérdése és beindul. Ez a megfázás jól kitolt velem. A hőm lent van..
Anitacool
2018-07-20 07:47:21

Kitty drukkolok, hogy megtörtént nálatok a “randi”!

Margaréta ez naaagyon szép görbe! Huhuuu de izgi, ugye holnap tesztelsz?!

Amandeen bizony csak pozitívan! Hogy a tesztek is azzá váljanak ;-)

Erikasz remélem minden rendben veled, meg a hugod körül is rendeződött minden. Hajrá, hamarosan itt az időd ;-)

Mindenkinek megy a drukk!
erikasz
2018-07-20 07:06:43

Kitty :Szuper.....!

Margaréta :Ez terhesgörbe az tuti !:)
Nagyon szép !!:D

Margaréta88
2018-07-20 06:40:03

Sziasztok!
Ma így állok. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!