Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
erikasz.
hát hogy őszínte legyek halvány gőzöm sincs hogy mi történik velem gondolom a megfázás ami volt az kavart be.
Amire még gondolok most elég sok a probléma a munka helyen és itthon is elég sokat idegeskedek.Gondolom ez is hatással van rá. Sajnos nem jött még meg ,pedig már szeretném lezárni ezt a ciklust.
Anitacool
Hát kedves a diéta hol megy hol nem, van hogy nem is eszek mert nem kívánom vagy nincs rá időm.Meg ez a meleg is kikészít inkább csak sok folyadékot iszom főleg vizet.
anitaa28
2018-07-25 08:14:16
Kitty az a baj,hogy nem igazán ismerem a jeleket igazán. A PCOS miatt évekig nem volt ciklusom. Viszont a mellem fáj és ha hülyének néztek ha nem,de teszteltem reggel és lett rajta egy halvány de időn túli csík. A derék és hasfájás szokott mensi előtt lenni meg a pattanások és az ingerlékenység is viszont a mellem már nem szokott olyankor fájni. Ha megjön akkor lezárom úgy,ha nem jön akkor két nap múlva ismét tesztelek. Mondjuk ez netes One step teszt amibe már láttam több fals pozitívat is.
KittyCat
2018-07-25 08:01:51
Köszönöm a biztatast lányok!
Margareta így kell nekiàllni a következô hónapnak! :)
Anita neked ezek a jelek mar a mensire utalhatnak? Mèg bàrmi lehet.. :)
Erikasz szeretgettètek egymást akkor..?
anitaa28
2018-07-25 07:22:10
Sziasztok!
Köszi erikasz, hogy így meg csináltad a görbém. A pecsételés elmúlt,de valószínű neked lesz igazad,mert eléggé leesett a hőm és fáj a hasam meg a derekam.
Kitty legalább érted izgulhatunk tovább ☺
Margaréta nagyon sajnálom,de nagyon szuper a hozzáállásod!
erikasz
2018-07-25 06:35:21
Anita28 :Bocsánat a mai nappal a DPO 13 napján jársz !
erikasz
2018-07-25 06:34:02
Anita28 :A vérzéssel kapcsolatba ....kicsit gondolkodtam és egy értéket a ciklus 13 napját kivettem neked és az ovud itt volt ....akkor azért vérzel !
Az ovud a ciklus 10 napján lehetett most vagy a luteláris 11 napján szerintem !
Megcsináltam a görbéd itt van !
erikasz
2018-07-25 06:15:33
Kitty :Nagyon szép ..csak igy tovább !!:)
Stagnálás nagyon jó !:)
erikasz
2018-07-25 06:11:07
Jó reggelt !
Üdvözlöm az újakat !:D
Margaréta nagyon sajnálom!?:(
Kira : Hogy vagy ,megjött már vagy ovu a nagy leesés ?
Anita28 :Nem tudom mi az a vérezgetés a lutelárisban több napja !
A stagnálás az jót jelent !:)
Szép a görbéd nagyon !:)
Lion :Mi újság veled ...hogy érzed magad ?
Sziszi :Jobban vagy már ...a torkod ?
Én ma igy :Száraz vagyok....nincs semmilyen folyás ,méh nyak fent és közepesen kemény zárt ...megtörtént az tuti !
KittyCat
2018-07-25 05:31:06
Sziasztok!
Kezdek kiváncsi lenni a végére... :)
Smagi
2018-07-24 23:05:16
Elvileg az aránynak mindig hasonlónak kellene lennie, így nem csak a 21., hanem a 3. napon is. Becsatolom a görbém, én nem szájban mértem hanem hónaljban. :)
Én teresvitamint szedek pár naponta, nekem ezt javasolta a nőgyógyászom.
erikasz.
hát hogy őszínte legyek halvány gőzöm sincs hogy mi történik velem gondolom a megfázás ami volt az kavart be.
Amire még gondolok most elég sok a probléma a munka helyen és itthon is elég sokat idegeskedek.Gondolom ez is hatással van rá. Sajnos nem jött még meg ,pedig már szeretném lezárni ezt a ciklust.
Anitacool
Hát kedves a diéta hol megy hol nem, van hogy nem is eszek mert nem kívánom vagy nincs rá időm.Meg ez a meleg is kikészít inkább csak sok folyadékot iszom főleg vizet.