Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
anitaa28
2018-07-26 08:22:59

Sziasztok! Jó reggelt!

Kitty nagyon szép az emelkedésed,drukkolok Neked! :)
Kira nálad talán Ovu lenne? Próbálkozni látszik a szervezeted.
Erikasz mit mértél?

Én ma kicsit magasabbat mértem,méhszáj magasan fel van puhulva... kissé vizes folyás de még nem tojásfehérjés, lehet velem is trükközik a természet most, a HCG teszt ismét "szellem csíkos" szóval az is lehet engem is megtréfál a testem és csak most jön az ovu. Nem tudok kiigazodni magamon. Meglátjuk holnap.
Kira84
2018-07-26 06:39:35

Jó reggelt.
Hát határozottan szórakozik a szervezetem,,,
KittyCat
2018-07-26 06:21:15

Fbara örülök, hogy jelentkezté :)
Anita34 akkor màr nincs sok hátra, kitartást!
Èn ma szèp magasat mértrm, bízakodunk...:)
Anita34
2018-07-25 23:38:34

Jut eszembe.....Nikiről tudtok valamit? Hogy vannak?
Anita34
2018-07-25 23:35:05

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.... Igyekszem nyomon követni az eseményeket, habár már olyan sokan vagyunk, hogy nehezen megy :D
Üdv. az újaknak, és ne haragudjatok, hogy most csak a "régiekhez" szólok.

Fbara, örülök, hogy minden rendben Párodnál! Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid. Kitartást, jó úton haladsz, jönni fog a várva várt Babátok! Az Inofolic szerintem jó, nem próbálod meg a napi 2 tasakot? Orvosod javasolta az egyet?

Lion, sajnálom a rossz tapasztalatokat az orvosnál. :((
Az Inofolicról és a méhpempőről csak annyit szeretnék írni, hogy én szedtem mindkettőt. Először a méhpempőt aztán orvosom tanácsára az Inofolicot, napi 2 tasakkal. Tehát együtt ettem/ittam a kettőt és semmiféle rossz tapasztalatom nincs róla/róluk. Mellékhatás nem jelentkezett, ciklusomat sem tolta ki, sőt szerintem helyrerakták. Mindkettőt hatásosnak mondanám, mert 10 hónap után ezek segítségével, no meg persze a Jó Isten segítségével estem teherbe, épp petevezeték átjárhatósági előtt. (utána ugyanis jött volna az inszem)
Nagyon szorítok Érted, hogy helyre jöjjön a ciklusod és hogy minél előbb dupla csíkosat tesztelhess!

Erikasz, nagyon drukkolok Neked is Kedves! Az ovud megtörtént, most már a várakozás jön. Kívánom, hogy minél előbb teljesüljön a Te vágyad is!
Fogsz menni akkor nődokihoz 31-én? Tényleg jó lenne az a hormonsor. De mindent nézzenek ám meg akkor, ne csak "sima" hormonsor legyen. Az a baj, hogy eddig csak rossz orvosokat fogtál ki......mennyivel egyszerűbb lenne, ha lenne egy jófej doki akinek szépen elmondhatnád, hogy babát szeretnél és küldene ahová kell. Most egy "új" orvoshoz mész akinél eddig nem voltál?

Margaréta, Anitacool, sajnálom a menzit. :(((

Margaréta, olyan szuper görbéd volt, nagyon bíztam a babában. Izgultam érted. Drukkolok, hogy a következő ciklus sikeres legyen!

Anitacool, kitartást a hosszú várakozáshoz, nem lehet könnyű, hogy ilyen messze lesz ismét az ovud. Vagyis könnyebb kicsit ahogy mondtad is, mert van már egy Herceged! :)
Ezt írtad: "Akkor összehozunk egy babát, érzem, így kell lennie :-) ".
Én meg azt mondom erre, hogy: "Ámen"! Vagyis, úgy legyen! :)))

Amandeen, gondolok Rád! Hogy vagy? Csökkent a stresszes időszak?

Olioli, Zsuzskam, gratulálok a Babához! Jó egészséget kívánok nektek! Jelentkezzetek majd azért!

Nálunk minden rendben, telik az idő az biztos. Pici fiú szépen növekszik, már a 35. hetet tapossuk. Remélem még kibírja ezt a "kis" időt.

Mindenkinek nagyon drukkolok és mielőbbi babásodást kívánok!

fbara90
2018-07-25 17:20:53

Lion szerintem jó két nappal előtte volt peteérésem,valószínű már ezért nem látta nyomát se folyadéknak se domináns tüszőnek. csak akkor ne jelentse ki, hogy tuti nem volt még... Igaz hőt nem mértem most egyáltalán, de eddig minden cikusban volt pozitív lh tesztem meg a hőm is mindig felment utána, és mindig meg is jött rá 14-15 napra. ugyhogy tuti van ovum. Remélem jó lesz az AMH eredményem, félek kicsit. majd írok ha meglesznek az eredmények. elvileg egy hét mire kiértékelik a vérmintát.

A fogamzásgátló meg amúgy sem megoldás,mert csakelfedi a problémát, de meg nem szünteti.. sajnálom, hogy ilyen a hozzáállásuk :/ magyar eü... :S mindig csalódni kell benne
Lion86
2018-07-25 17:18:30

Én két tasaknak megfelelő adagot iszok egyébként.
Lion86
2018-07-25 17:16:19

Mikor januárban voltam a dokinál a barnázással, akkor is rögtön a fogamzásgátlóval kezdte, de mondtam, hogy mi gyereket szetetnénk, szó sem lehet a gyógyszerről.
Lion86
2018-07-25 17:13:38

Fbara, nagyon örülök a párod jó eredményének, azt viszont sajnálom, hogy megjött :( Az a doki nem tudom mit nézett, hogy szerinte nem volt még pé-d, mikor már túl voltál rajta. Na ezért sem bízom a dokikban. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre, írj majd, ha meglesznek.
fbara90
2018-07-25 17:11:30

Amúgy én most a napi 1 tasak Inofolic mellé szedem a D-vitamint meg a Gravidát is minden nap. :) Remélem végre meghozzák a várva várt kisbabánkat :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!