Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-07-23 10:01:01

Margareta én még mindig szurkolok, ahogy az előttme lèvőknírják, amíg nem jön meg... :)
Èn ma így:
Sziszi259
2018-07-23 09:34:43

Sziasztok!
Szorítok Margareta! Amíg nem jön meg van remény :)
Én ma így vagyok. Nem is értem... :O lehet nekem is volt egy ovum?? Bár fáj a mandulám, lehet azért ilyen összevissza...
erikasz
2018-07-23 06:48:27

Margaréta :Még az nem biztos !!!!
Mig meg nem jön ...van remény ..de lehet nem jól aludtál izgatott voltál a mai mérés miatt !

Én ma igy :)
Margaréta88
2018-07-23 06:16:38

Jó reggelt!
A mérés után úgy döntötem, nem pazarlom a tesztet... úgy néz ki, ez sem a mi hónapunk. Köszi a drukkot lányok, jól esett! :)
Lion86
2018-07-22 16:20:16

Azt tudom, hogy babaügyben hosszabb idő kell neki, hogy hasson, de azért írtam a kb. két hetet, mert abban bízom, hogy ha hormonális eredetű a vérzés, akkor talán befolyásol rajta valamit. De a doki azért merült fel bennem, mert ha valami szervi oka van a vérezgetésnek, pl. méhszájseb vagy valami, akkor viszont minél előbb jó lenne orvosolni.
Anitacool
2018-07-22 16:00:21

Lion az inozitol nem hoz változást 1-2 hét alatt, inkább 2-3 hónapot adj neki, ne hagyd abba semmiképp, hogy kiderüljön, segít-e! Drukkolok!
erikasz
2018-07-22 15:43:57

Lion :Drága a rendes vértől számold ...gyenge vérzés a méhnyálkahártya el van vékonyodva azért volt kevés ...vagy a vashiány is okoz ilyet !
Én is a kevés vérzés miatt vagyok ideges alig volt ...első nap sok.. másnap estére alig ..harmadnap reggelre semmi ,csak a vizes folyás !
Szerintem az amit vettél... be kell hogy váljon... az nagyon jó ....olvastam !

Lion86
2018-07-22 15:20:08

Köszönöm Erikasz, az egész blogot elolvastam már, ahonnan ez van :). Régebben segített a cickafark, de most nem. De már nem is iszom hónapok óta. És már a barártcserjét sem, úgy érzem az sem használt semmit, sőt nem vagyok biztos abban sem, hogy nem ártott. Most remélem, hogy az inozitol segít majd. 3 napja iszom még csak. Hiába mondják, hogy nincs IR-em, akkor is a PCOS tipikus tüneteit produkálom évtizedek óta. Majd kiderül. Megvárom, hogy segít-e ez a por, aztán ha 1-2 hét múlva sincs változás, akkor megyek orvoshoz. Fogalmam sincs honnan számoljam a vérzést, elsejétől barnázás, vérzés volt hétfőn is, utána kevés barnázás, aztán pénteken és szombaton is enyhe vérzés. Ma megint semmi. Ilyen még sosem volt. De a hőm meg viszonylag stabil, nem ugrál nagyokat.
erikasz
2018-07-22 14:02:43

Lion :Ezt olvasd el ...én ezért sem ajánlom a cickafark teát senkinek ...lehet nálad ez volt a baj ....mert én ugy emlékszem ezt is ittad !

Természetes gyógymódok az egészséges női ciklusért ...
fbara90
2018-07-22 11:30:47

Margaréta nagyon-nagyon szorítok Neked! :)))))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!