Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool igen èn is csak bizakodok, aztàn kiderül mi lesz. Nekem az előző görbèm sem volt ‘rossz’, viszont így nem is nagyon tudok leszűrni belőle dolgokat, illetve cska a vègèn esett le a hő. Ha valakinek van kedve ès ideje azîvesen veszem az elemzèst, szeretnènk mindent megtudni és okosodni :)
Lion86
2018-07-26 12:43:24
Anita28, ha ott tényleg volt ovu az előző ciklusban, akkor valami nagy baj van a progeszteronoddal, vagy a másik opció, hogy nem volt ovud. Meglátjuk, hogy alakul ez a ciklusod.
Anitacool
2018-07-26 12:40:09
Sziasztok!
Hű micsoda forgalom, jó nagy csapat gyűlt össze :-) Panka, Smagi üdv nektek, gyors babásodást kívánok nektek!
Anita34 jajj de jó, hogy jelentkeztél! Már úgy csatlakoznék az Anita kismama klubhoz, de lassan megszülsz és egyelőre sajna nem tudtam.. na sebaj, majd váltalak! :-) Van itt még pár Anita (és nem Anita), akik csatlakoznának :-) Annyira jó volt rólatok olvasni, kitartás már nincs sok hátra! Könnyű szülést kívánok neked! Gondolok rátok! :-))) Köszönöm a kedves szavaidat ;-)
Panka nekem az utolsó TSH értékem várandósan volt nézve: 3,2 volt (T4,T3 érték mellett nézve) azt mondták rá, nincs vele gond. Mindhárom érték érdekes együtt nézve, lehet emiatt nem mondott semmit önmagában a TSH-ra a nőgyógyászod. Most hogy áll a görbéd? Mikor volt pozitív az LH teszted ebben a hónapban?
Smagi sajnálom, hogy elment a baba, nagyon drukkolok, hogy hamarosan egy egészséges kisbaba költözzön a pocakodba. Mikor kivizsgáltattam magam, emelkedett prolaktin szintet mutatott, de már babás voltam, csak még nem tudtam. Szerintem most sem lehet alacsony, mert még van tejem. Valószínűleg nálam is ez a gond. Majd lehet megnézem ovu utáni vérvétel alkalmával. Nekem az LH (8,3)-FSH (6,6)-ra nem mondtak semmi bajt, pedig picit több az LH. Ez 3. napi vérvétel volt.
Margaréta hamarosan újra nyeregben leszel. Most sikerülni fog! Hajrá-hajrá!
Kitty én már Margaréta után nem merek semmit mondani. De nagyon drukkolok, reményteljes vagy :-)
Lion nálam úgy van, hogy a ritka menzesz és a petefészek UH képe PCO-s tünet. De nem tudták bizonyítani sem vérvétellel, sem egyéb tüneteim nincsenek, de IR-t sem.. de amit most lenyomsz szinte tuti, hogy a stressz! Annyira izgulok érted, hogy egyenesbe jöjj, és lesz szép peteérésed meglásd!
Erikasz, hogy vagy?
Kira, azt hittem mostanra megjön neked...jajj nagyon elhúzódik...
Anita28 igazából simán lehet most ovud, minden esetre rajtatok ne múljon, hajrá! :-)
Fbara sajnálom, hogy megjött. De az inofolic már dolgozik a szervezetedben, meglásd meglesz az eredménye! ;-)
Sziszi örülök, hogy jobban vagy! Hogy állsz ma?
Csajok én megint vonalzózok. Egy nap nem tudtam mérni, de sejtem, mennyi lett volna a hőm :-DDD
Kira84
2018-07-26 11:40:42
anita28
Szia hát nem tudom mi lesz belőle,egyenlőre várok aztán elválik.. :)
anitaa28
2018-07-26 11:10:10
ez a második itt vezetett ciklusom
az előzőm ilyen volt,itt is a végére tette az ovut
KittyCat
2018-07-26 10:33:58
Anita akkor akciora fel :)
Köszönöm Lion kedves vagy!
Lion86
2018-07-26 10:21:09
Anita34, köszönöm a kedves szavaidat :) Nagyon örülök, hogy jól vagytok, hogy elszaladt az idő, mindjárt itt van a nagy nap :) Remélem nekem is segít az inozitol, már mindent kipróbáltam, ez az utolsó reményem a meddőségi előtt.
Kitty, nagyon reménykeltő ez az emelkedés, maradjon is így :)
Anitaa28, az is lehet, hogy tényleg az ovut jelzi a halvány csík, nem tudok igazán eligazodni a görbéden. Mióta mérsz? Felteszed az előző görbéd? Hátha többet látnánk belőle.
Fbara, azt hittem a doki mondta, hogy csak egyet igyál, én úgy tudtam kettőt kell, csak valami engedélyezési izé miatt írnak egyet a tájékoztatóban. Egyébként sokkal olcsóbb, amit én rendeltem és teljesen ugyanaz.
anitaa28
2018-07-26 10:08:08
Hát csajok,megtréfál tuti a szervezetem,mert a reggelhez képest megjelent a tojcsis nyák,nagyon puha magas és nyitott méhszájjal,szóval ez rettentő ovu gyanús,mensinek jele nincs, a pecsételés szerintem az ovut jelezhette. Akcióra fel :) Reménykedem :)
Anita34
2018-07-26 09:57:45
Sziasztok!
Kittycat, köszönöm! Nagyon szép a görbéd! Drukkolok Neked!!!
Fbara, kevésbé bírom a meleget, szinte aludni sem tudok de ezt leszámítva minden rendben! Ne add fel Drága és hidd el Neked is sikerülni fog! Az Inofolicból majdnem 2 dobozzal szedtem el mire sikerült. Ne csüggedj, ha nem látsz egyből hatást, csak idd szépen tovább. A napi kettőt nőgyógyászom javasolta, ártani nem árthat szerintem a 2 sem. (Csak hamarabb fogy.) Drukkolok nagyon, hogy minél előbb sikerüljön!
fbara90
2018-07-26 09:11:37
Anita34 annyira örülök, hogy feljöttél megint és hogy jól vagytok, hogy szalad az idő :) Hogy bírod nagy pocakkal ezt a hirtelen jött őrült meleget? :) Olyan jó neked, te már hamarosan a karodban tarthatod a kisbabádat :) Sokan lassan szültök, én meg még mindig csak itt szenvedek, hogy nem jön össze... :D
Láttam ittad Te is az Inofolicot. Most gyűjtöm róla az infókat. Hány hónapig ittad mire jött a baba? :) adj egy kis reményt :D nekem a doki semmit nem mondott az adagolásról, azért csak a dobozra írt napi 1et iszom, de akkor lehet áttérek kettőre :)
Niki is már eléggé a végefelé jár, jól van én úgy tudom :)