Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-07-24 15:41:13

Anita28, Kitty nagyon drukkolok Nektek!
Drága Margaréta nem tudom, mit mondhatnék. Borzasztóan bíztam a görbédben. Tipikus esete annak, hogy nem a görbe alakja, hanem a megemelkedett hő utáni napok száma számít. Nem akartalak hiába felültetni a lóra, de reméltem, hogy legalább Te csatlakozol a kismamatábirhoz, ha már nekem nem sikerült... na de majd legközelebb! Mennie kell!
Sziszi nekem is az volt a gyanúm, hogy ez még nem volt ovu, a mai hőd alapján biztos nem! ;-) Gyors gyógyulást neked!
Kira jól elhúzódott, végre tiszta lappal indulsz! Reméljük meg lesz ovud az új ciklusban! Diétát tudod tartani, hogy állsz vele?
Erikasz hamarosan csak kiderül ;-)
Anita28 köszi a kérdésed, én remekül vagyok, csak nekem most hosszú uncsi szakasz jön. Sajnos nekem nincs 4 hetente peteérésem csak ritkábban. Olyan augusztus közepe/második fele környékén számítok rá. Akkor összehozunk egy babát, érzem, így kell lennie :-)
Kira84
2018-07-24 15:26:52

Jaj lányok végre le esett a hőm, ma már megint mindjárt megjön érzésem volt, elnehezűlt a hasam, ma már minimális barnás maszat volt remélem végre megjön..
KittyCat
2018-07-24 15:16:40

SZiszi szerintem sem volt :)
Sziszi259
2018-07-24 10:09:18

Sziasztok!
Ma még fáj egy kicsit mandulám. Nem hiszem, hogy volt ovu, leesett megint.
KittyCat
2018-07-24 08:49:57

Anita igen, mi együtt izgulhatunk :)
Többiek hogy vagytok, mit mértetek?
anitaa28
2018-07-24 08:33:29

Sziasztok!

Elmaradoztam,de kicsit kikapcsolódni voltunk,olvastalak titeket csak nem írtam,mert telefonról nem a legjobb írni nekem.

Margaréta amíg nem jön meg ne add fel! Minden rendben lesz holnap feljebb megy majd a hőd :)
Kitty neked is nagyon szép a mért értéked! Izgi fázisban vagy nekem is 17-re tette az ovut,én úgy is éreztem. Izgulhatunk együtt :)
Erikasz elég korán lőtte be az ovud, érezted is?
Sziszi te mit mértél ma? Volt ovud,feljebb ment a hőd?
Lion legalább lezárhattad ténylegesen ezt a hosszú ciklust,most jön a te hónapod!
Anitacool te hogy vagy?
Kira téged is régebben láttalak,veled mizu?

Én ma így mértem,furcsa stagnálás van nálam,viszont tegnap és tegnap előtt kicsit pecsételtem,nem tudom mitől lehetett.
erikasz
2018-07-24 06:07:56

Margaréta :Hát nem tudom hogy meg jön e !
A hőd ma is alacsonyabb ...de a 36.6-tól magasabbnak kellene lennie ,hogy felkeltél ..mert a mozgástól emelkedik a hőd ...de csoda az van ...hinni kell mig meg nem jön ,holnap felfelé vágtatsz majd láttam már ilyen görbét is !
Margaréta88
2018-07-24 05:58:31

Jó reggelt!
Teljesen elfelejtettem a mérést és kimentem mosdóba kb. 1 órával korábban. Utána visszaaludtam és így mértem. Szerintem ma már megjön.
erikasz
2018-07-24 05:41:33

Kitty :Jó reggelt!
Nagyon szép a görbéd !:)
KittyCat
2018-07-24 05:31:17

Jó reggelt csajok. A mai mérèsem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!