Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-07-24 05:26:06

Margaréta :Mit mértél ....?

Sziszi :Jobban vagy ?

Én igy ,kevesebbet mértem 0,2 tizeddel krémes lett a folyás .
Hát nem tudom ...megtörtént e ..holnap meglátjuk .....volt már ilyen !
.
Sziszi259
2018-07-23 21:23:39

Kitty nagyon szép magasan vagy még mindig. Drukkolok!!! :)

Anitacool köszönöm! :) én is arra gyanakszom, mert mégis csak be van gyulladva... ilyenkor nem szokott ilyen magas lenni, csak ovu után.

Erikasz köszönöm! :) nem tüszős, olyanom sosem szokott lenni, azért gondolom, hogy amiatt mert semmilyen ovus érzésem nem volt, és csak ovu után szokott 36.8 lenni... :/ legalábbis remélem, hogy nem az volt, mert akkor lecsúsztunk... :/ Egyébként másként nem küldene el hormonvizsgálatra? :O

Margaréta mindannyian kíváncsian várjuk! :D nekem is leesett a mensi napján, de akkor d.e. meg is jött. neked még nem jött meg, úgyhogy esélyes vagy! :)
Margaréta88
2018-07-23 20:36:43

Erikasz: nincs semmilyen érzésem. Se ilyen, se olyan. :D Kíváncsi vagyok mit mérek reggel.
erikasz
2018-07-23 19:19:56

Lion :Neked kutya bajod hormonálisan ......szerintem a vashiány csinálja az egészet !
A lányom is így volt és az Andi húgom ....menszi kimaradás barnázgatás sőt mikor megjött vizes vér jött tőlük !
Nagyon kevés volt a vas 4,3 ,4,6... mikor megjött és elmúlt akkor mennyi lehetett ,fáradékonyak és aludni állandóan !
Kerie
2018-07-23 17:31:35

Sziasztok!
Lion, dehogy haragszom, én is úgy tudtam, hogy a megszakítás egyáltalán nem biztonságos módszer. És igen, gondoltam arra is, hogy már akkor is lehetett meddőségi probléma, csakhát amíg nem akar az ember babát, addig nem zavarja hogy nem jön össze...
Margaréta, drukkolok hogy ne jöjjön meg!
Olioli, jó hogy jelentkeztél, szuper hír, hogy minden rendben a kisfiatokkal!
Nekem asszem tartósabb változást okozott az eddigi stimulálás. Korábban nem volt ilyen, amióta az inszemekre jártam, ovu utáni naptól extra érzékenyek. voltak a melleim, egészen mensiig. Ebben a hónapban már nem volt stimu, de az érzékenység most is megvan.
Lion86
2018-07-23 17:08:26

És a mostani
Lion86
2018-07-23 17:08:07

Erikasz, most péntek óta minden nap volt egy kevés világos vér, így úgy tűnik ez most rendes mensi akar lenni, csak a vashiány miatt rózsaszín és kevés, de 4 napja folyamatosan van, úgyhogy innentől számolom az új ciklust.
Végül ilyen volt az eddigi görbém.
erikasz
2018-07-23 16:04:49

Anitacool : Ha holnap is magasat mérek 100% -ovum volt !
Most 31 én megyek a nődokihoz most panaszkodni fogok ...rafkós leszek ,hogy vérvételre vagyis hormonokat megnézzék !
Izzadásra ....megmondom olyan mértékű ...munkába hátráltat állandóan lefövök... így kutya kötelessége elküldeni !:)
Igazam van ?
A munkatársam mondta ...őt emiatt elküldték hormonsort nézetni !
Nekem nincs csak így fogok ....utána ha rendben van a vérvétel akkor a szívem miatt izzadok azt fogja gondolni !
Meg a luteláris 11 . napján leszek.... remélem nem jön meg !

Kitty :Nagyon szép a görbéd biztató !

Margaréta :Hogy vagy ,menszi érzet van e ?

Lion :Hogy állsz most a 36.4 után ?

Kira :Van már valami ,hogy állsz ?

Sziszi :Mihamarabbi gyógyulást kívánok !
De a mandula nem hiszem hogy lázat okoz... esetleg ,ha tüszős !
KittyCat
2018-07-23 13:08:45

ANitacool reméljük, bàr én így még nem értek hozzá, mèg tanulom..:D :)
Anitacool
2018-07-23 10:50:07

Margaréta neeee! Ajjjj! :-( Sajnálom a csökkenést, olyan szép volt...
Erikasz ez már gyanús! ;-)
Sziszi jobbulást! Simán lehet a mandula miatt!
Kitty nem akarom elkiabálni, de nálad egy második hőmérsékleti ugrás néz ki, elég biztató! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!