Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát... én még az ovuban csak nem vagyok biztos ....megint vizes folyás lett és a méhnyak lent van és kemény közepesen nyitva ....és ma szurkált a petefészkem még most is a jobb oldalt !
Anitacool : Stagnálás nálad ...nyugis a hőd ez gyönyörű ...te hamar észre veszed az ovud ...mert akkor kezd leesni mikor éppen kell !!:D
De velem valami nem stimmel.... szerinted nem most lesz ovum ?
Minden arra utal a méhnyak főleg leereszkedett kemény lett és nyitva ... tegnap száraz ...most vizes a folyás és 36.5 ről nem ment még feljebb a hőm !!
Lion86
2018-07-26 16:05:43
Köszönöm Lányok :) A szülinapom 7-én lesz, de nem keseredek el akkor sem, ha később lesz ovum. Ez a végtelen és zavaros ciklus megtanított a türelemre és most nyugodtan állok elébe, bármi is jöjjön. Úgyis jönni fog még ebben az évben a kistesó, érzem :)
Erikasz, szépen fent vagy, csak így tovább! :) Remélem sikerül hormonsort csináltatni és a kontroll szűrés is rendben lesz.
Kira84
2018-07-26 16:04:09
anitacool. Nem , annyi van hogy néha pisilés utána a papíron látom hogy vér petty van de semmi már. Tegnap az együttlét után azt hittem majd be indúl és meghozza de semmi...
erikasz
2018-07-26 15:54:42
A görbém elfelejtettem feltenni reggel !:)
erikasz
2018-07-26 15:25:38
Anita 34 :De jó hogy jelentkeztél ...boldog vagyok minden rendben veletek !!:)
Már a 35 hétben jársz ...én 36 hétre szültem ...mert a ciklusom 23 ,25 naposak voltak !
De a hoz képest 3 kg ,és 3.5 kg voltak a gyermekek !
Megyek a dokihoz 31. én ...de nem magánhoz !
A hormonsort meg el fogom érni hogy megcsinálják !
De még azt sem tudom.... mért hívnak vissza a citologia miatt !
Majd meg írok mindent ,tudom hogy nincs baj ,szerintem nem sikerült és másikat csinálnak !
Vigyázzon rád az Úr !!
Puszi...
Anitacool
2018-07-26 15:00:15
Anita28 egyetértek Lionnal abban, hogy szerintem nem volt ovud az előző ciklusban, és gyanítom hogy még most sem, de reméljük eztán felmegy a hőd.
Lion drága drukkolok neked, tudod jól :-))) Mikor lesz a szülinapod? Bízom benne, hogy jön az ovud is :-)
Kitty neked nagyon szép volt az előző is. Ezek szerint nálad alap a kétszeres hőemelkedés. Hmmm nem semmi!
Kira nem érzed, hogy megjönne? Vagy bármit?
Kira84
2018-07-26 14:50:41
Anitacool,
Hát sajnos igen most elhúzódik ,pedig már régen nem volt ilyen hosszú ciklusom..
KittyCat
2018-07-26 14:43:52
Lion legyen úgy, szorîtok! :)
Lion86
2018-07-26 13:33:55
Kitty, érdekes, múlt hónapban is trifázisos volt a görbéd, de remélem most nem csökkenés lesz a vége, szorítok :)
Lion86
2018-07-26 13:32:00
Köszönöm Anitacool :) Én azért irigylem a vonalzódat, nálam a hosszú ciklus mellett még ingatag hormonális háttér is van. Előbb utóbb megyek majd uh-ra, akkor kiderül mi a helyzet a petefészkeimmel. Azt olvastam, hogy a nők negyedének van policisztás petefészke, de ennek kevesebb mint fele pco szindrómás. Én úgy "tervezem", a szülinapomon ovulálok (szűk két hét múlva) és sikerrel járunk :D
Anitacool : Stagnálás nálad ...nyugis a hőd ez gyönyörű ...te hamar észre veszed az ovud ...mert akkor kezd leesni mikor éppen kell !!:D
De velem valami nem stimmel.... szerinted nem most lesz ovum ?
Minden arra utal a méhnyak főleg leereszkedett kemény lett és nyitva ... tegnap száraz ...most vizes a folyás és 36.5 ről nem ment még feljebb a hőm !!