Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-07-25 17:09:35

Felesleges dokihoz mennem, mert kevés nagyon a vérzés, vasat meg 100 mg-ot szedek naponta. Nem tudnak velem mit csinálni, mert korábban egy 2 hónapig elhúzódó pecsetelés miatt volt gyógykaparásom, de azután is ugyanúgy folytatódott. Fogalma nem voltak a dokinak mitől lehet. Ergamot is írt fel (elvileg az összehúzza az ereket és megszünteti a vérzést), az sem használt. Végül rábeszélt a fogamzásgátlóra, amit 2 évig szedtem. Utána sem volt rendszeres ciklusom és gyakori volt a pecseételés. Néhány 35 nap körüli ciklus után többször is volt már 75 nap feletti ciklusom barnázással "befejezve". Nem akarok 10 ezreket kidobni azért, hogy megint rám tukmálják a fogamzásgátlót vagy egyéb hülyeségekkel kísérletezzenek rajtam. Hamarosan elmúlik, ebben biztos vagyok. A rendes vérzés már jó jel, a barnázás szokott nálam rosszat jelenteni.
fbara90
2018-07-25 17:09:30

Lion, köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem! :) Nekem megin megjött éjjel, olyan görccsel, hogy aludni sem tudtam tőle :( Páromnak megvolt az andrológiai vizsgálata, átlagon felüli jó eredményei vannak :) úgyhogy a tgnapi napot végig stresszeltük, de boldogok vagyunk :) legalább nála minden oké :) én pénteken megyek megint vérvételre, AMH-t, DHEA-s-t meg totál tesztoszteront kell megnézetnem most a nőgyógyászom kérésére. Ha ezek az eredményeim is rendben lesznek, akkor a petevezető átfújás következik nálunk, mert továbbra sem lesz meg az ok. Állítólag csak túlgörcsöljük a dolgot... az andrológus azt mondta hogy ilyen eredményekkel 1 éven belül már teherbe kellett volna esnem,,, nemtudom. próbálok lazázni, de azért azon elpityeredtem ,hogy megint megjött. :/ Nyomorultul érzem magam megint :D de legalább most egy tankönyvinek nevezhető 29 napos ciklust produkáltam :D már 2 hete iszom az Inofolicot. Remélem segít. Méhpempőről nem tudok nyilatkozni neked, én nem szedtem.
Remélem most már neked is elmúlik a vérzésed, mindenképp el kéne menned egy jó orvoshoz, mert ez nyilván nem egészséges működés :/ hátha valami mást is fel tudnak írni, mit amivel eddig próbálkoztak :S Drukkolok, hogy végre új ciklust kezdhess és időben legyen ovud is! :) Ti is már régóta vártok a babára! :)
anitaa28
2018-07-25 17:00:24

Erikasz csak 6 és 11 ciklusnapon voltunk együtt, ha nem jön meg akkor várom a holnapi mérést.
NANA2018
2018-07-25 16:41:45

Sziasztok.Lion szerintem is keress mostmar fel eggy orvost.mert már tényleg aggasztó a dolog.valószínűleg ez a vérveszteség már kihat a közérzetedre is.mert hát Ennyi ideig ez nem természetes.elgyengülsz
Lion86
2018-07-25 16:31:27

Anita, úgy tűnik így lesz jó a görbéd.

Lányok, akik szedtetek méhpempőt, tapasztaltatok valami pozitívat? Nem akarom egyelőre azt is szedni, csak mérlegeltem korábban, hogy inozitol vagy méhpempő, de én nem úgy vettem észre, hogy segített volna itt valakinek babaügyben.
erikasz
2018-07-25 16:11:16

Anita28 :Nagyon szívesen segítettem ! ...voltatok akkor együtt ...ciklus 8.9,10 napján Anita ?

Sziszi :Örülök ,hogy már jól vagy !:D

Kitty :18 ,19 20 nap együtt ,mi soha nem maradunk le, csak idősebbek vagyunk !:)
Szép a görbéd nagyon !:)

Kira :Az idegeskedést be kell fejezni !
Azokat a hormonokat stimulálja amitől a prolaktint nő ,megakadályozza a peteérést és menszi kimaradást idéz elő !
Vagy menjetek el a strandra a víz jót tesz a szervezetnek !
De viszont a betegség is csinál ilyet ...lehet most lesz ovud !

Lion :Annyira sajnállak ....vigyázz a vérzéssel ...vérszegény vagy igy is a vasad kevés lesz nagyon ...el kéne menned az orvoshoz Lion!!
Köszönöm ..hogy biztatsz..... hogy megvastagszik ......reménykedek !

Olyan fáradság tört rám... alszok elfelé a fotelban ....lepihenek !
anitaa28
2018-07-25 15:31:53

Vissza tettem a kivett értékeim így az ovut is vissza tette oda ahol elkezdett fájni a mellem. Akkor most ez lenne a valós? Még nem jött meg,de mindjárt megjön érzésem van. Ha ott volt az ovum akkor tuti lecsúsztuk. Itt a vissza tett értékes görbém.
Lion86
2018-07-25 15:09:45

Margaréta sajnálom. A következő stimuláció már remélhetőleg sikeres lesz. Nagyon szép volt a görbéd.

Kitty, eddig szépen alakul, a vége meg 9 hónap múlva legyen :)

Erikasz, milyen érdekes most a görbéd, jó korai volt az ovu. De ne aggódj emiatt, hogy korai volt, a luteálisban ha megfelelő a progeszteron akkor rohamosan vastagszik a nyálkahártya és lesz hova beágyazódni a babócának, ha jókor voltatok együtt :)

Anitaa28, furcsa a görbéd, lehet, hogy tényleg akkor volt ovud, ahova először tette, mert a mellfájdalom ovu után szokott jelentkezni és azt már elég korán említetted. Hcg nekem is többször volt álpozitív a magas LH miatt, lehet, hogy nálad is ez a helyzet. Ezért is nem akarom elhinni, hogy nincs PCOS-em, mert állandóan szinte pozitív volt az lh teszt a hosszú ciklusomban és ez az egyik tipikus tünete. Tegnap megkérdeztem még egy dokit és azt mondta nincs IR-em, pedig elvileg anélkül nincs PCOS, de mégis megvannak hozzá a tünetek.

Kira, remélem most már megjön és új lapot kezdhetsz.

Sziszi, a 6. napi mérést vedd majd ki, mert így lehet, hogy rossz helyre fogja tenni az ovud.

Nana, mire jutottál a méréssel? Kipróbáltad, hogy hüvelyben magasabb-e?

Christi, hogy állsz?

Fbara, Amandeen, hogy vagytok?

Többiek?

Nekem még tart a vérzés, mára kicsit erősebb lett. Hát nem tudom mi lesz ebből már, 18 nap barnázás, 6 nap vérzés ,remélem az inozitol helyrebillent. Egyébként az egyik doki azt mondta, hogy az inzulintermelésre gyakorolt hatása már 1 hét múlva is érzékelhető laboreredmények alapján, de kell a 2-3 hónap, hogy rendesen kifejtse a hatását. Lehet, hogy most emiatt indult be jobban a vérzés, nem tudom.
KittyCat
2018-07-25 15:04:47

Sziszi örülök, hogy jobban vagy :)
Sziszi259
2018-07-25 10:57:30

Sziasztok!
Üdv az újaknak! :)
Éppen csak beköszönök! Telefonról én sem tudok hosszan írni, nem látom az előző kommenteket... :/
Már nem fáj a mandulám. Feljebb is ment a hőm. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!