Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-07-26 20:34:17

Fbara :Szerintem is a stressz csinálja.... próbálj meg lazítani !
Sajnálom hogy megjött :( ......pedig bíztam benne.. ha nem mérsz akkor sikerülni fog !

Amandeen :Jól vagy ?
Minden rendben ....régen jelentkeztél !

Lion :Minden rendben lesz .....a gyógyszer hatni fog !!
erikasz
2018-07-26 20:21:37

Sziszi :A méhpempőt szedem a párom is..... és az A-Z mama.... abban minden benne van ....lenmagot minden nap egy kávés kanállal és barátcserje teát iszom minden 2. nap most jelenleg 1 hónapja és 11 napja !
Lion86
2018-07-26 18:36:54

Amúgy 8 nőgyógyásznál jártam, egyik sem ért igazán semmit.
Lion86
2018-07-26 18:35:38

Szisz, készültem én is endokrinológushoz, de a városban nincs, 60 km-re van legközelebb, ezért inkább a bizonytalan megítélésű dokik helyett Pestre akartam menni, de mikor utoljára megjött, nem gondoltam, hogy ennyit kell várni a következőre és most meg nincs keret arra, hogy (mivel eredményekkel akarok menni) meglegyen a hormonsor, az útiköltség és a vizit ára. Ez kb. 60-70 ezer. Na meg időpontot is képtelenség kérni, havi egyszer nyitják meg az időpontokat és azonnal betelt mindig, amikor próbáltam.
Amandeen
2018-07-26 17:49:37

Anita34,
köszi az érdeklődést, nehéz időszakot élünk most meg, de próbálok nyugodt maradni, remélem nem lesz kihatással a lombikra, rossz lenne, ha lelki okok miatt nem sikerülne még ez sem... Te már lassan a finisben! Azta, hogy repül az idő, mintha most lett volna, hogy két csíkosat teszteltél! A legjobbakat kívánom, és kitartást a hátralevő időre! Nem csatlakozol hozzánk a facebookon? Nikiről is onnan tudjuk a híreket, ott még csini fotók is vannak a kismamiainkról! :-) Gyere te is!
Sziszi259
2018-07-26 17:15:30

Margaréta sajnálom, hogy megjött. De egy új ciklus, új lehetőség ;)

KittyCat nagyon szép a görbéd :) és köszönöm! :)

Lion beszéltél más orvossal is erről? Mert egy barátnőm is pont így volt, és nem is foglalkoztak vele rendesen, majd elment egy jó endodokihoz és ő derítette ki mi baja....

Anitaa28 ha akkor volt ovud, ahová tette akkor nagyon hosszú a luteális szakasz :O de ha meg az előzőt nézzük, akkor meg nagyon rövid. de egyébként nem lehetetlen 2 ovu egy ciklus alatt :)

Erikasz köszönöm! :) e vitamint szedsz?

Fbara ha jók az eredmények, lehet hogy tényleg a stressz miatt nem jön a baba, lazítsatok kicsit, itt a nyár egy kis pihenés és lehet, hogy más jön is a pici :)

Anitacool köszönöm! :) Jön az ovum, vizes a folyásom is, bekészítettem az ovu tesztet is :D rajta leszünk az ügyön :)
erikasz
2018-07-26 16:25:30

Spitzné :Az LH teszt nem mindenkinek válik be ..nekem sem mert idősebbek vagyunk !
erikasz
2018-07-26 16:22:21

Volt nekem 36.4 hővel is ovum nem is egyszer !
Mutatok egy görbét mert itt 40 db van a többi a füzetben .
Spitzné
2018-07-26 16:13:37

Sziasztok!
Hát csajok mondhatom a hócipőm tele van ezzel az ovus mizèriàval.
Itt a görbe sohasem jól lövi be a napot.
Egy applikàció viszont igen. Napra pontosan.
Hivatalosan ma van. ( szerintem es az app szerint is !)
Az itteni görbe szerint múlthéten volt.
Az ovulációs teszt 3 napja totál negatív.
Jó pár nappal ezelőtt azonban halvány pozitív volt.
Tehát mégiscsak múlthéten kellett lennie...
Tegnap és tegnapelőtt erős ovulációs görcseim voltak.
Úgy hiszem( hittem eddig) hogy a görcsölés másnapján van ovu.
Tehat ma.
De akkor az LH teszt miért hazudik ?
erikasz
2018-07-26 16:12:33

Kira :Nem ovus vérzés volt ....mert ugy néz ki a görbéd ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!