Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma igy ...leesett a hőm tegnap petefészek szurka ma reggel megint méhnyak fel ment megint... közepesen kemény inkább puha... vizes folyás !
Anitacool : Méhpempő csinált alaphő emelkedést ......?
Mert ha nem... lehet a barátcserje ?
Planka :Nagyon szép a görbéd és trifázisos szerintem ...nagyon jó jelek amik vannak nálad ...drukkolok neked is !!!
Edit : Nagyon szép magas a hőd neked is .....gyönyörű !
Hol méred a hőt a hüvelyben ?
Én a számban .
Nekem a hüvelyben szokott magas lenni nagyon .....két hőmérőm van az egyik higanyos az 0,2 tizeddel többet mér mindig....mint a digitális !
Nem azzal mérek most... mert viszonyítani szeretnék a másik ciklus hő után ...mert a méhpempőt szedem és a barátcserje teát iszom !
Lion : Hogy vagy ma ,van még vérzés ?
Hőd mennyi ?
Anita28 : Megjött vagy felment a hőd ...nagyon kíváncsi vagyok rá !
Sziszi:Köszönöm a segítséget drága vagy !!
Mennyit mértél ?
Kira :Hogy állsz ?
Sziszi259
2018-07-26 23:23:52
*az nem kazánban, hanem lazabban... Hülye telefon kijavított. :D
Sziszi259
2018-07-26 23:22:51
Szia Edit!
Üdv köztünk :) én is pont így vagyok, mint te. 28 leszek két hónap múlva és január óta próbálkozunk, bár én már rég nem szedek gyógyszert.
Nem hiszem, hogy a férjed csalódott lenne, ha most sem jönne össze. :) bár szerintem mindenki aki itt van kicsit csalódott amikor megjön... :/ de benned biztos nem csalódna. :) olvastam egy fb csoportban, hogy a férj a feleségét hibáztatta és nem akar elmenni orvoshoz, nálatok biztos nincs így. :)
Lion nálunk is a párom az aki kazánban veszi ezt a dolgot, engem is idegesít kicsit :D de legalább már abba belement, hogy e-vitamint, meg c-vitamint szed :D
Lion86
2018-07-26 22:59:56
Erikasz, én már most úgy érzem, hogy hat. Nagyon remélem ez lesz a befutó :)
Lion86
2018-07-26 22:59:38
Szia Panka! Szép a görbéd, de ez tényleg bosszantó, hogy rossz helyre rakosgatja az ovut. Én ránézésre sem oda tenném, ahova a rendszer. Viszont az biztató, hogy ilyen magasan van a hőd :) Képzeld, nekem meg egy doki azt mondta, túlértékelik az 1 körüli TSH szerepét, jó az 2-3-ig is. Hát ehhez nem értek igazán, nekem volt már majdnem 5, pár hónapja meg 1,18. Ki érti ezt...
Szia Edit! Nagyon szép a görbéd, kicsit magas az alaphőd, Nálad minden oké a pajzsmiriggyel?
Örülök, hogy segítenek a tapasztalataink, legalább ennyi jó van a dologban, ha már ennyit küszködünk a babáért. Nálunk a férjem meg pont az ellenkezője, folyton azt mondja, hogy ne görcsöljek rá. Ilyenkor kicsit meg tudnám kínozni :D
Írj nyugodtan, amennyit jól esik, én szívesen olvasok mindent mindenkiről itt a fórumon.
Mielőbbi áldott állapotot kívánok Nektek! :)
Edit90
2018-07-26 22:08:32
Sziasztok!
Én eddig csak egyszer jelentkeztem be,akkor is csak kérdéssel, pedig már majdnem 2 hónapja olvaslak titeket minden nap. Most már elérkezettnek látom az időt,hogy bemutatkozzak.
28éves vagyok és a férjem is. Január végén hagytam abba a fogamzásgátlót, amit közel 10 évig szedtem(belegondolni is rossz). Én már azonnal az első hónapban vártam a csodát,de persze nem jött. Elkezdtem hőmérőzni szinte onnantól, de hónaljban mértem,és digitális hőmérővel, és nem tudtam,hogy nem szabad felkelni és mászkáni közben...nem csoda,ha nem lettek jók a diagramok. A mostani hónap az első,amiben higanyossal mérek szájban, 5-6 percig, és minden reggel ugyan abban az időpontban. (a biológiai órám be is állt, a szabadnapjaimon is felébredek akkor:) ) Kellett az idő a testemnek,hogy kiürüljenek a hormonok.Talán az előző ciklus volt az első,amiben volt peteérésem is, bár akkor még nem vizsgáltam a méhszájat,és a nyákot. Azóta mióta olvaslak titeket nagyon profi lettem ebben is,köszönöm nektek! Az előző hónap végén kicsit kiborultam amikor megjött, nagyon reménykedtem,hogy sikerül. Meg voltam fázva a mensi előtt egy hétig, a hőm ingadozott,és minden jel arra utalt,hogy nem is volt semmi,ami miatt reménykedhettem volna...Most a hónapban voltam nőgyógyásznál, a 15.ciklusnapomon mért egy 19mm-es tüszőt a bal petefészkemben, és azzal engedett el,hogy hajrá most legalább 2 napig, és szerinte 1-2 napon belül meg is reped. A méhnyálkahártya vastag, minden rendben. Hatalmas megkönnyebbülés volt, meg is tettünk mindent az ügy érdekében :) A nőgyógyászom Inofolicot javasolt, mert anyukám és a nagypapám cukorbetegek,nekem eddig semmi bajon, de azt mondta csak jót hallott róla. 2x javasolta naponta. Ovuteszteket most csináltam először, a 17.napomon lett pozitív,de annyira, hogy majdnem megsirattam :) A 18.napon már halványabb volt. Mostanra szépen fel is ment a hőm. Nagyon bizakodok,hogy sikerül, de megpróbálom nem beleélni magam. A férjem teljesen biztosra veszi,hogy sikerül, ez egy kicsit nyomaszt, félek,hogy csalódik.
Bocsi,hogy hosszú lett, annyi minden mesélni valóm lett így mostanra, és most a nyakatokba zúdítom mindet :)
Ja,és bár szégyenlős vagyok, gondoltam ez az a csoport ahol nem kell az lennem,így megosztanám veletek, hogy gyógyszerész vagyok. próbálok sok mindennek utánaolvasni,kezdő vagyok még a babás témákban,de szeretnék fejlődni :)
Örülök,hogy itt lehetek,és itt a görbém:
Sziszi259
2018-07-26 21:24:52
Erikasz csak azért kérdezem, mert ha tényleg akkor volt ovud akkor az e-vitamin még tud vastagitani a méhfaladon :)
KittyCat
2018-07-26 21:08:57
Panka akkor egyutt izgulunk :)
Panka82
2018-07-26 20:44:26
Úgy látom KittyCat-tel egy napon tartunk , egy a ciklus napunk :) Drukkolok Neked is :)
Panka82
2018-07-26 20:34:27
Sziasztok lányok !
Anitacool , én még csak teljes vérképet csináltattam , és csak a TSH érték tér el, a többi hormont még nem tudom, hogy milyenek , mert augusztus végén tudok endokrinológushoz menni.
Ebben a hónapban a 11. ciklusnapomon volt pozitív az LH teszt, és a következő nap lehetett az ovu, mert akkor esett le a hő, és délután görcseim voltak. Én a ciklusom végén járok , még fenn a hő, viszont pár napja megint megjelentek a pattanásocskák a mellkasomon, ahogy eddig is minden ciklus végén, Tehát nem tartom valószínűnek ...., hogy babás lesz a helyzet :)
A görbén nem jól jelöli az ovut , mert péntek 13.-án volt :)
Viszont ami furcsa , hogy ma délelőtt rosszul voltam, émelyegtem, hányingerem volt , kóvályogtam, liftezett a gyomrom, de ezek még nagyon korai jelek ... tehát ez tuti, hogy csak az időjárás, vagy most így jelez, hogy hamarosan megjön.
Tesztet nem fogok csinálni , megfogattam, majd csak akkor , hogyha kb. 5napot csúszik .
Anitacool : Méhpempő csinált alaphő emelkedést ......?
Mert ha nem... lehet a barátcserje ?
Planka :Nagyon szép a görbéd és trifázisos szerintem ...nagyon jó jelek amik vannak nálad ...drukkolok neked is !!!
Edit : Nagyon szép magas a hőd neked is .....gyönyörű !
Hol méred a hőt a hüvelyben ?
Én a számban .
Nekem a hüvelyben szokott magas lenni nagyon .....két hőmérőm van az egyik higanyos az 0,2 tizeddel többet mér mindig....mint a digitális !
Nem azzal mérek most... mert viszonyítani szeretnék a másik ciklus hő után ...mert a méhpempőt szedem és a barátcserje teát iszom !
Lion : Hogy vagy ma ,van még vérzés ?
Hőd mennyi ?
Anita28 : Megjött vagy felment a hőd ...nagyon kíváncsi vagyok rá !
Sziszi:Köszönöm a segítséget drága vagy !!
Mennyit mértél ?
Kira :Hogy állsz ?