Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
De jó Roxi, örülök, h minden rendben van. Milyen kis pinduri. :-))
Nagyon boldog babavárást kívánok neked! ????????
Roxi22
2021-06-02 21:54:40
Rendben, köszönöm!
A 12 héten vizsgálat is lesz vagy csak az ultrahang és a laborok?
Magnéziumot mondott még a gorcsokre,még vett új kenetet a baci miatt.Remelem sikerült legyőzni mert az a gyógyszer teljesen leépített.
Andi198729
2021-06-02 21:51:43
Roxi, én is 6 hetesen kaptam meg a papírokat és a javaslatot az 1.trimeszteri vérvételre, és 7 hetesen kerestem föl a védőnőt.
Roxi22
2021-06-02 21:32:38
Köszönöm,aranyos vagy.
6hetesnek mondta.
Igazából már csak a 12heti ultrahangról és vizsgálatról esett szó.Kisse szétszórt volt....
Adott papírt a védőnőhoz de ennyi kb
Te hány hetesen keresztes fel a védőnőt?
Andi198729
2021-06-02 20:33:12
Roxi de jó, úgy örülök, gondoltam rád, és szorítottam nagyon hogy minden rendben legyen! Kb.5 hetes lehetsz most, a doktornő mit mondott mennyi idős vagy? Szívcsőpulzálást látott a doktornő, legközelebb ha mész már hallhatjátok is:) mikor kell menned legközelebb?
Roxi22
2021-06-02 20:21:58
Sziasztok!.4mm a kicsikém.
Látta a szivmozgast de sajnos meghallgatni nem bírtuk :(
Jó lett volna de jó volt látni a kis pirinyó babucikámat ????
Mostmár kezdem elhinni hogy van :-)
Roxi22
2021-06-02 15:27:33
Remélem :)
Igen a láb nálam is akkor jön elő vagy mikor már elaludtam és arra kelek.
Andi198729
2021-06-02 14:58:00
Roxi, nyugi, rendeződnek odabent a dolgok, aztán ez el fog múlni, az elején én is éreztem pici görcsöket, meg izomlázszerű érzést az alhasamban. Most a vádlim görcsöl, főleg akkor érzem amikor aludnék, így nehezen tudok elaludni.
Este a vizsgálaton biztosan már lesz szívhang is :)
Roxi22
2021-06-02 14:27:33
Igen Andi este szoktam 1db 500mg- ost bevenni mert a vadlim is görcsöl.
Remélem hogy csak rendeződnek odabent a dolgok és aztán nem.lesz ez a fájdalom :)
Andi198729
2021-06-02 12:43:17
Roxi, ne ijedj meg a görcstől, nyúlnak a méhszalagok, ilyenkor ez természetes, a lényeg, hogy ne erős görcsök legyenek, és ne legyen vérzés. Magnéziumot szedsz? Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen ma a doktornőnél :)
Dettuska, ha előtte is voltatok együtt, az simán jó lehet még, nekünk is a spontán próbálkozások alkalmával volt ilyen, hogy kigondoltam, aznap kellene együtt lennünk, de a fáradtság győzött, ilyenkor mindig mérgelődtem, vagy amikor azt láttam,a férjem elaludt, sokszor kész kínszenvedés volt az együttlét, mert csak az ovutesztekhez igazítottam az együttléteket, az nem számított, van-e épp kedvünk hozzá, és ez már nagyon frusztrált.
Ugye, hogy érthető ez a düh, amit akkor éreztem, amikor nekünk sehogysem sikerült, másoknak meg pikk pakk, egy varázsütésre, engem is ez dühített, hogy csak úgy az ölükbe pottyant, és bizony sokaknál éreztem azt, hogy oda születik, ahova nem kéne. Pl. a férjem unokahúga, jóval fiatalabb tőlem, nincs kialakítva az életük, albérletben laknak, össze se voltak házasodva, és hipp hopp oda rögtön jött a gyerek. Dühített, hogy mi meg 5 éve vagyunk házasok, saját házunk van, jó anyagi körülmények között élünk, és ide meg nem jött, de ez általában így van sajnos, ahová jó helyre születne, oda nem érkezik, ahol meg kevésbé jó helyre, oda meg rögtön. Az ő babájuk augusztusban született, de még csak májusban látogattuk meg, mert én megmondtam a férjemnek, hogy elegem van abból, hogy folyton csak más babáját látogatjuk, amíg nem vagyok terhes, vagy nem ölelhetem a sajátomat, egy babára se vagyok kíváncsi, nem fogok tönkremenni lelkileg mások miatt, hogy mások elvárásainak megfeleljek. Most örülök, hogy ez a düh, gyűlölet, és irigység végre elszállt a lelkemből, mert úgy érzem, felőrölt.
FBetti, igen, csináltasd meg azokat a vizsgálatokat, amiket mondott a doktornő. Aztán majd megkérdezed, szükségesek-e a további vizsgálatok.
Nagyon boldog babavárást kívánok neked! ????????