Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-06-04 11:44:28

NPalmer, persze, ha az orvosod azt mondta neki higgyj, de nyilván ők nem fognak lebeszélni.Minden szervezet más és más mindenki másképp reagál, attól hogy 2 női ismerősömnek menzesz gondjai voltak nem feltétlenül jelenti azt hogy ez mindenkinél így van.mindenki a saját belátása szerint dönt mi a jó neki, és hogy érzi magát biztonságban. Én pl.csak otthonról dolgozom, számomra ez a biztonságos hogy egyelőre nem juttatok a szervezetembe ismeretlen anyagot, amiről nem tudom előre hogy reagálna a szervezetem mivel autoimmun beteg vagyok, nem kísérletezek a babával a pocakomban.
Npalmer
2021-06-04 10:19:47

Köszönöm, hogy eszedbe jutottam. Megkaptam ma a második oltást, próbálok hinni a nőgyógyászomnak, aki azt mondta ugyanezt javasolta a fiának, akik épp próbálkoznak a babával és az endokrinológus is azt mondta, nem okoz gondot. Sok mindenkinek más a véleménye, de én inkább hiszek az orvosaimnak. Az elsőnél nem volt gond, viszonylag időben megjött, csak 4 napot késett, de nem tudom, hogy erre fogjam-e, barátnőmnél sem volt gond. Engem sem érdekelne, ha nem mehetnénk sehova, de én rettegtem attól, hogy ha babát fogok várni és elkapom nagy gond lesz, sajnos rengeteg rossz dolgot hallottam covidos kismamákról. Jövőhónapban megyek hormonpanelre, direkt a következő ciklusra kértem időpontot a dokimhoz, mert szerintem maximum az adott ciklusra lehet hatással az oltás, bízom benne legalábbis. Így ha gondot okozott, ki fog derülni, és adott esetben tudunk rá reagálni. Én nagyon aggódós vagyok és nem szeretnék úgy babát várni, hogy végig azon parázok, hogy mondjuk egy bevásárlás alkalmával elkapom, és baj lesz belőle.
Roxi22
2021-06-04 08:13:29

Sajnos nem tudott ott lenni de hoztam neki képet :)
Persze alig látta a kis csöppséget :-D
FBetti
2021-06-03 23:36:08

Roxi, most már biztosan elhiszi. :-) Ott volt veled a doktornőnél, mikor megnézte a babát?
Andi, nagyon aranyos kis történet, ahogy először közölted a férjeddel a baba jöttét. :-)
Roxi22
2021-06-03 16:43:17

Andi én is épp így gondolom ezt az oltás témát.
A szórakozóhelyek megvárnak minket.
Roxi22
2021-06-03 16:41:41

Mikor a 3tesztet csináltam akkor mondtam el . Igazából számon tartotta már mikor kéne megjönnie,úgyhogy nagyon nem is tudtam titkolni meg már magamba se bírtam tartani:)
Meglepődött,azt kérdezte hogy de most akkor tényleg?
Úgy érzem még elkell neki is hinnie hogy érkezik :-)
Andi198729
2021-06-03 16:13:14

Tényleg Roxi erre én is kíváncsi lennék. Én 4 évvel ezelőtt mikor az 1.babánk spontán fogant még meg tudtam lepni a férjemet, úgy közöltem vele, mivel akkor költöztünk be a házunkba hogy lerajzoltam a házunkat, 2 rajzot készítettem, egyiken csak a ház, masikon a ház fölötte egy gólya vitte a csőrében a kisbabát. Először a házas képet mutattam hogy mit szól hozzá, mondta nagyon szép aztán mutattam a gólyával és így? Megható pillanat volt. A mostani mivel lombik volt, nem tudtam kitalálni meglepit mivel izgulva vártuk a 2 hét leteltét hogy lesz-e eredmény, de így is nagy volt az öröm, mikor megmutattam a pozitív tesztet.
FBetti
2021-06-03 15:21:12

Roxi, akartam kérdezni, hogy mikor mondtad meg végül a párodnak a jó hírt? Mi volt az első reakciója?
Andi198729
2021-06-03 15:02:06

Igen, eléggé kényes téma. De én megosztottam, amit hallottam. Én is abban bízom, hogy ezt az AB nem fogja hagyni, hiszen alapjogsértő, hátrányos megkülönböztetés, és diszkrimináció, és megsemmisítik.
Úgy vagyok vele, hogy most nyáron akkor nem megyünk sehová, nagy pocakkal amúgy sem igazán lenne kedvem, külföldi nyaralást meg nem is szívesen vállalnék be, jövőre meg bízom benne, változik ez a tűrhetetlen helyzet, és pozitív irányú változás fog jönni. Kiülős helyekre, meg kerthelyiségekbe meg tudunk menni, van a közelben strand, még egyelőre ott sincs ez a hátrányos megkülönböztetés. Én úgy vagyok vele, hogy a hátrányos megkülönböztetést sokáig nem fogják hagyni, én viszont az egészségemet, életemet, és a születendő babám életét, akiért annyit küzdöttünk, nem fogom kockára tenni, csak azért hogy mehessek wellnessezni, meg külföldre.
Roxi22
2021-06-03 14:26:07

Nem mertem felhozni ezt a témát,de mi se oltattuk be magunkat .
Nem mertük, mert mi is eléggé rossz dolgokat hallottunk,meg érdekesnek találtam h először azt mondták babát tervezők és kismamák véletlenül se oltassanak.Erre most meg már a gyerekek is sorra kerülnek...
Idén lehet kimarad a nyaralás,de nem bánom.En nem fogok kísérletezni a gyermekemen se magunkon.
Egyébként körülöttünk mindenki be van oltva,mondja apukám is h oltassuk be magunkat,de még nem szeretném ha megtudná a pontos okát miért nem... Bár sztem sejti :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!