Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
De durva, akkor azt hiszem, hogy jól döntöttem, hogy én nem oltatom be magamat.Andi, amiatt szerintem nem kell aggódnod, hogy életed végéig nem mehetsz sehová sem, mert ezt meg fogják vétózni, nem csinálhatnak ilyen megkülönböztetést.
Andi198729
2021-06-03 13:14:11
Pálmainiki, eszembe jutottál, az oltással kapcsolatban, beszéltem 2 ismerősömmel, és sajnos az oltás hormonproblémákat okoz :( Egyik csaj kb. 3 hónapja kapta meg, és azóta nem jött meg neki. Szóval nem veszélytelen sajnos. Én most terhesen nem kockáztatom a születendő babám egészségét, főként hogy autoimmun beteg vagyok, az immunrendszerem tuti hevesen reagálna, így is immungyógyszert kellett szednem, hogy a baba be tudjon ágyazódni, egyébként is immunológus szakvéleménye kellene hozzá, és ha ő azt mondja nem, akkor nem adathatom be, se most, se máskor, magyarán hátrányos megkülönböztetett leszek, és életem végéig nem mehetek sehová :-S És ha később kényszerből emellett döntenék, más se hiányozna mint mondjuk egy újabb mióma, a hormonproblémák miatt, egyszer már volt 2017 decemberében szedték le laparoszkóppal. És ami most van adenomyozis, az is hormonális eredetű.
Jelzem, nem az ellenességet fejezem ki ezzel, csupán információt adtam át, hogy kinek mi a tapasztalata.
FBetti
2021-06-03 09:03:28
Sajnos ez jellemző mai világunkra, a pénz hajhászás, kapzsiság, az emberek kizsákmányolása, és ez minden területen jellemző.
De szerencsére vannak igaz emberek, ha nem is olyan túl sokan.
Andi198729
2021-06-03 08:22:51
Igen, bele sem gondolnak abba, hogy másnak igen nagy teherrel jár, hogy előteremtse azt a pénzt, és nyilván azért teremti elő, mert a babáért mindent. De hogy csak kísérletezgessenek az emberrel, hogy vagy sikerül vagy nem alapon, az azért elég drága mulatság. Most már visszagondolva keserű fricskával csak ennyit mondok a tavaly májusi sikertelen lombikra: jó drága menzesz volt, fél millióba került :-S
Igen, szerencsére vannak igaz emberek, akik tényleg szívvel lélekkel segíteni akarnak, olyan mint Antritter doktornő, és ráadásul mindezt ingyenesen teszi, hogy nincs semmiféle ellenszolgáltatás. Viszont így hogy törődik az emberrel, és sikeres lombikokat csinál, így a pozitív hír gyorsan terjed, és a legtöbb ember otthagyja a magánintézeteket, pláne az olyat, ahol semmi eredményre nem vezet a lombik. Egyre több ember panaszkodik amúgy a Róbertre, a védőnő mondta.
Roxi22
2021-06-03 08:13:05
Hát ez eleg szomorú, nagyon úgy néz ki h a mai világot tényleg csak a pénz hajtja :-(
De azért még akad néhány igaz ember is csak egyre ritkábban.
Andi198729
2021-06-03 07:39:23
Köszönöm szépen lányok, nagyon aranyosak vagytok :) Jólesik nagyon, hogy ennyire pozitív véleményetek van rólam :) Igyekszem segíteni, ahol csak tudok, hisz rengeteg mindenen keresztülmentem, baba elvesztése, aztán meddőségi probléma, küzdelem a babáért, megjártam a poklot. A tapasztalataimat, szívesen megosztom másokkal, voltak vizsgálatok, amiket magamnak kellett hogy elintézzek, pl. az Nk ölősejt vizsgálat. És ha nem veszem kézbe a dolgokat a tavaly májusi sikertelen lombik után, és nem váltok intézményt, és orvost, akkor még mindig a sikertelen lombikokat csinálnánk, és milliós összegű fölösleges pénzkidobásunk lenne. Sajnálom azokat, akik továbbra is oda járnak, és kiadják fölöslegesen a pénzt. Én szerencsére nagyon hamar rájöttem, hogy ott csak a pénzlehúzásra mennek, nem foglalkoznak az emberrel, hisz a pénzt így is úgy is kifizeti az ember, ha sikerül ha nem. Olyan érzésem is van, hogy szándékosan úgy csinálják a dolgokat hogy ne sikerüljön, minél többször menjen oda az ember.
Roxi22
2021-06-03 05:35:59
Így van,igaza van Bettinek :)
FBetti
2021-06-02 22:57:08
Andi, olyan vagy, mint egy jó tyúkanyó. :-) Bocs, h letyúkanyóztalak, nem a korodat tekintve (hiszen fiatal vagy), hanem annak kapcsán, h mindenkit ellátsz jó tanácsokkal, eligazítasz, segítesz mindannyiunknak a tudásoddal, tapasztalatoddal. És ezt nagyon köszönjük. :-)
Roxi22
2021-06-02 22:24:05
Köszönöm Betti!
Igen átalakítja a jeleket.
Hihetetlen milyen kis picúrka igen.
FBetti
2021-06-02 22:16:59
Gondoltam berakok mosolygós emojit, de csak kérdőjeleket tett.