Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
FBetti, igaza van Dettuskának, a doktornő meg fogja találni a megoldást.én ismerek olyat akinek az Amh-ja 0.03 volt.na az már tényleg a 0-hoz közelít.addig amíg nem beszéltél a doktornővel ne râgódj ezen.tenyleg a legjobb kezekben vagytok, és ha bármit is tud tenni azt meg is teszi, és nála biztosan sikerülni fog:)
FBetti
2021-06-07 19:11:05
Sajnos nagyon alacsony: 0,17 :-(((
Dettuska
2021-06-07 19:09:01
Hat megint nem kuldte el az egesz uzimet.. nem ertem ezt miert csinalja. Szoval Betti ne legy elkenodve, jo kezekben vagytok es a doktorno mindent meg fog tenni ertetek! Andi, igen tovabbra is oktober, de addig meg van idonk probalkozni :) viszont nekem nagy megnyugvas, hogy ott az az idopont :)
Dettuska
2021-06-07 19:07:25
Betti nem szabad elkenodni, a doktorno biztosan mindent meg fog tenni, hogy jó legyen
Andi198729
2021-06-07 19:01:44
FBetti, annyira alacsony az Amh érték? Mennyi pontosan? Amúgy a lombik is alaposan megnyirbálja.2019 őszén még 3 feletti volt az enyém, 2020 őszén az 1.lombik után már csak 0.990. De erre mondták hogy ez jó. FBetti, előre még ne kenődj el, várd meg, mit mond a doktornő, úgyis az összes eredménnyel kell majd mennetek hozzá, egyben kiértékeli.hátha tud segíteni és mond valami okosat.
Dettuska ti mikor mentek a Sote-ra? Maradt az októberi időpont? Lehet hogy a végén nem is lesz rá szükség, most nagyon biztató a görbéd, szép magas a hőd, szorítok ;)
FBetti
2021-06-07 16:43:49
Dettuska, szépen fent van a hőd. Drukkolok!
Ma mondta a recepción a nő, h az EESZT-ben meg tudom nézni a leleteimet.
Megnéztem, ami eddig megvan és eléggé el is kenődtem. :-((
Az AMH értékem a béka segge alatt van, erősen közelít a nullához. Tudtam, h kimerülő petefészkeim vannaj, na de hogy ennyire...
Dettuska
2021-06-07 16:18:59
Betti, de ez most eselyesen ovu volt, ha ilyen szepen fent marad! :)
Remelem hamar meglesz minden vizsgalatod! :)
Nekem egyelore fent van, bar ma mertem egyet reggel 6kor is .. 36.6 na mondom remek, ennyit errol.. majd vissza is aludtam es mertem a szokasos 7.30as idoszakomban, akkor mar szepen fent volt ahol kell :) kivancsian varom, hogy mi lesz :)
Roxi22
2021-06-07 14:18:41
Értem,akkor megvan néhány vizsgálat.
Reméljük utána közelebb lesztek már a babához