Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-06-07 12:52:44

Megmondom őszintén, hogy nem is kérdeztem, mert csak akkor megyek majd a doktornőhöz, ha meglesz minden vizsgálat, amit kért, a páromé még hiányzik. Holnap ment volna, de sajnos a munkahelyén beraktak neki egy oktatást, ezért nem tud elmenni. Másfél hónap a várakozási idő új időpontra, ezért a Facebook csoportban kerestem valakit, akivel cserélhetnénk, így csak két hetet kell várni. Ezenkívül nekem még kell átjárhatósági vizsgálat. A következő ciklusban azt is megcsináltatom.
Roxi22
2021-06-07 12:08:47

Sziasztok!
Ma már jobb a helyzet tiszta a folyásom.Remelem így is marad.Betty mikor lesz eredményed?
FBetti
2021-06-07 12:01:19

Sziasztok!
Ki hogy áll?
Nekem ez a hónap is bénának tűnik.
Ma megvolt a második ciklus vérvétel.
FBetti
2021-06-06 23:51:38

Sziasztok!
Örülök Roxi, h minden rendben van, Andinak szerintem igaza lehet, a doktornő lehet, h felír progeszteron pótlást.
Andi198729
2021-06-06 17:26:49

Roxi, jól döntöttél, bármilyen vérzés barnázás ijesztő, de persze nem feltétlenül jelent gondot, de mindenképpen meg kell nézetni.Szerintem hívd föl a doktornőt és én úgy gondolom hogy progeszteron pótlás kellene.a barnázás általában annak a jele.és erre a legjobb az utrogestan hüvelygyöngy, és nem a szájon át szedendő.
Roxi22
2021-06-06 12:19:52

Sziasztok!
Nemrég értünk haza az ügyeletről.Barnas folyásom volt 2 reggel is ezért úgy döntöttem menjünk be inkább nézzék meg.
Hallistennek nem talált bajt az orvos, zárt a mehszaj és láttuk a szívpulzálast is.
Rutascorbint meg magnéziumot kell szednem.
Andi198729
2021-06-04 15:44:38

Köszönöm a megértést Nashua, én most terhesen szintén így gondolom hogy nem kockáztatok.természetesen ezzel nem azt akarom hangoztatni hogy ellenezném az oltast.erről szó sincs.csak kismamaként megvarom inkabb míg kint lesz a picur.akkor átgondolom.legfőkébb az immunrendszeremtől félek milyen reakciót váltana ki.eleve gyógyszerrel kellett lecsillapítani a túlzott működését es az ellenanyag termelést amivel a pajzsmirigyemet pusztította.így tudott a baba is megtapadni.most jelenleg mivel szoros kontroll alatt tartják, az ellenanyag termelés normál szinten van amilyennek lennie kell.egy oltás csak fellobbantaná a nyugton lévő immunrendszeremet, ami meg veszélyt jelenthet a babára.nekem amúgy is immunológus szakvéleménye kellene az oltáshoz.
Persze ha nem jött volna közbe a várandósság beoltattam volna magam még a tervezés előtt.de mikor elkezdtük a lombikot az január volt, előtte még csak korlátozott számban oltottak, időseket pl.tavaly ősszel hiába regisztráltam volna.
Npalmer
2021-06-04 14:53:29

Én is most voltam laborba és nekem 4,5 a TSH-m. Legutoljára 5,5 volt és ugye 0,4-4 között a normális. Kb. 3 hónapja Pajzskomplexet szedek, szóval annak köszönhető a javulás szerintem. Bízom benne, hogy ez a kis eltérés nem jelent nagy gondot, 28-án megyek endokrinológushoz kontrollra.
Nashua34
2021-06-04 13:57:56

Én megértem azt is aki beadatta, és azt is aki nem. Én beadattam, kivárunk egy hónapot a próbálkozással, mert engem is megijesztett a sok kismama megbetegedés és azok kimenetelei. Úgy voltam vele, hogy inkább most oltsanak, mert terhesen viszont már nem adattam volna be.

Megérkezett a vérvétel eredménye, és 1,49 a TSH. Örülök, de azért beszélek nemsoká az orvosommal, hogy mégis mi volt az a 0,02...
Andi198729
2021-06-04 11:44:28

NPalmer, persze, ha az orvosod azt mondta neki higgyj, de nyilván ők nem fognak lebeszélni.Minden szervezet más és más mindenki másképp reagál, attól hogy 2 női ismerősömnek menzesz gondjai voltak nem feltétlenül jelenti azt hogy ez mindenkinél így van.mindenki a saját belátása szerint dönt mi a jó neki, és hogy érzi magát biztonságban. Én pl.csak otthonról dolgozom, számomra ez a biztonságos hogy egyelőre nem juttatok a szervezetembe ismeretlen anyagot, amiről nem tudom előre hogy reagálna a szervezetem mivel autoimmun beteg vagyok, nem kísérletezek a babával a pocakomban.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!