Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-08-12 09:12:24

Erikasz, de sajnálom! Olyan szép volt. A mostani még szebb lesz tuti és nem ilyen vége lesz remélem :)
Margaréta, Btiti nagyon szép a görbétek :)
Az enyém rémes, nem sok remény van ovura.
erikasz
2018-08-12 08:57:32

Lion :Hogy vagy ?
erikasz
2018-08-12 08:56:29

Margaréta :Húúúú ....de szép a görbéd !
Köszönöm ...de most .....nem is bánom hogy megjött ... mivel meg kell gyógyulni a HPV ből de a méhpempő abban is seggit a párom is eszi !!
Oktoberben kell mennem a kenetvételre vagyis rákszűrésre megint hiszem gyógyult leszek !
Btiti
2018-08-12 08:54:03

Köszönöm :)
Margaréta88 neked is nagyon ígéretes, drukkolok!
Margaréta88
2018-08-12 08:31:53

Sziasztok!
Erikasz: sajnálom hogy megjött!
Btiti, Sziszi szép a görbétek! :)
Itt az enyém is:
erikasz
2018-08-12 08:26:02

Nekem megjött ....éreztem tegnap ...!
LIon :Már reggel a higanyos új hőmérőmmel mértem 36.5 volt !

Btiti :Szép a görbéd de végre feljebb ment a hőd ott is maradjon jó sokáig !

Sziszi :A te görbéd is gyönyörű !

Btiti
2018-08-12 06:22:25

Sziasztok!
Na ma végre feljebb ment kicsit:
Sziszi259
2018-08-11 23:07:07

Btiti próbáld meg érzékenyebb teszttel, hátha jobb.

Águs üdv köztünk :) a ciklus hosszát sok mindent befolyásolja, nekem most a stressz miatt lett hosszabb. a luteális ált.ugyanolyan hosszú, az azelőtti szakasz ami változó. nekem is 26-27 napos, de télen volt 30-33 napos is, azóta visszaállt, de most megint 30 napos lesz kb. emiatt ne aggódj, csak ha nagy az ingadozás. de az egy hét még nem probléma :)

én még mindig fent vagyok
Águs
2018-08-11 17:45:40

Amandeen: nyelv alatt mérem, hasonló időben, és minden nap nyitott ablaknál, tehát attól nem lehet eltérés. Hormon vérvételre még az első orvosom küldött el, mikor kikönyörögtem. Viszont épp csak azt nem mondta el -és akkor még én se tudtam- h azt mely napokon kell elvégezni, így egy számomra alkalmas időben mentem, ez a 17. nap volt. Ennek az eredményét az ùj dokim látta, de nem mondta, hogy menjek el a helyes időben, nem látott benne semmit. Ráadásul ez a vérvétel pont akkor volt, amikor bábás voltam :/ Gondoltam elmegyek a megfelelő napokon a két körös vérvételre, de a 21. napon pont külföldön leszek (ès az ehhez közeli napokon is). Szeptember elején megyek vissza hozzá (szabin van addig), és megbeszélem vele hogyan tovább. Kicsit elszomorodtam mostanság, mert elvileg júli eleje óta minden ok a doki szerint, azóta két ciklusom volt, de semmi :( Nektek mondtak vmit arra ha nem azonos hosszúak a ciklusaitok?
Amandeen
2018-08-11 10:05:54

Águs, üdv közöttünk. Az alaphő sok tényezőtől függ. Hol méred a hődet? Nyelv alatt a legjobb vagy pedig hüvelyben és minden nap ugyanabban az időben jó mérni. Mivel ez az első hónapod, és nyár van, még az is lehet, hogy attól alacsonyabb a hőd, ha pl. hűvösben alszol, dolgozik a klíma vagy nyitva van az ablak. Igazából nem annyira az számít, hogy meddig megy fel a hő, inkább az, hogy legyen pár tized különbség az ovu előtti és utáni hőértékek között. Ahogy nézem, nálad 12 napos volt itt a luteális. Mivel a hőmérés pontossága sok dologtól függ, és nem tudunk minden egyes nap ugyanolyan körülmények között mérni, csak a hőgörbére nem lehet alapozni. Hormonvizsgálaton voltál már? Én azt javasolnám (ha biztosra akafsz menni), hogy menj el egy héttel ovu után progeszteront nézetni, meg ugyanabban a ciklusban (ciklus 3. napján) csináltass egy teljes hormonsort. Abból is kiderülhet sok dolog, meg így láthatod, hogy elegendő progit termel-e a sárgatest ovu után. Ovu után szedhetsz pl. Utrogestan-t, az szépen pótolja a progit, ha nem elég.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!