Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitty :Dehogy uncsi ..jól néz ki nincs nagy ugrálás !
Amandeen :Terhes görbéknél van stagnálás .....örülj neki ...ha feljebb megy megint stagnál szuper !:)
Margaréta88 :Köszönöm !
A te görbéd azért olyan magas.... mert jó a progid ez azt jelenti az nagyon jó !
A te görbéd is gyönyörű !:)
KittyCat
2018-08-09 13:04:37
Erikasz nagyon szèp a görbéd! :)
Edit ez a jó hozzáállás!!
Nálunk meg uncsi időszak van.
Amandeen
2018-08-09 11:59:10
Margaréta, hát nem úgy tűnik, hogy feljebb menne a hőm, sőt, húzom a vonalzót. Ilyen luteálisom még nem volt, ennyi napon keresztül egyforma hőm sohasem volt ovu után. Éjszaka tárva-nyitva van minden ajtó, ablak, remélem, hogy ez az "alacsony" hő most emiatt van. Az ágyunk is pont az ablak előtt van, szóval szinte a nyitott ablak alatt alszunk. De hogy ez minden reggelre egyforma hőt jelent, nem hittem volna...
Edit90
2018-08-09 10:20:59
Sziasztok! Igen,megjött tegnap reggelre,bősègesen,hasfájás,minden ahogy szokott lenni. Kicsit el voltam kenődve,de már túl vagyok rajta,már tervezgetem a következő hónapot. A férjemet is felkészítettem az utóbbi napokban,így ő sem borult ki nagyon. Most nyugis napok jönnek,kíváncsi vagyok,hogy az inofolic előbbre hozzá e a pèmet. Már megrendeltem az ovutesztet,ma mehetek is átvenni. Szerintetek mikor kezdjem ez a tesztelést?
Ilyen lett a lezárt ciklus.
Margaréta88
2018-08-09 08:19:15
Sziasztok!
Lion: remélem hamarosan megoldódnak a gondok a ház ügyében.
Erikasz: nagyon szép görbe tényleg, csak így tovább. :)
Amandeen: úgy tűnik igen, hogy meg volt az ovud, biztos megy még feljebb is hőd.
Nálam megint magas a hő, de ez nem jelent semmit, ugye...
Lion86
2018-08-08 21:53:21
Erikasz, annyira szép a görbéd, nagyon drukkolok!
erikasz
2018-08-08 21:42:50
Sziasztok csajok !
Csak be kukkantottam !
Edit :Végül is ....megjött ...vagy nem ?
Amandeen :Nagyon szép a görbéd ...korán lett ovud !
Lion :Remélem megoldodik a ház ügy ...!!
Kedden elmenni az orvoshoz ...nem játék ez ..!!
Anita28 :Attól is alacsony a hő ...ha nyitott ajtónál alszol... ez igaz !
Anitacool :Jön már az ovu nem sokára neked is !
Fbara :Remélem jól vagy ...régen jelentkeztél !!
Ha valakit kihagytam ne haragudjon ... mert ki az tuti ...Margaréta majd emelkedik az a hő nemsokára !
Kira :Remélem jól vagy !
Itt a görbém szép tankönyvi ...de majd meglátjuk !
anitaa28
2018-08-08 13:23:50
Köszönöm! Én ezzel ennyire nem vagyok tisztában. Reggel meglátjuk mi lesz. Lehet a nyaralás alatt szabira megy az én lázmérőm is.
Amandeen
2018-08-08 13:14:31
Anitaa28, én is úgy tudom, hogy magasabbnak kellene lennie, ha már felkeltél előtte, hiszen mozgással már elmozdul a hő az alaphőről és emelkedik.
Sziszi259
2018-08-08 12:44:12
Anitaa28 ha nem alszol 6 órát, és kimész mérés előtt akkor magasabbnak kéne lennie. :)
Amandeen nekem is alacsonyabb most a hőm a lutealisban. Szerintem lehet az ablak miatt. Hajnalban hűvösebb van, így szerintem esélyes, hogy azért van. :)
Lion :Köszönöm ..!
A te görbéd hol van ?
Kitty :Dehogy uncsi ..jól néz ki nincs nagy ugrálás !
Amandeen :Terhes görbéknél van stagnálás .....örülj neki ...ha feljebb megy megint stagnál szuper !:)
Margaréta88 :Köszönöm !
A te görbéd azért olyan magas.... mert jó a progid ez azt jelenti az nagyon jó !
A te görbéd is gyönyörű !:)