Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Hàt ma így. Kicsit alacsonyabb mint luteálisban szokott, de egyenest húzok. Nekem fel szokott menni 37ig meg tovább.
Sziszi259
2018-08-10 15:43:45
Fbara nem lehet, hogy felfáztál ? Vagy nem a húgyhólyagodnál fáj?
fbara90
2018-08-10 14:59:18
Sziasztok!
Valamelyikőtök érzett már ehhez hasonlót?
Tegnap óta fáj egészen lent a szeméremdomb magasságában. De olyan mélyen, mint mikor megjön, de nem ott érzem, vagy nem úgy.. meg húzódik. Nem tudom jobban körülírni. Elég kellemetlen. de sose volt még iylen. Szerintetek ez mi lehet? 5-6. dpo fele lehetek, ugyhogy biztos nem a piros betüs napokat érzem még. Külsőleg nem látszik semmi, meg csomót se érzek, vagy ilyesmi.
Esetleg valami tippetek van?
Sziszi259
2018-08-10 13:54:28
Anitacool örülök, hogy nyugodt vagy :) az fontos. Én most a meló miatt tiszta stressz vagyok, úgyhogy nem várok sokat ettől a ciklustól... :/ Köszönöm! :) de majd csak 17-re nem várom, mivel később volt ovum, mint szokott, csak nem tette át a rendszer
Anitacool
2018-08-10 11:45:07
Erikasz ez szuper hír, hogy normalizálja a méhpempő! Kicsit rendet tesz a hormonok között, biztos ezért ilyen szép most a görbéd! Nagyon örülök!
Nálam még várat magára a pé. Újabb gólyahír invázió jött az ismerősi körben. De már nem zavar, hogy nem vagyok a részese. Igaziból elengedtem. Szívem szerint a hőmérőt is dobnám, de mivel kiszámíthatatlan a ciklusom, jó azt tudni, mikor fog megjönni.
Sziszi hú de izgi, megy a drukk neked!
Anitaa28, szerintem most sem volt péd. :-( El kéne menned kivizsgáltatni a hormonjaidat szerintem. Ha beállítják, lehet pikpak jönni fog. Gondold meg!
Mi hétvégére megint elutazunk, nem leszek online. Legyen mindenkinek csodaszép hétvégéje! :-)
Sziszi259
2018-08-10 10:06:51
Sziasztok!
Ma már újra hőmérőt ragadtam :D
Margaréta szép a görbéd! :)
Edit szabályos a ciklusod? Mert ha igen akkor elég a 14. naptól kezdeni. Nekem most kitolódott így túl korán kezdtem a tesztelést, azt hittem nincs ovum. Ha szabálytalan akkor kezdheted hamarabb is.
Erikasz nem csökkent drasztikusan, még mindig 50-50 :)
anitaa28
2018-08-10 09:06:27
Erikasz ebből még lehet valami,még van remény én bízok benne!
Nekem is esik a hőm,nyomódik a méhem fáj a mellem és tiszta PMS tüneteim vannak.Tanácstalanul várom,hogy mi lesz már. Így vagyok most.
erikasz
2018-08-10 06:47:48
Anitacool :Én azt vettem észre a méhpempő ....normalizálja a ciklusom a lutelárisom magasabb és szebb vagyis a progim növeli !
Te hogy állsz már a pével ?
Többiek ?
erikasz
2018-08-10 06:42:02
Jó reggelt csökken a hőm :(
erikasz
2018-08-09 18:27:10
A görbém lemaradt ...most csökkent ...a múltkor is 36.6 után zuhant nagyot !
Majd holnap kiderül !
Hàt ma így. Kicsit alacsonyabb mint luteálisban szokott, de egyenest húzok. Nekem fel szokott menni 37ig meg tovább.