Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Újra itt,lenne egy kérdésem vagy lehet több is.Hogy lehet hogy harmadik napja pozitiv az LH tesztem?Eddig max 2 nap volt.A műtétem miatt lehet?Ennyire bekavart?És a hőm is fura..Műtét óta nem mértem..csak most a termékeny napokban kezdtem ujra a peteérés miatt.De nagyjábol tudom hogy ilyen szokott lenni..Segítsetek.Igaz hogy még csak másfél hónap telt el de újra probálkozunk..Érzek közbe közbe kissebb szúrásokat meg görcsölget a hasam is..
erikasz
2018-08-12 13:56:08
Lion :Alig várom a keddet.......... írj rögtön mi van.!
Amandeen :A hő magasság nem minden ha igy folytatod trifázisos lesz a görbéd ...még nagyobb esély !:)
Amandeen
2018-08-12 11:25:19
Erikasz, sajnálom, hogy megjött! Most koncentrálj a gyógyulásra.
Nem kellett kivennem egyik értéket sem, mert végül behúzta az ovut, ahogy beírtam a következő hőt. Most így állok. Nem megy 36,5-nél feljebb.
Lion86
2018-08-12 10:22:56
Hát nem tudom Erikasz, az ovutesztek is tök halványak, kedden kiderül lát -e valamit a doki.
Sziszi, 5 nap alatt még sok minden történhet :)
Edit remélem Neked is beválik az Inofolic, sok jót olvastam róla.
Szerintem én leszek a szerencsétlen kivetelek egyike, akiknek nem használ. Végigolvastam az Inofolicos fórumot (több ezer oldal) és szinte mindenki már az első hónapban érezte a változást. Nekem nincs durva IR-em, ha van egyáltalán, de semmi változás.
Edit90
2018-08-12 10:03:54
Sziasztok! Olvaslak titeket,de ma is dolgozom,csak egy rövid bejelentkezés. Nálam most múlt el a mensi,kezdem majd az ovutesztelèst,mert az inofolictól azt várom,hogy előbbre hozza az ovut. Meglátjuk,hogy így lesz e. Ma alacsonyabbat mèrtem. Itt a görbèm.
Erikasz: sajnálom,hogy megjött,de nagyon szèp a görbèd. Miközben gyógyulsz a fertőzèsből helyreállnak a hormonjaid is:)
Margaréta,Sziszi,Btiti drukkolok nektek:)
erikasz
2018-08-12 09:52:01
Sziszi :Beágyazódási leesés is van lehetséges az ...dehogy jön meg !!!!!!
Sziszi259
2018-08-12 09:43:59
Most néztem vissza az előzőeket és amikor a 10.dpo-n leesett a hőm utána mindig megjött a 15.-en... :( remélem most másképp lesz
erikasz
2018-08-12 09:39:07
Amandeen :Hogy állsz feljebb ment a hőd ...berakta az ovut ...kivetted azt a napot drága a ciklus 6 napját ?
Fbara :Hogy érzed ma magad ?
Sziszi259
2018-08-12 09:36:58
Köszi csajok! :) Ti is szépen álltok! :)
Erikasz remélem minél hamarabb meggyógyulsz! :)
Nekem ma kicsit lejjebb ment, nem tudom miért... :/ még 5 nap van a nemvártig...
erikasz
2018-08-12 09:34:34
Lion :Köszönöm ...igazán szép volt a görbém !
De hogy érzed magad ?
Én azt néztem a görbédben lesz ovud a 36.4 -töl nem megy feljebb mint szokott és nem nagyok az ugrálások!
Mikor fokozatosan kettőt csökken mint a te esetedben most és stagnál... akkor szokott ovu jönni ...hamarosan !