Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-08-13 10:09:42

Margaréta neked mindig olyan szép magas a hőd luteálisban :-) Öröm nézni! De most már fent is fog maradni, remélem ;-)

Btiti jobbulást, teljesen jól néz ki a görbéd, emiatt ne aggódj. ;-) Rendbe jössz hamar!

Lion mi kb ugyanott tartunk. Múlt hónapban egy nap volt ovunk egy barátnőmmel, akivel egyidősek a fiaink, azóta neki lett egy újabb + tesztje, nekem ovum sem. Régen ezen kiakadtam volna, de most nem. Sikerült elengednem :-) Őszintén, mélyen magamba néztem, és azt mondtam a férjemnek: tulajdonképpen nekem mindenem megvan, nincs hiányérzetem. Nem érzem, hogy a fiam “kevés” lenne, sőt, ő elég magasra is állította a lécet, ami azt illeti. Szóval ha lesz testvére nagyon fogok örülni, ha nem lesz, akkor is boldog vagyok. Ő pedig csak megölelt és azt mondta, nagyon boldog, hogy így érzek, mert ő is pontosan ezt érzi. :-)
Lion86
2018-08-13 09:04:38

Jó reggelt!
Sziszi, nagyon biztató az emeledés, most már csak felfelé! :)
Anitacool, mérek még, mert kíváncsi voltam, nem akartam pont most abbahagyni egy 76 napos ciklus után. Most nem stresszelek rajta, csak szomorú vagyok, hogy már megint lesz normális hosszúságú ciklusom, de lehet, hogy még ovu sem.
Btiti, jobbulást kívánok! Én valamelyik nap tisztára taknyosan ébredtem, de szerencsére gyorsan elmúlt. Anyósomnak meg mandulagyulladása van, lehet, hogy van valami a levegőben. Ettől még sikerülhet, inkább az ovu előtt szokott bekavarni a betegség.
Margaréta, drukkolok, hogy ez legyen az utolsó hét, amikor izgulnod kell :)
Nekem ilyen fura görbém még nem volt, nem tudom mi akar ebből kisülni.
Margaréta88
2018-08-13 08:27:07

Sziasztok!
Btiti: ez nem jó, remélem a tea gyorsan segít rajtad. :)
Anitacool: hamarosan jön az az ovu neked is, tuti. :)
Lion: feltétlen írj holnap, ha végeztél!
Amandeen: attól, hogy nem ment nagyon magasra a hőd, még nagyon szép a görbéd. :)
Sziszi: szép emelkedés, igazán bíztató. :)

Nálam ez a hét nagyon lassan fog telni :D

Btiti
2018-08-13 08:13:53

Sziszi259, ez jó jel :)
Btiti
2018-08-13 08:12:25

Jó reggelt!
Azt hiszem ez a hónap sem épp szerencsés. Összeszedhettem valamit, úgy fáj a torkom, hogy nyelni is nehéz, pedig semmi hideget nem ettem ittam. A hõm meg visszament kicsit. Jön a citromos gyömbértea, az minding segít.
Anitacool
2018-08-13 07:32:20

Sziasztok!
Nálam semmi extra. Még mindig ovu előtt. :-/
Sziszi, Amandeen szép előremenetelés!
Erikasz hogy vagy?
Lion mi újság, nem mérsz végül?
GőVica hogy vagy lelkileg? Ez egy szép ovunak néz ki. Egy már szerintem biztos megrepedt, lehet egy másik is fog? Minden további ajándék! ;-) Minden esetre menjetek rá, hátha dupla csoda vár rátok :-)
Sziszi259
2018-08-13 06:23:18

Jó reggelt! :)

Feljebb ment :)

Ti hogy álltok?
Lion86
2018-08-12 22:05:14

Vica, pont ma akartam rákérdezni, hogy jársz-e még erre? :) A több napig pozitív teszt előfordulhat attól, hogy mindkét oldalon van domináns tüsző (általában 24 órán belül reped meg mindkettő) és ha mondjuk jó pár óra eltelik a kettő között, akkor eredményezhet több napig pozi tesztet.

Christi, jelentkezz ma Te is, ha olvasol még minket.

Anita012, Nálatok hogy alakulnak a dolgok, minden oké a férjeddel?

Kerie, Aranymaszat, Veletek miújság?

Kismamik jelentkezzetek! :)
GőVica34
2018-08-12 20:57:24

Kittycat aranyos vagy.Köszönöm.
KittyCat
2018-08-12 20:41:42

Vica jaj, dejó hallani felőled!:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!