Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát igen, eléggé eltűnt mindenki. Úgy tűnik, mindenki szabin van. :-) Én így állok. Azt hiszem, megvolt az ovu (elég korán), de a rendszer még nem húzta be. A fertility már behúzta 11. napra.
Egy kérdés: mivel nyitott ablak mellett alszunk, lehetséges, hogy emiatt nem megy feljebb a hőm? Luteálisban szokott nekem 36,7-36,8 is lenni. A hajnali hűvösebb levegő, meg az alig takaró miatt lehet ilyen? Ilyenkor ti is alacsonyabbat szoktatok mérni?
anitaa28
2018-08-08 11:00:53
Sziasztok!
Mi nyaralni készülünk illetve orvosokhoz járkálunk a férjemmel,de azért olvaslak titeket csak írni nincs időm. Én így állok most, szerintem most meg volt a PÉ mensinek semmi jele. Amikorra rakta akkor hajnalba borzasztó szúrkálásra ébredtem. Á 36,9 -et kiveszi a gép. A mai 36,2 pedig szerintem nem mérvadó mert nem is aludtam 6 órát és ki is mentem egy órával mérés előtt pisilni. Ha holnap feljebb megy akkor kiveszem.
KittyCat
2018-08-08 10:28:09
Igen, most nem nagy a nyuzsi itt. Nàlam semmi extre, mèg semmi izgi, vàrom, hogy elmuljanak a pirosbetus napok.
Lion86
2018-08-08 10:19:05
Hát el :D Nálunk gondok vannak ház ügyben. Szívatnak minket egyfolytában.
A dokihoz kedd este megyek, de már ahhoz sincs kedvem, pedig lehet, hogy végre megtudom mi a bajom.
Így állok
Margaréta88
2018-08-08 09:35:22
Nagyon eltűnt mindenki! :D
Sziszi259
2018-08-08 00:16:58
Sziasztok!
Én vasárnap hazajöttem, így hőmérő sincs, majd pénteken legközelebb. Most szabin vagyok, pihenek végre kicsit :) majd 1,5 hét múlva kiderül mi a helyzet. Bár az eddigiek alapján nem sok, mert elég alacsony most a hőm, legalábbis vasárnapig az volt.
Kitty nagyon sajnálom... :(
Panka pihenj, élvezd a balcsit :)
Lion anyával is kb ez volt. Neki polipja volt, de ezt a nőgyógyásza vette észre. Csináltak egy gyogykaparast, és azóta helyre jött. Mondjuk neki volt cisztaja is, pár éve... Remélem tud segíteni a doki :)
Nem tudom mikor tudok újra írni, addig is megy a drukk mindenkinek! :)
KittyCat
2018-08-07 19:00:22
Sziasztok! Voltam dokinál, nincs baba, ezt tudtuk sajnos. Egyébkènt minden rendben van. Nem kommentálta túl a dolgokat, korán teszteltem szte.
Amandeen
2018-08-07 15:26:59
Kitty, mi újság nálad? Hogy vagy?
Amandeen
2018-08-07 15:25:31
Edit, nem vagyok róla meggyőződve, hogy akkor volt az ovud, amikorra a rendszer behúzta. Szerintem 1-2 nappal később volt. A csökkenő hő nem túl jó hír, de végülis amíg nem jön meg, lehet bizakodni.
Amandeen
2018-08-07 15:21:18
Lion, nagyszerű, hogy találtál valakit, aki ilyen gyorsan tud is fogadni!
Egy kérdés: mivel nyitott ablak mellett alszunk, lehetséges, hogy emiatt nem megy feljebb a hőm? Luteálisban szokott nekem 36,7-36,8 is lenni. A hajnali hűvösebb levegő, meg az alig takaró miatt lehet ilyen? Ilyenkor ti is alacsonyabbat szoktatok mérni?