Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
anitaa28
2018-08-11 09:24:25

Sziasztok!

Nálam most stagnálás van. Ma elutazunk. Olvasnak titeket,de nem biztos,hogy írni tudok. Mindenkiért szorítok és gondolok rátok!
Águs
2018-08-11 08:31:46

Sziasztok! Itt és hőmérőzésben is újonc vagyok, de most augusztusban lesz egy éve h próbálkozunk. 5 hónap után jött rá az akkori dokim, h van egy kis pajzsmirigye alulműködésem (4,1-es tsh) és az IR határán vagyok. Pajzs komplexet és napi két tasak Inofolicot írt föl, ezeket azóta szedem (Inofoloicot csak 3 hónapja, mert először bár fölírta, de azt mondta h mégse kell, csak a vetélés után mondta h szedjem). Május elején volt egy kémiai terhességem, ami sajnos nem maradt meg. Júli elejére jobb lett a tsh-m, 2,895, doki szerint az jó. Ráadásul kb másfél éve a ciklusom rendszertelenebb: a korábbi 27-28 nap helyett 21,26,24 napokra jön meg, de néha hozza a formát és van h 27-28 napra.
Az első hónapomat most zártam, egy újabb rövidebb ciklussal. Ez alapján én azt gondolom, h kevés ideig van fönn a luteálisban a hőm, mert kevés a progeszteronom. Ti mit gondoltok?
Btiti
2018-08-11 08:23:03

Erikasz, érezni sajnos soha nem szoktam az ovut. Tesztet használok, de most az is megviccelt. 12 és 13. Ciklusnapokon kicsit erõsebb volt a második csík, de nem volt egyértelmû pozitív (25öset használok, kék színû).
erikasz
2018-08-11 06:55:35

Btiti :Én 36.4 mértem ..
Te mit gondolsz... ott volt az ovud ?
erikasz
2018-08-11 06:52:30

Amandeen :Ha kiveszed a ciklus 6 napját be fogja rakni a gép !
Btiti
2018-08-11 06:47:49

Bocsi, már látom
Btiti
2018-08-11 06:47:22

Amandeen, meglehet hogy hasonló az ok. Most nem otthon vagyunk, hanem anyósoméknál töltünk egy hónapot, más szoba, kicsit hûvösebb.
Köszönöm Erikasz, te mit mértél ma?
Ma meg már átrakta az ovut...
erikasz
2018-08-11 06:46:56

Én zuhanok ....de lehet a nyitott ablak ajtó... én is mellette alszom ...most is ki voltam hűlve!
De majd meg látjuk holnap ....de lehet megjön fájdogál a hasam ...!:(
erikasz
2018-08-11 06:43:08

Fbara :Nő a méhed... akkor feszül a szeméremdomb ... terhes vagy !:)
Nekem minden terhességgel ugy volt rögtön !
Attol hogy az 5-6 DPON vagy ez a magyarázatom !

Amandeen :Szép a görbéd nagyon stagnálás fél siker ...nyitott ablak miatt alacsony a hő !
Azért nem rakja be a gép mivel a ciklus 4 napja is lehet ovu !

Btiti :Nagyon szép a görbéd !:)

Sziszi :szép magasan vagy !:)

Anitacool :Jó pihenést neked és köszönöm ...kívánok minél hamarabbi peteérést neked ...ne várj olyan sokat !
Amandeen
2018-08-10 19:04:01

Btiti, lehet te is úgy vagy, mint én. Nekem is alacsonyabb 2-3 tizeddel, de szerintem attól van, hogy nyitott ablaknál alszunk, más magyarázatom nincs. Itt a rendszer nem is hajlandó behúzni az ovut, pedig úgy néz ki, hogy megvolt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!