Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-08-13 13:09:55

Anitacool, szurkolok! Itt az ovu ideje nálad is!

Niki, neked is kitartást, aztán várjuk majd a további híreket!
Amandeen
2018-08-13 13:07:50

Btiti, igen, tudok ilyesmiről, hogy van a luteálisban úgynevezett második ösztrogéncsúcs, viszont az eddigi görbéimen ekkora zuhanást coverline alá még nem tapasztaltam. Amúgy is fura most ez a ciklus, korai ovu (már ha volt ), aztán alacsony hő a luteálsiban, most meg ez a 36,2. Luteálsiban nekem sohasem volt 36,5-nél alacsonyabb hőm. Érdekes.

Anitacool, igen, remélem, hogy holnapra visszamegy a hőm.

Smagi, jó, hogy ezt írtad, ez most kicsit vígasztal. Nem annyira jellemző itt az oldalon az ilyen görbe.
Anitacool
2018-08-13 12:35:58

Niki kitartást neked és gyors felépülést a császár után :-)

Amandeen szerintem holnapravisszamegy a hőd!

Nikolita ebből még bármi lehet, jókor voltatok együtt ;-) Hamarosan kiderül!

Csajok, azt hiszem közeleg az ovum. Érzem az előjeleket ;-)
Smagi
2018-08-13 12:34:08

Amandeen: Nekem amikor sikerült teherbe esnem a 8. dpo-n 3 tized fokot esett a hőm, majd másnap 8-at nőtt. :) Úgyhogy szerintem ez csak jó jel, ha holnap feljebb megy!
Nikolita: A spermiumok több napig is elélnek a női testben, így abszolút van esély szerintem arra, hogy sikerült, hisz ovuláció körül voltatok együtt. Én úgy tudom, hogy az ovuláció napján és előtte lévő 3 nap a legesélyesebb, de olyat is hallottam, aki ovuláció utáni napot is a legesélyesebbek közé sorolja. :)
Hajrá! :)
Nikolita
2018-08-13 12:03:10

Sziasztok!

Új vagyok az oldalon. Kb. 8-9 hónapja próbálkozunk, a múlt hónapig nem figyeltünk semmit. Mivel én 32, ő pedig 40 éves augusztus elején voltam nőgyógyásznál, hogy esetleg valamilyen vizsgálatra menjünk-e, kezdésnek a doki elküldött engem hormonvérvételre. A második ciklust vezetem itt. Szerintetek ebből lehet valami? A termékeny időszakban együtt voltunk 2-án, 3-án és 6-án. Még a grafikonértelmezésben nem vagyok otthon.
Btiti
2018-08-13 12:00:52

Amandeen, lehet hogy mérési hiba. Vagy esetleg egy ösztrogéncsúcs miatti leesés, úgynevezett "implantation dip" is lehet az ovud utáni 8. napon... Holnap kiderül, mit mérsz. Vissza kéne ugrania a hõnek.
Niki111
2018-08-13 11:53:26

Sziasztok lányok!

Pénteken programozott császár :) Mit szóltok?? Elment az idő, hihetetlen!!
Hogy vagytok?
Mi nagyon jól vagyunk, már tűkön ülünk.... Ma 38+2 nap van, a hasam hatalmas, majd elránt. Várom már, h túl legyek a szülésen.
Szerdán még ctg, ha ott minden ok már csak akkor jöhetek haza.
Drukkoljatok.... :)

Sajnos nekem is van egy szivárvány babám, a mostani terhesség ikreknek indult. Nagyon nehéz volt elfogadni, de mára már teljesen megnyugodtam és pénteken nyugszom meg végleg, ha végre a karjaimban tarthatom a kisfiam.

Puszi nektek
Amandeen
2018-08-13 11:44:58

Sziasztok! Reggel nem hittem a szememnek, ilyen se volt még. Ez a zuhanás mitől lehet? Még nincs itt a nemvárt ideje...
Anitacool
2018-08-13 10:42:24

Naná, hogy jók, drukkolok! Sajnos át tudom érzni a veszteséget. Nekem is indult már ikerterhességnek, sajnos mindkettő angyal lett. :-( Azóta van egy csodaszép szivárvány gyermekem :-) Kívánom, hogy átéld a csodát!
GőVica34
2018-08-13 10:37:50

Sziasztok.Köszönöm Anitacool megvagyok.Lelkileg azért nehezebb főleg hogy ez már a 3.volt.És most is mint kiderült kettőnek indult...De muszály talpon lennem nem hagyhatom el magam.És most ismét lehet probálkozni.Mára feljebb ment a hőm és az elöbb csináltam ovu tesztet az már negativ.Szúrkál a jobb oldalon.Ma még jók lehetünk? Párom 5után ér haza....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!