Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettuska
2021-06-09 10:40:24

Valaki mondja már meg, hogy miért nem küldi el amikor sokat írok, mert nagyon dühítő... Szóóóval én amúgy pont ezért vezetem több helyen.. kicsit elborultnak tűnhet a dolog, de HÁROM helyre írom be reggelente :D Ide, a Fertility-be és a Kindarába :D Ez a és a fertility megmondja, hogy szerintük mikor volt az ovum, így tök jól tudom őket hasonlítani. A kindarában meg mindent tudok jelölni magamnak (term.drop, peak day stb.) szóval azt meg azért szeretem.. :D
Dettuska
2021-06-09 10:38:05

Köszönöm a drukkokat csajok!
Andi198729
2021-06-09 10:06:47

FBetti, ne aggódj, nekem is volt ilyen, hogy ovu után leesett a hőm alapra, sokszor értetlenül álltam hogy előtte egyértelmű volt az ovu teszt és hő alapján, utána meg visszaesik? Azt hittem nem is volt ovum. De aztán visszakúszott a hő. Én amúgy nem bízom sem a hőgörbében sem a tesztben.volt olyan hogy aznap volt pozitív mikor ovum volt.a görbe sokszor más napra húzta be mikor ténylegesen volt.de nálunk mondjuk nem ezzel volt a baj, az időzítéssel, sztem legtöbb esetben elcsíptük, jókor voltunk együtt aztán mégsem sikerült. De persze kiderült miért.
Dettuska, nagyon biztató a görbéd, szorítok nagyon!;)
Roxi hogy vagy/vagytok? Remélem már nem fordult elő többet barnázás.
Dettuska
2021-06-09 08:22:14

Betti igen-igen, en pont ket napja olvasgattam errol, azert is irtam, hogy van amikor ovu utan leesik van hogy coverline ala (ami a tervezettbaban nincs) es vissza is ugrik! Szoval ne idegeskedj, szerintem nalad is errol lesz szo! :)
FBetti
2021-06-09 08:08:24

A Fertilityn is vezetem, ott nem rakta át például. Láttam hőgörbéket, ahol pár nappal ovu után van egy jelentős hőesés, mint nekem, aztán visszamegy a hő. Sőt az első görbém is hasonló volt, ott például nem átrakta, hanem nem írta be az aznapi adatot, hanem kalkulálttal számolt.
Dettuska, elég jól néz ki a görbéd. Nagy drukk megy! Kíváncsian várom az eredményt. :-))
Dettuska
2021-06-09 07:57:45

Én úgy izgulok ebből vajon mi lesz.. :D De nyilván nem akarok túl bizakodó se lenni :D
Dettuska
2021-06-09 07:33:47

Uhh basszus .. hát ha a teszt es a nyak is az előbbi időpontra irta, akkor azért valószínűleg ott lehetett, van olyan, hogy van egy nagyobb esés a hőben aztan visszamegy, remèlem neked is ez làtszik, nem pedig egy későbbi ovu.. :/
FBetti
2021-06-09 07:00:51

Jó reggelt!
Átrakta a rendszer az ovut, a 12. napon volt pozitív az ovuteszt, utána már nem néztem. Két napra rá volt tojásfehérjés nyák. Remélem, h nem ténylegesen a 19. nap volt ovum, mert akkor kuka ez a hónap is.
Andi198729
2021-06-08 19:55:08

FBetti, ennek örülök, Myriam doktornőt is jó szívvel ajánlom, nekem is sokat segített es nagyban hozzájárult a sikerhez, igazi bébibumm volt nála, mikor én is megosztottam a jó hírt, örömmel mondta hogy ez már a 4.örömhír. az akupunktúra olyan szép vastag nyálkahártyát csinált, hormonokat és a ciklust is rendbetette, ezenkívül teljesen ellazított elaltatott.
FBetti
2021-06-08 17:33:12

Közben úgy döntöttem, h még egy dologgal megtámogatom a dolgot. Bejelentkeztem akupunktúrára a doktornőhöz, akinél te is voltál Andi.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!