Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Roxi22
2021-06-09 17:04:29

Andi jó olvasni hogy minden rendben :)
És ami még nem teljesen,az is javul.Lehet hogy az előző baci nem adta még fel,de inkább nézzék meg az a biztos.
Igen neked már szép pocid lehet:)
Nekem már most melegem van,pedig még jajj de az elején vagyunk :)
Inkább a meleg is a hányingert hozza ki, de ez is elmúlik. (Egyszer)
Kíváncsi vagyok ki lakik a pocakban, úgy érzem kisfiú :)
Andi198729
2021-06-09 16:56:30

Natus, Dusa Fannyt ajánlom, ő Tűű dokival együtt dolgozik, én maximálisan elégedett vagyok vele, olyan szuperül össze tudja állítani a diétát, es felügyeli. Nekem aprilisban a reggelis terhelésnél felugrott a cukrom, konzultáltam Fannyval, lecsökkentette a szénhidrát bevitelt azóta mar 2x voltam reggelis terhelésen és rendben van mind a cukrom mind az inzulinom.
Neked is az inzulinnal és a cukorral van gond?
Natus
2021-06-09 16:34:58

Andi:
Te melyik dietetikust tudod ajánlani az Endocare-ben? Sajnos el kell mennem konzultálni valakivel. Köszi a segítséget!
Andi198729
2021-06-09 15:32:59

NPalmer, valószínű hogy emiatt voltak ezek a kémiai terhességek.a pajzsmirigy probléma sajnos negatívan befolyásolja a teherbeesést.Sokszor önmagában elegendő ha ez fennáll, nekem meg pluszban hozzájárult a trombózishajlam, Ir, autoimmun betegség, adenomyozis. Most már visszagondolva nem is csodálkozom hogy nem sikerült, hiaba mérgelődtem hogy jól időzítettünk, sajna nem az időzítésen múlt, mivel akadályozó tényezők álltak a háttérben.
A tavaly májusi lombiknál amúgy én is így jártam, hogy volt egy nagyon halvány pozi tesztem, ami utána sajna a negatív lett, és megjött.na akkor akadtam meg ki hogy fél milliót kidobtunk a menzeszre, meg hát kétségbeestem, hogy még a lombik sem akar sikerülni, akkor hogyan tovább, nem lesz saját gyerekünk? De akkor nagyon ráfeküdtem erre a témára hogy addig nem nyugszom míg ki nem derítem a sikertelenség okát. Meg jól döntöttem hogy meddőségi orvost váltottam, aki ért is hozzá, és nemcsak a pénzt húzza le az emberről. Ráadásul anyagilag is jól jártunk mert államilag támogatott volt.igy nem dobtunk ki újabb félmilliót az ablakon, ha ott maradunk a magánban ki tudja azóta már mennyi pénzünk ugrott volna, eredmény meg semmi.sztem ott direkt erre hajtanak hogy az ember minél többször menjen, végülis nekik úgy éri meg.
Npalmer
2021-06-09 15:10:01

Igen, az lemaradt, hogy az enyém alulműködik. Eddig kétszer történt meg velem, hogy a korai tesztjeim erősen pozitívak lettek, majd megjött. Van egy olyan megérzésem, hogy emiatt. De végülis talán örülök is neki, mert már mindenféle gondolataim voltak, hogy mitől lehet. Ez pedig nem nagy eltérés és viszonylag könnyen kezelhető. Bízom benne.
Andi198729
2021-06-09 14:46:06

Npalmer, a pajzsmirigyed alulműködik a 4.5 tsh-val.az én tsh-m most 0.460, és ez túlműködés, 0.550-től jó az érték.mellé az ft4-em jó, 13 és az normál értéken belüli.A pajzsmirigy alulműködésedet kezelni kell mert sajnos akadályozó tényező, de ne aggódj, erre majd felír az endokrinológus gyógyszert ami helyreállítja, vagy l-tyroxint vagy letroxot.én a stimutól l-tyroxint szedtem mert kellett a támogatás, de mióta túlműködik, az endokrinológus elhagyatta. Most nem kell szednem.
Npalmer
2021-06-09 14:04:32

Andi neked mennyire működik túl? Nekem 4,5 a TSH értékem. 28-án megyek endokrinológushoz, én azt gondolom gyógyszeres kezelést fog javasolni (eddig csak pajzskomplexet szedtem), mert úgy olvastam több helyen is, hogy a babára vágyóknak 2 alatti érték a javasolt. El is gondolkodtam, hogy addig esetleg védekezzünk-e, mert félek, hogy ha sikerül is így teherbe esni, baja lehet a babának :(
Andi198729
2021-06-09 12:12:28

Roxi, örülök, hogy minden rendben van, és rendben is lesz :) A hányinger még ha kellemetlen is, de jó jel, mert dolgoznak a hormonok. Nekem nem volt jellemző, max 1-2X éreztem az elején hányingert. Köszönöm, mi is jól vagyunk, pocak gyorsan nő, pont a meleg nyárra esik a nagypocakos idő. Múlthéten voltam a szokásos vérvételen, inzulin, cukor rendben, pajzsmirigy már majdnem rendben, de egy picikét még túlműködik, de minden egyes hónapban javul, és közelít a normálishoz. De a vizeletemben megint baktérium van, igaz most nincs leukocita, és fehérvérsejt, úgyhogy ma elmentem vizelettenyésztésre, jobb megelőzni a bajt. A nőgyógyász múltkor kezelt ki az E.Coli baktériumból, lehet hogy még esetleg annak a nyoma, vagy esetleg egy újabb baci. Mindenesetre jobb tisztázni.
Nashua34
2021-06-09 11:33:23

Dettuska, nekem akkor csinálta, ha olyan emojit használtam a szövegben, ami már előre le van gyártva, tehát a sárga fejek, talan igy érthető :D ha úgy írom, hogy kettőspont zárójel azaz :) akkor nincs gond.
Drukkolok mindenkinek, pocakosoknak pedig kitartást ebben a melegben :)
Roxi22
2021-06-09 10:47:57

Betti sztem az ovu teszt jó lehetett ha utána volt nyák is,sztem akkor volt ovud:-)
Dettuska neked is szép a görbéd!
Szorítok nagyon mindkettőtöknek !
Köszönöm Andi hallistennek másnap már nem volt semmi és azóta sem.
3 napja még erősebb a hányingerem mint eddig, rókával is találkozom:-) ,de majd elmúlik. Tudom h megéri, próbálom kizárni amennyire lehet.
És ti jól vagytok?Minden rendben?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!