Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorottya88
2021-06-10 13:33:18

Roxi, ha bízol alternatív megoldásban, akkor én szeretettel ajánlok egy kínai orvoslásra alapuló meridián mérést. Nagyon sokszor a probléma nem is ott van, ahol vélni leljük, és ezzel teljes képet kaphatnál, melyik szerved működik túl vagy alul. Nagyon sokáig nem tudtam, de a nőgyógyászati problémáim (gyakori felfázás, gombásodás, myoma) a lépem alulműködése miatt volt. Pedig nem gondolnád, hogy ez a szervecske ennyi probléma forrása.
Nem beszélve arról, hogy a kínai orvoslás az okot keresi, amíg a nyugati csak a tünetet tudja megszűntetni. Szívesen segítek, ha tudok!
Roxi22
2021-06-10 12:25:09

Sziasztok!
Megjött a tenyésztés.Teljesen el vagyok keseredve ...
Most meg egy másik baci van jelen,klabsiella plusz gomba.
Zinnatot írt fel az orvos de már félek hogy evvel a sok antibiotikummal artunk a kicsinek :(
Dettuska
2021-06-10 09:56:07

Natus, Dusa Fannyt én is jó szívvel tudom ajánlani! Nagyon profi, de közben meg nagyon-nagyon jó fej :D
Betti nagyon szépen fent van a hőd! :) Csak így tovább neki :DD
Nekem mára kicsit lejjebb ment ( 36.95) még mindig van remény, de az előző ovulációs ciklusomban is így volt, hogy volt két magasabb aztán lejebb ment 36.9-re és két napra rá meg is jött.. kíváncsi leszek mi történik
Roxi22
2021-06-10 09:09:49

Betti kíváncsian várom én is ! :)
FBetti
2021-06-10 08:44:46

Köszönöm Dorottya!
Már azon gondolkodtam, hogy biztosan rossz a hőmérő, hogy már három napja 37-et mér. :-)
Dorottya88
2021-06-10 08:18:49

Szorítok neked, FBetti! :-)
FBetti
2021-06-10 08:15:55

Jó reggelt!
Érdekes a mostani görbém, az eddigeknél csak egy nap volt, amikor 37-et mértem. Viszont kb. két napja menzeszszerű érzeteim vannak. Meglátjuk, hogy mi lesz ebből.
Natus
2021-06-09 20:59:47

Andi:
Az előző saját reggelis terheléskor, az inzulin rendben volt, csak a kezdő cukor volt épp a felső határnál. A 60 perces pedig beesett...
Tűű doki javasolta hogy egyeztessek valamelyik dietetikussal náluk.
Roxi22
2021-06-09 17:48:28

Hát igen
07.12 én megyünk a 12 heti UHra.Izgulok h rendbe legyen minden,aztán ha meglátják a nemét is az bónusz ajándék :)
Andi198729
2021-06-09 17:24:03

Igen Roxi én is úgy voltam vele hogy nézzék meg milyen baci van megint a vizeletemben nem szeretném ha bajt okozna.terhességnél ezt mindenképp kezelni kell.lehet hogy működik az anyai megérzésed és tényleg kisfiú lesz:) nekem nem jött be mert kisfiút éreztem az elejétől, sőt szinte biztosra vettem, és hát olvastam is hogy Ivf-el fogant babák nagy része fiú, aztán kiderült hogy kislány:) persze teljesen mindegy volt amennyit küzdöttünk érte meg így hogy lombikkal sikerült. Rohamosan telik az idő, hipp hopp eljön neked is amikor megtudjátok a nemét:) en szinte észre se vettem és már 22 hetes vagyok.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!