Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Natus, ti ma mentetek a genetikai vizsgálatra ugye? Minden rendben? Nemét sikerült megtudni?
FBetti
2021-06-10 18:21:16
Igen-igen, a tőzegáfonyára gondoltam.
Andi198729
2021-06-10 17:59:01
FBetti, a tőzegáfonyára gondolsz? Én rendeltem tőzegáfonya tablettát, és tegnap előttől szedem, simát rendeltem, aranyvesszőset nem mert azt nem szabad terhesen. Én amúgy azóta vagyok fogékony ezekre amióta volt a laparoszkópos miómaműtétem és felsértették a húgycsövemet, utána volt enterococcus fertőzésem, 2 féle antibiotikummal kezelte ki az urológus, mert ez nagyon makacs baktérium.persze annak tünete is volt, véres vizelet húgycsőfájdalom, szúró érzés. Majd kiderül megint mit szedtem össze; tegnap voltam tenyésztésen 1 hét múlva lesz eredmény. Közben ugye Tűű doki is irta h.pajzsmirigyem élettani, cukor inzulin rendben van, de vizelettenyésztésre el kell mennem mert baktériumszám magas. Igen ezt rögtön észrevettem az eredményből, megnyugodva olvastam h.minden rendben pajzsmirigy inzulin cukor, aztán jött a feketeleves már megint a fránya baktérium a vizeletemben.
Dorottya88
2021-06-10 17:26:07
Pont ezért mondom, Roxi, hogy ilyen gyakran van valami. Érdemes lenne felkutatni, miért jön elő ilyen gyakran ilyen jellegű probléma.
Nekem azóta minden esetre, nem fordult elő többet. Ami nem azt jelenti, hogy nem is fog.
De ne aggódj, biztosan hamar helyrejön és a babával is minden rendben :-)
FBetti
2021-06-10 16:37:38
A vörös áfonyát próbáltátok már, megelőzésre?
Hátha segít elkerülni ezeket a problémákat.
Roxi22
2021-06-10 15:28:26
Igen Andi ez olyan rossz,nekem sincs semmi tünetem.Ezert arra számítottam most jó lesz erre tessék.
Andi198729
2021-06-10 15:13:23
Roxi, ez igaz, a kezeletlen fertőzések okoznak inkább bajt, sokszor elkerülhetetlen az antibiotikum, a baktériumot csak az tudja kiirtani. Elhiszem, hogy a természetes gyógymódok is használnak, de a bakteriális fertőzést sajna csak orvos tudja kezelni. Nem vagy ezzel egyedül Roxi, nekem is találtak baktériumot a vizeletemben sajnos megint, úgyhogy tegnap tenyésztésen voltam ismét. Komolyan mondom, tele van már a hócipőm ezekkel a hülye baktériumokkal, mi a jó ég lehet már megint? Pláne hogy semmi tünetem nincs, se csípő égő érzés, se vizelési inger, se véres vizelet. A múltkor E.Coli baktérium volt, arra Macmiror kúpot kellett használnom 6 napig. Minden hónapban vizelettenyésztésre fogok járni, mert mindig lesz benne valami?
Dorottya88
2021-06-10 14:35:48
Igen, én sem. Soha. Ugyanúgy, ahogy a lelki hátterre sem.
Nyilván, van mikor a tünetet kell kezelni, fogfájás esetében (ha pl lyukas fog okozza) nem akarod feltárni a lelkieket.
De amikor láttam a meridián mérés értékelését, elgondolkodtató volt. A férjemnek sem voltak jó eredményei, aztán 2 hónap alatt rendbe jött. Igaz, hogy nagy dózisban szedtük a Nutrilite vitaminjait. Nekem javult. Nemsokára újra szeretném mérni.
Amugy világéletemben orvosokkal voltam körülvéve, mindenki tünetet enyhítette, de az ok sosem lett megoldva.
Roxi22
2021-06-10 14:26:01
Köszönöm Dorottya még erre nem is gondoltam.
Utána olvasgatok :)
Betti délután kivaltom a gyógyszert.
FBetti
2021-06-10 13:47:03
Nagyon érdekes, amit írsz Dorottya. Nekem is szoktak ilyen gondjaim lenni.
Szerintem majd engem is érdekelne.
Roxi, ne aggódj, ha kezeletlenül marad egy baktériumos fertőzés, az nagyobb bajt csinál.