Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-08-25 10:49:07

Ezt így pozítív erősítésnek küldöm :))) Attól hogy leesik a hő még lehet pozitív teszt :) remélem megnyitja nektek a linket

https://www.fertilityfriend.com/ChartGalleryCache/chart209377-1.png?k=7293629;1535186810;1;702834fa738b0d74bb32bde8584ddbe8
Anitacool
2018-08-25 10:35:14

Lion azért aztbte is tudod, hogy az a teszt nagyon korai volt ;-) Akkor is ha nincs baba, akkor is ha van. De én abszolút értem, amit írsz, neked is sajnos elég nagy rutinod van már ebben. Én is pontosan szoktam tudni, hogy mikor ne számítsak semmire. Nálam kb holnap-holnapután eldől. Szerintem én a 10. dpo-n vagyok, nem a 11-en. Szóval 2 nap és tudni fogom én is. Ennek ellenére nagyon deukkolok neked, mivel azért most elég sok új dolog (gyógyszerek, étrendkiegészítő, stb) van az életedben, szóval bármi okozhat változást! Még higgy pár napig! ;-) Aztán úgyis eldől minden...

Btiti a görcs és halványuló teszt nem jó kombinálció, hő ide vagy oda. Készülj fel minden eshetőségre lelkileg. Nagyon drukkolok, hogy csoda történjen!

Mimike tényleg nem a hő magassága számít, ez egyénenként eltérhet. Az alaphőhöz viszonyított növekedés legyen legalább 3 tized fok és maradjon meg 18+ napig, akkor elég sanszos a pozitív teszt már. ;-) Drukkolok neked is!

Mindenkinek nagy hajrá, aki ovu után van!
Akik meg előtte, nos, maradjatok huncutak ;-)
melyna
2018-08-25 10:21:25

Jashmine én is szedem a letrox 50et napi 1 reggel,bár nekem alulműködésre írta fel háziorvos laboreredmény után,de egyeztetett előtte egy endokrinológus szakemberrel. Viszont a betegtájékoztatón szerepel,hogy kezeletlen túlműködésre nem ajánlott.(bár a szakorvos csak tudja mit ír) Nekem ultrahangon is megnézték. TSH-nál vérvételi papíron magas az értéked vagy alacsony?
Margaréta88
2018-08-25 09:15:01

Btiti: feltétlen írj, hogy mi volt!!! Szorítok nagyon!!!
mimike84
2018-08-25 08:49:39

Köszi Smagi :)
Btiti nagyon szoritok hogy ne legyen semmi gond, irj majd mi volt...
Smagi
2018-08-25 08:27:54

Mimike, én úgy tudom, hogy nem kell 37 fokos hő a babához. Az a lényeg, hogy 4-5 tizeddel legyen magasabb a hőd, mint ovu előtt. Tehát ez egyéntől függ. Nekem korábban, mikor megfogant a baba, 36,8 volt a max. Igaz, sajnos nem maradt meg, de nem emiatt.
Úgyhogy emiatt nem kell aggódni. :)
Smagi
2018-08-25 08:25:10

Jashmine, én is szedem a Letroxot, napi fél szemet reggelente. Nekem endokrinológus-nőgyógyász írta fel a TSH szintem miatt. Nem volt magas, nincs pajzsmirigy alulműködésem, de a babához szerencsésebb, ha alacsonyabb. Ez segített is. Egy hónap alatt lejjebb ment, holott tényleg kevés a fél szem. Szerintem nem kell tőle aggódnod! Én úgy vagyok vele, hogy sajnos vannak dolgok, amiket gyógyszer nélkül nem lehet helyrehozni. Egy barátnőm ugyanolyan TSH szintről indult, mint én, elkezdett diétázni mert enyhe IR-t állapítottak meg nála és egy évbe telt mire alacsonyabb lett az értéke. (Ők még nem szeretnének babát.) amúgy én kérdeztem az orvosom, utána is néztem, hogy van-e valamilyen természetes módja a TSH csökkentésének és semmit sem találtam. Barátnőm esetén sem tudni, hogy a diéta miatt lett-e alacsonyabb!? (Szedett néhány vitamint/ ásványi anyagot is.)
Bocsi, ha hosszú lett csak meg szerettelek volna nyugtatni, hogy ne aggódj, az orvosok tudják mit csinálnak! Elvégre orvosi diplomájuk van és bízni kell bennük. :)
melyna
2018-08-25 08:10:14

Btiti szorítok nektek!
Btiti
2018-08-25 08:06:05

Sziasztok!
Valószínûleg bemegyünk az ügyeletre, mert nagyon görcsölök. Ma már picit haloványabb a teszt. Ennek ellenére a hõ meg felment.
melyna
2018-08-25 08:02:45

lemaradt :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!