Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-08-26 07:25:47

Erikasz sajnálom a zuhanást. Tudom, bármi lehet :-) és bármi lesz is, elfogadom.
erikasz
2018-08-26 07:14:00

Anitacool :Az első gyermeknél ...azt akartam írni .
erikasz
2018-08-26 07:12:04

Btiti :Izgulok érted ....de nem lesz baj ...a hőd nagyon jó.. vissza fordult volt már sok ilyen és egészséges gyermeke lett olvastam !

Anitacool :Még változhat lehet ennél a terhességnél más lesz a görbe kinézete ...nem olyan mint az elő gyermeknél ...!
Nagyon szép magas a hőd ...szép a görbéd nagyon !!!

Én lezuhantam én várhatom a menszit megint !!!:(

Többiek ?
Anitacool
2018-08-26 06:46:39

Btiti aggódom érted, ugyanakkor nagyon drukkolok. A hőd jó irányt vett :-) A teszt remélem erősödni fog!

Nekem visszament kicsit a hőm, tegnap este majd’ leszakadt a derekam meg pici kis görcseim is voltak. Szerintem ez nem a mi hónapunk lesz. :-)

Többiek?
Btiti
2018-08-26 06:03:59

Sziasztok Lányok!
A ma reggeli àllás. Teszt ugyanolyan mint tegnap.
Férjem szervezkedik, hogy elvigyen a fõvárosba, mert ott van nagyon jó magánkórház, hátha ott többet tudnak tenni. Kicsit félek a méhen kívüli terhesség lehetõségétõl... a teszt nem erõsödik :(
Köszönöm hogy szorítotok! Jól esik.
És Ti hogy álltok ma?
melyna
2018-08-25 20:50:46

menszeszem igazából mindíg rendben volt,hál isten :) 28-31 között. ez egyszeri alkalom volt..meg is ilyedtem,mert teszt negatív volt...féltem,hogy ciszta. Azóta sincs semmi gond vele. Viszont valami biztos van velem,mert 2műtét után lassan 1éve semmi....ahol lakom ott pont a főorvoshoz járok magánba,de bocsánat a kifejezésért szarik rá hogy kivizsgáljon...pedig egy egyszerű hormon panel is válasz lehet akár,de ha nem akkor is legalább azt kilőnénk.
Nembaj lányok innentől már csak jobb lehet ;)
Csatlakoztam én is a csoporthoz és köszönöm a meghívást :*
Ja és a doki ajánlót neked Lion :)
mimike84
2018-08-25 20:46:25

Én is csatlakozok illetve tam mert már vissza is igazolták :)
Jashmine
2018-08-25 20:19:21

Lion86: csatlakozom a csoporthoz fbon. :)
Lion86
2018-08-25 20:10:38

Mo-on minden 10.nő pco szindrómás, de ez csak statisztika. Mivel minden 5. pár meddő, ki tudja, hány felfedezetlen eset van.
Lion86
2018-08-25 20:08:56

Ja és Melyna, a PCOS egy tünetegyüttes, aminek gyakori tünete az apró cisztákkal teli petefészek, de nem feltétel. Persze nem azt mondom, hogy neked is ez van, de sajnos a vérzési rendellenességek hátterében gyakran ez áll, csak sokan nem ismerik fel. A vetélésnek is gyakran ez az oka. Előtte rendben volt a ciklusod?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!