Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jashmine
2018-08-25 01:27:24

Erikasz: A multkori hormon eredményem alapjára irta fel.Napi fél szemet.
Ugy gondolom csak tudja mit csinál...remélem.De most, h így irod megvárom a hétfői eredményt is amit megkért.
A pajzsmirigyemmet 2 éve nézettem egyszer.Akkor azt mondták tulmüködik meg egy kicsit meg van nagyobbodva "de jól van az úgy, nem kell vele foglalkozni"-monta a belgyógyász.Nem is küldtek vele semerre.
Akkor azért nézettem mert állandóan eszek mindent hízni mégsem tudok.Plusz magas a pulzusom is és pánikbetegségre utalo tüneteim vannak.Ezután neurologián is voltam.Ott azt mondták pánikbetegség.Viszont ugy vagyok vele azota se tudom melyik okozza.Az orvosok mindenhol félvállrol veszik az embert.Sztem pár nap és kiderül.Addig akkor nem veszem be amit felírtak.
Ismered a gyogyszert?Vagy hallottal rola rosszat?
Bettus13
2018-08-24 22:44:32

Sziasztok! Új vagyok itt, meg úgy ebben az egész fórumozós témában :) röviden a történetem: 33 éves vagyok, van már egy kislányunk, aki 4 éves lesz viszont szeretnénk neki már kistestvért. Január óta vagyunk rajta az ügyön, ami nem számít talán soknak és nyilván ez semmi azokhoz képest akik évek óta vágynak egy csöppsègre, de mivel a lányunk a második hónapban megfogant, így egyre türelmetlenebbek vagyunk. Meg persze én is olyan típus vagyok, hogy mindent azonnal... hát ez a második lurkó már most sok mindenre megtanít, elsősorban a türelemre :) ma voltunk dokinál, hogy most már nézzük meg, minden oké-e odabent és tényleg csak az idő az egyetlen dolog amivel vívnunk kell. Még nem sok mindent találtak, de el kell mennem pár vizsgálatra, hogy ki tudjunk zárni pár lehetséges problémát. Jelenleg itt tartunk. A hőmet mérem, elvileg ovulációm van, érzem is, a ciklusaim viszonylag hosszúak, átlagosan 33 naposak. Valahogy úgy érzem, mivel már van egy gyerekünk, a szűk környezetünk legyint a problémánkra és elbagatelizàlják... hát ezek vagyunk mi :) köszönöm, hogy itt lehetek!
Anitacool
2018-08-24 21:19:07

Erikasz, be tudod tenni a görbéd úgy, hogy minden érték bent legyen, azok amiket mértél?
erikasz
2018-08-24 19:10:59

Csajok fáj a hasam alja ...megjönni érzésem van feszül a hüvelyem !
Emlékeztek mikor a 36.3 helyett 36.4 írtam be ...mivel elnéztem.!
Most gondolkodom..... én megmostam a hőmérőt akkor 0,1 tizedet mehetett ...arra gondoltam lehet a 36.3 a jó... mivel megjönni érzésem van és igazán a menszi alatt lehetett az ovum !

Lion, Anitacool :MIt gondoltok ?
erikasz
2018-08-24 19:03:53

melyna :Lehet a fronthatás drága a szédülés ,,hányinger fejfájás..valakinek hányinger gyomorr bántalmak !
Mell az ovuláció utáni állapot !

melyna
2018-08-24 18:42:01

erikasz köszi :) canesten unot javasolt a patikus,úgyhogy vettem még tegnap,meg valami probiotikumos hüvelykúpot. Jelenleg iszonyatosan szédülök és hányingerem van,cicik fájnak,derekam,hasam :((( bár tudom nem szabad olvasni,de megtettem :) és a PMS tünetei is lehetnek ezek :(
Valakinek volt már ilyen?
erikasz
2018-08-24 18:39:43

A hüvely kémhatása Intim testrészed normál esetben is számos gomba élőhelye. Ezek azonban egészen addig nem okoznak problémát, amíg a velük együtt előforduló hasznos baktériumok kordában tartják őket. Antibiotikum szedése következtében, stressz hatására a hüvely pH-egyensúlya felborul: a jótékony mikroorganizmusok elpusztulnak, a gombák pedig elszaporodnak.Gyógyhatású táplálékok Fokhagymával a gombák ellen A foghagyma nem csupán a vámpírok elleni védekezésben lehet segítségedre. A gyógyító hatású fűszernövény a gombák ellen is kiváló eszköz a kezedben. Az aromás fokhagymagerezdek tele vannak antioxidánsokkal is, így fogyasztásuk az immunrendszer hatékonyabb működéséhez is hozzájárul. A leghatékonyabb, ha megelőzés céljából napi két gerezdet fogyasztasz. Ha bírod, önmagában is elrágcsálhatod, vagy teheted pirítósra. Felaprítva azonban szórhatod szendvicsekre, salátába, mártásokba, tésztaételekre.
erikasz
2018-08-24 18:34:26

melyna :Három este egyél foghagymát 1 gerezd ...passzírozva a vajas kenyérre !
erikasz
2018-08-24 18:32:05

melyna :Az gomba a fehér darabka !
Vegyél Gynophilus hüvely kapszulát az rögtön seggit helyre hozza a hüvelyflórát rögtön és virusölő is 3700 ft -ba kerül és 14 db van benne !
melyna
2018-08-24 18:07:53

Águs :sajnálom a vetélést :( tudom milyen

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!