Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Úristen én csak nézek, mint borjú az újkapura, hogy ennyire hanyag és nem törődöm orvosokkal van tele az egész ország... :O én értem, hogy sok a munka, kevés pénz stb, de azért lehetne figyelni a betegre, nem? nem hiába járunk orvoshoz... az én nődokim szerencsére eddig nagyon figyelmes, remélem a továbbiakban is segítőkész lesz. és remélem, hogy nem kell végig járnom minden vizsgálatot és orvost....
és remélem, hogy ti is szerencsével jártok ezután a sok küzdelem után.
Melyna, ketten is vannak, majd rákérdezek a fb csoportban.
Aki esetleg még csatlakozni szeretne az újak közül a csoporthoz :
https://m.facebook.com/profile.php?id=1842186489147859&ref=content_filter
melyna
2018-08-25 19:39:40
Van itt valaki győr környékéről aki esetleg tudna ajánlani jó nőgyógyászt?
melyna
2018-08-25 19:16:03
Lion: semmit nem néztek ennyi,pedig a nődokinak is minden papíromat oda adtam.... Még nyár elején voltam nődokinál,mert 50+napig nem jött meg...átnézett uh-val azt mondta minden ok....... a PCO-nak látszanie kellene egy uh-s vizsgálaton vagy azt jobban át kell néznie,hogy megtalálja?
Lion86
2018-08-25 18:57:14
Melyna és inzulint nem néztek? Én sem gondoltam, hogy az enyém az, de szerencsére a mostani dokim egyik szakterülete pont ez, így rögtön mondta, hogy ez az. Aztán UH-n meg egyértelmű volt a pilicisztás petefészek. 9 kicsi tüsző volt éppen meg egy jó nagy.
Lion86
2018-08-25 18:53:50
Durva... Bele sem merek gondolni, mi lehet ott a méhenkívüli és az elhalt terhességekkel :( Akkor mi még tényleg szerencsések vagyunk.
melyna
2018-08-25 18:51:17
Mennyi gondunk van nekünk nőknek :(( és egyre több sajnos.
Jashmine: A tabletta után 2hónap múlva nézték meg és igen annyira lement. Tavaly novemberben volt utoljára vérvételem azóta nem nézték csak szedjem tovább azt mondták. semmi gondom nincs vele azóta sem :))
Lion: Nálam volt IR gyanú első missed ab után,ezért vettem cukormérőt.. pár hónapig 6.2-6.4 között volt reggel éhgyomorra azt mondták magas ezért írtak fel merckformint vagy hogy mondják :D de nem változott semmi,sőt hasmenésem lett tőle ezért abbahagytam.....ezután nem csináltam semmi extrát és még is most már 5,7-5,9 között van :DDD 2missed ab,pajzsmirigy alulműködés,IR gyanú és annyit kaptam válasznak fogyjak le....csalódtam az orvosokban minden esetre :( tisztelet a kivételnek!
Btiti: Szorítok,hogy minden rendben legyen!!
Btiti
2018-08-25 17:42:37
Lion, ez Pakisztánban
Lion86
2018-08-25 15:47:10
Btiti, hát ez őrület. Melyik országban van ez? Remélem itthon jó híreket kapsz majd. Még hüvelyi UH-n sem látnának ilyenkor még semmit, úgyhogy van remény.
és remélem, hogy ti is szerencsével jártok ezután a sok küzdelem után.