Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nekem ennyi volt ez a ciklus. A hőm a szokásosnál is alacsonyabb és lassan, de biztosan megy lefelé, megcsináltam a digitális tesztet is (nem bírtam ki) és negatív. Teljesen biztos, hogy itt már nem lesz semmi,minden jel erre utal.
Többiek, drukkolok Mindenkinek!
mimike84
2018-08-25 07:50:50
Sziasztok :)
Micsoda görbék vannak :) megy a drukk mindenkinek
Én beálltam 36,7-re... Elég magas ez vagy kéne feljebb is mennie majd?
Fogalmam sincs, ugye ez az elsőhónapom hogy mérem...
Anitacool
2018-08-25 07:24:56
Drága Erikasz köszi :-) Tudod a luteálisnak a hossza számít igazán! ;-) Sajnos ha holnap nem megy feljebb, akkor nem hiszem, hogy sikerült...
Nagyon bízom benne, hogy nálatok is jön a közös gyermek a pároddal! :-*
erikasz
2018-08-25 07:09:16
Anitacool : Nagyon biztató a görbéd jönni fog a kis tesó 100% !:D
Nagyon szép a görbéd ...stagnálás pár nap... és húzol feljebb is te !:D
Köszönöm neked a választ ...szerintem sem lehet később még a 7 ciklus nap belefér ...más különben ...ez a hónap is kudarc ...nyálkahártya nem vastagszik meg ..!
Kitty: jó nagy ugrás...nagyon szép !:D
Sziszi : Kettő leesés egymás után ...vigyázz ovú hamarosan 2.3 nap én szerintem ! :)
Vica ,Btiti :Mi újság veletek ?
Anitacool
2018-08-25 06:45:07
Bettus üdv köztünk! Drukkolok, hogy hamar jöjjön most már a kistesó! Hiszem, hogy ahol egy van, ott kettő is lehet ;-) Ehhez képest mi már több, mint egy éve várunk a testvérkére. De ha eljön az idő, eljön ő is!
Erikasz ez alapján lehetett 7-én is az ovud. Későbbre nem tenném sajna.
Kitty szép ugrás! ;-)
Sziszi teljesen normál hőtartományban vagy :-) szép kis ovu lesz hamarosan :-)
Én így állok ma. Nem túl beszédes a görbe egyelőre. Ma van a férjem szülinapja, úgyhogy nem nagyon leszek a hétvégén. Remélem lesz neki szép ajándéka hamarosan. :-)
Sziszi259
2018-08-25 06:28:11
Jó reggelt! :)
Vica, Btiti mi újság?
Szia Bettus! :) nekem az a véleményem (saját és sok itt lévő miatt) hogy nem szabad hagyni, hogy félvállról kezeljék a dolgokat... Sokan nem akarnak foglalkozni velünk, ha baj van. De nem szabad hagyni nekik, vagy másik orvost kell keresni,mert így akár évekbe is telhet, hogy kiderüljön mi a baj... :/ remélem hamar összejön a második babó :)
Nekem egyre lejjebb megy a hóm, nem tudom mi van :D
KittyCat
2018-08-25 06:25:08
Jó reggelt! Én ma így:
erikasz
2018-08-25 06:23:13
Anitacool :Még mindig néha olyan érzés ..de még nem jött meg 0,1 tizedet esett a hőm !
Beraktam a görbébe a hiányzó adatot ...és 36.3 tettem azt a napot és nézd !
erikasz
2018-08-25 06:16:08
Jashmine : Nem halottam rosszat felőle ....gyógyszerellenes vagyok !
Ha a labor eredményeid miatt írta fel akkor jó ....de ezek a vizsgálatok is kellenének hozzá... amit most csinálnak ?-olyan bizonytalanul beszélt az orvos !!!!
-Vagy félreértettelek ?
Én ma így apró lépésekben