Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-08-25 13:33:05

Melyna, csak elindult felfelé :) Remélem holnap még magasabb lesz.

Btiti, nagyon szorítok, hogy végül jól alakuljon. Remélem csak arról van szó, hogy később történt a beágyazódás és a szervezeted még nem vette észre a babát, azért jött meg és esett le a hőd.

Smagi, sajnos saját tapasztalatból mondom, hogy némelyik orvos kitörölheti a diplomájával. A szülővárosomban 21 év alatt sem jöttek rá mi a bajom, én már nagyjából felállítottam a diagnózist, mire eljutottam Kecskemétre, ahol megerősítést nyert sajnos a dolog. De szégyen, hogy a korábbi 8-9 orvos ehhez abszolút nem értett. A Letrox-szal viszont természetesen egyetértek ilyen TSH mellett mint Jashminé is.

Mimike, majd megy az feljebb is, a progeszteron maximuma is 7-9 dpo közt van, de egyébként is jó ez a hő. Az alaphődhöz képest mindenképp.

Anitacool, tudom, hogy korai volt kicsit, bár a digitális már ilyenkor is nagyrészt pozitív lenne, ha lenne baba. De gondolom nincs. Remélem neked holnap feljebb megy, de szerintem még így sem lehetetlen, lehet, hogy még a terhesgörbéid sem lesznek egyformák és most ilyen hővel sikerül :)

Erikasz, nagyon úgy tűnik nekem, hogy a 7. napon lehetett ovud.
Lion86
2018-08-25 12:40:34

*vagyis az alulműködést
Lion86
2018-08-25 12:16:31

Bocsi, most csak egy pillanatra tudok beugrani, Hasimoto (autoimmun pajzsmirigygyulladás) esetén szigorúan tilos a jód! Amíg nem derül ki mi okozza a túlműködést, mellőzni kell a jódot.
KittyCat
2018-08-25 12:07:00

Bitti nagyon nagyon szurkolok! :)
melyna
2018-08-25 11:18:42

Jashmine: 5,54 volt bocsi most néztem :) Ja és igen jód mindenképp,de a tabletta mellé elég ha jódozott sót használsz,nem kell külön arra is szedni valamit.
melyna
2018-08-25 11:13:51

Jashmine ha magas az érték akkor alulműködik. nekem 4.50es TSH-ra írták fel a letroxot d ugye nekem napi 1. Így 2hónap alatt sikerült levinni 2.05re. Nyugodtan szedheted azt a fél tablettát addig is amíg tovább vizsgálódnak. Semmi bajom nincs tőle :) Persze mint minden gyógyszernél a mellékhatásokra azért figyelj. De nem lesz tőle semmi gondod ;)
erikasz
2018-08-25 11:02:55

Mimike :Stagnálás nagyon jó ...nekem terhesen 36.6 és 36.7 volt mindig... nem a hő magassága számit hanem a luteláris hossz a névadó !
Jashmine
2018-08-25 10:59:13

A labor eredményem ez volt:
LH:4,98 U/L; FSH 8.03 U/L Prolactin 293mU/l Estradiol 742 pmil/L (ez magas, csak azt nem tudom ha hamarabb volt peteeres jo e), TSH 5,24+mIU/L ( ez is magas egy kicsit sztem, azt olvastam az a jo ha 1-2 koze esik), fT3 5.80 pmol/L fT4 17,46 pmol/L. Progeszteron 21 napon( mensi elott 2 nappal) 8.01 nmol/L.
A nőgyógyász azt mondta lehet egy kis jodot kellene szedni.Ill. Utrogestant irt fel napi 2 szemet.
Az endokrinologus TSHra irta a Letroxot 50es napi fel szem.Plusz a kiegeszito labort es pajzsmirigy ultrahangot. A gyogyszertarba azt mondtak vigyazzak vele labor kell melle...
Mindenesetre megvarom a labort aztan ha tenyleg ezt kell szedni majd mondjak ugyis.
Az este rakerestem a gyogyszerrol velemenyekre, panaszokat olvastam, h rosszul voltak tole.:/ En is abban bizok, hogy az orvos tudja mit csinal.Annyira nem veszesek az eredményeim ( szerintem).Talan az befolyasolta az estradiol szint magassagat, hogy lecsokkent a ciklus hossza es hamarabb volt peteeres.Ezert alacsony a progeszteron szint.
A dokinal 5 percig voltam bent...annyit mondott csak laborra kiirt ehgyomorra menjek meg felir nekem egy gyogyszert TSH-ra.Kb ennyi volt a beszelgetesunk.

erikasz
2018-08-25 10:58:36

LIon :Még nagyon szép a görbéd ...ne add fel... azért hogy esik a hőd ...ez csak minimális esés ...ahoz képest amilyen magasra szökött fel ...hirtelen ...az is egy jel !!!

Melyna :Megindultál szuper...!
erikasz
2018-08-25 10:52:44

Btiti :Nem lesz semmi baj .!
...ird meg mit mondott az orvos..!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!