Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-08-24 13:18:35

Btiti nahát ez micsoda dolog! Azt, hogy nem vagy életveszélyben ne telefonon döntsék már el. Neadjisten egy méhen kívülinél abban lennél. Persze nem ijesztgetésből írom, csak fel vagyok háborodva! Amúgy meg szerintem, ha úgy látod jónak, nyugodtan menj be ügyeletre, mondd, hogy nagyon vérzel. Aztán max vizsgálat közben megállapítják, hogy nem annyira, de addigra már mindegy :-)
Btiti
2018-08-24 11:51:34

Köszönöm szépen lányok!
Férjem telefonált a kórházba. Leghamarabb csak hétfõn tudnak esetleg majd megnézni fizetõsen, mert nem vagyok életveszélyben. Erre nem terjed ki a biztosításom sajnos. Ha elkezdenék nagyon vérezni, akkor tudnak majd fogadni a sürgõsségin.
Águs
2018-08-24 11:15:57

Sziasztok!
Btiti: Május elején pontosan akkor, amikor meg kellett volna jönnie véreztem, de sokkal kevesebbet és rövidebb ideig is, plusz nem görcsöltem mellé, így nem is gyanakodtam terhességre. Viszont rá két hét múlva átgörcsöltem egy éjszakát. Másnap reggel esett le, hogy csináljak egy tesztet, ami persze pozitív lett. Sajnos nekem napról-napra halványodott a vonal, de utólag bánom, hogy nem mentem azonnal dokihoz, csak egy héttel később (bíztam benne, hogy megmaradt mégis a terhesség). Sajnos akkor még nem mértem a hőmet, így nem tudom, hogy nálam mi történhetett. Szóval ha erősödik a vonal az mindenképpen biztató jel, de szerintem is jobb ha lát egy doki, ha esetleg kell vmilyen hormont kicsit pótolni pl. Nagyon szorítok Neked!!!
Margaréta88
2018-08-24 10:55:25

Btiti: ez elég erős hcg teszt tegnap is, mai is. Nem hiszem, hogy álpozitív lenne. Viszont Anitaccoolnak igaza van, elég alacsony a hőd, vagyis én inkább azt a leesést furcsállom. Szerintem is próbálj meg elmenni dokihoz, az a tuti.
GőVica: sajnálom! :(
erikasz
2018-08-24 10:50:55

Btiti :Nekem terhesség alatt 15 DPON zuhant 0,4 tizedet és utána fokozatosan felemelkedett ...hagyd igy holnap meglátjuk !
GőVica34
2018-08-24 10:39:47

Aranyosak vagytok lányok.De egyértelműen negativ lett a teszt.10es érzékenységűt nem is merek elhasználni feleslegesen.Pecsételek csak de sosem szoktam mensi elött,mindig egyből megjön.Nem tudom mi van..Viszont a hőm nagyot esett..már tegnap meg kellett volna jönnie..elvileg.
BTAndika
2018-08-24 10:32:07

Az előző ciklusban végig fent volt a hőm
BTAndika
2018-08-24 10:18:44

Sziasztok! Ez érdekes mert ma is alacsony a hőm. Bár mivel reggel még félálomban mértem nem kizárt hogy nem volt teljesen csukva a szám vagy nem tudom
Anitacool
2018-08-24 09:40:19

Btiti a pozitív HCG teszt totál egyértelmű! Viszont ez a görbe aggaszt. Alaphőn vagy. Nagyon remélem, hogy méhen belüli élő terhességet fognak találni nálad. A vérzés egy dolog, gyakran megjön több-kevesebb mennyiségben. Mondom, engem az alacsony hő zavar meg. Izgulok érted. Szerintem menj még ma nőgyógyászhoz, hogy mondják meg mi a teendő!
Btiti
2018-08-24 09:37:15

28. ciklusnapon a vérzés kezdete előtt full negatívat teszteltem. Tegnap 31. és ma a 32. ciklusnapon lett pozitív. Köztük viszont nagyon lezuhant a hő... hát, reménykedem :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!